Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 338.
-
Xiaomi Redmi 2 (2GB)
ΜήνυμαΓια το redmi 2 2gb υπάρχει stable ή αναμένουμε ?
-
Για το redmi 2 με 2 gb stable έχουμε διαθέσιμη;
-
Λοιπόν απο χθες εχω φλασαρι την ρομ 5,5,23 για το redmi 2 2gb όλα καλά μέχρι σήμερα το απόγευμα που ξαφνικά δεν δούλευε το wifi ανενεργό νεκρό το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις τίποτα μέχρι που το ξανά φλασάρισα απο την αρχή και ξανά επανήλθε τι στο καλό έγινε και συνέβη έχει ξανά αναφερθεί κάτι παρόμοιο?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όλες οι Developer ROM είναι Rooted, εκτός του Mi-Pad.” ..ok είχα μπλέξει με τα δικαιώματά υπάρχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με την mu5
-
η ρομ xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014813_GTV-5.5.23 του redmi 2 με 2gb ειναι root ή οχι?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από nnbignick: “εχω το redmi 2 2gb ram ειναι άλλη ειναι η ιδια rom και για τα δυο redmi2?” Οχι δεν είναι. Απλο Redmi2 => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…egory/504-Xiaomi-RedMi-2/ Redmi2 2Gb => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…15-Xiaomi-Redmi-2-TD-2GB/” πηγα να περάσω την ''xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_Stable-4.3.0'' και δεν την δεχόταν τωρα κατεβάζω την 2 -TD-2GB
-
έχω κατεβάσει την 4.3.0 stable για το redmi 2 η διαδικασία για το πρώτο flasarisma είναι η ίδια με το 1s? εχω το redmi 2 2gb ram ειναι άλλη ειναι η ιδια rom και για τα δυο redmi2?
-
Συμφωνώ με τον GR Macedon
-
Έχουμε τίποτα νεότερο για το πρόβλημα;
-
Xiaomi Redmi 2
ΜήνυμαΌχι με 2 και 16 αντίστοιχα
-
Δεν γίνεται τίποτα ξανά κόλλησε η εφαρμογή
-
Οι ρυθμίσεις είναι ανοιχτές για MMS αλλά αυτό τι σχέση έχει με MMS αφού η αποστολή γίνετε με WiFi