Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Οκ ευχαριστώ
-
Καλησπέρα, και από μένα. Παρέλαβα σήμερα το Mi Band 2. Προσπαθώ να το συνδέσω στο Mi fit αλλά όταν δονείται στο χέρι μου και πατάω για επιβεβαίωση το Mi Band, δεν κάνει pair. Στο Bluetooth κάνει κανονικά pair. Έχω χρησιμοποιήσει και την τελευταία έκδοση του playstore, και την ελληνική του doctor και την 2.2.10. Αλλά παίρνω συνέχεια τα ίδια αποτελέσματα Ευχαριστώ
-
Καλή επιτυχία!!!!!
-
Ένα μεγάλο, τεράστιο, εύγε!!!!
-
Καλημέρα!! Ένα μπράβο δεν μπορεί να εσωκλείσει, τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μου για όλα τα μέλη αυτής της υπέροχης κοινότητας!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
Δεν έχω λόγια.... Πραγματικά!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
-
Πολυχρονοι και πολύχρωμο!!!
-
Καλή δύναμη στη νέα σας δουλειά!! Είστε φοβεροί, χαίρομαι που είμαι μέλος και αποδεκτης όλων αυτών.!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα. Ευχαριστούμε πολύ για όλα όλους σας. Με τη σειρά μου θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από την αγορά Xiaomi bag. Αγόρασα αυτό Original Xiaomi Canvas Pocket Bags Waist Packs Fanny Satchel Travel Sport Bicycle Bags Sale - Banggood Mobile Είναι καταπληκτικό. Χωράει πολλά πράγματα σε σημείο που όταν το γεμίσεις γίνετε τεράστιο. Έχει θήκες για το κινητό, ξεχωριστή για τα κλειδιά, κρυφή στο πίσω μέρος. Εγώ το φοράω χιαστί στην πλάτη. Από θέμα υλικού κατασκευής είναι το γνωστό μ…
-
Καλό βραδάκι σε όλους!! <br /> Θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου από την χρησιμοποιηση αυτών των ακουστικών <a href="http://m.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html" rel="nofollow" target="_blank" class="external">m.gearbest.com/spor...pp_356162.html</a> με το κινητό μας:<br /> Τρομερή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική απόδοση ήχου και στις κλήσεις αλλά και στην ακρόαση μουσικής. <br /> Πιστεύω ότι ο ήχος στο Bluetooth βελτιώθηκε πάρα πολύ σε σχέση με παλαιότερα. <br /> Το …
-
Συγχαρητήρια παλίκαρε !!! Καλή συνέχεια!!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Θα εμφανίσει εικονίδιο "φωτογραφική"... @demakhs @giorgio.papaioan γίνεται και με gloabal αλλά με ξεκλείδωτο bootloader.. To apk μπορείς να το βάλεις αλλά δεν θα έχει απόδοση χωρίς τα υπόλοιπα..” Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ασύρματα ακουστικά ψυρες
ΜήνυμαΚαλημέρα ενδιαφέρομαι για ασύρματα ακουστικά για να ακούω μουσική αλλά και να μιλάω. Ένας φίλος έχει plantronics τα οποία είναι κορυφαία.. Αλλά ακριβά 80€. Έχει να προτείνει κάνεις κάποια αξιόλογα με περίπου την μισή τιμή?? Ευχαριστώ πολύ!!
-
Καλημέρα, πολύ σωστή η κίνηση σου!! Αλλά μόλις πατάω το link, με πετάει στο επίσημο site και δεν μου δείχνει την επιλογή για να ψηφίσω!!