Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 338.
-
Την εγκατέστησα σε mido με magisk για root από ότι βλέπω όλα καλώς
-
Άλλη μια από μενα ..
-
Και απο μένα μία ψήφο... Καλή επιτυχία
-
Παράθεση από maikmaik: “@nikprin1 όπως πολλές φορές αναφέρθηκε το πρόβλημα λύνεται με απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση της MIUI QR Scanner Plus 10.0.7 από εδώ: MIUI QR Scanner Plus 10.0.7 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror ok βασικά το πέρασα από πάνω και έστρωσε !!! ”
-
Παράθεση από SpirakosGeo: “Νομίζω πως δεν θα μπορέσω να το καταφέρω . Υπάρχει κανείς από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που θα μπορούσε να βοηθήσει ?? ” @GR_Macedon είναι Θεσσαλονίκη στον Εύοσμο
-
"MD5 sum δεν ταιριάζει" Γιατί συμβαίνει αυτό όταν κάνω download την ROM? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45746/
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Οσοι είχαν θέματα με το midoμηπως είχαν εγκαταστήσει το magiks ,;; Γιατί νομίζω ότι αυτό κολλούσε τη συσκευή. ” Και εγώ εκεί νομίζω ότι είναι το πρόβλημα με το mido κάτι δεν μου άρεσε στην εγκατάσταση αλλά προτίμησα να πάω στην προηγούμενη rom
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όσοι έχετε προβλήματα στο RedMi Note 4X (Mido) με την XTRV, περάστε (Κάνετε Flash) την AROMA ROM. Και φυσικά τα VIP μέλη θα πρέπει να κατεβάσουν την ROM από το VIP mail που σας στείλαμε για να μην χάσετε τα OTA Updates. ” Προσωπικά εγώ αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα με την νέα aroma(mido) μετά την εγκατάσταση και αναγκάστηκα να γυρίσω στην προηγούμενη... το έχω αναφέρει ποιο πίσω δεν ξέρω εάν αναφερθεί και από άλλους
-
Παράθεση από nnbignick: “κατέβασα μέσο ΟΤΑ την rom (ARΩMA) χθες το μεσημέρι και απο χθες κωλύματα τα οποία χρήζουν επανεκκίνηση της συσκευής(redmi note 4X) ....πήγα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις άλλα το πρόβλημα παραμένει ...μάλλον θα αναγκαστώ να πάω στην προηγούμενη ρομ ...εκτός εάν δοκιμάσω να κατεβάσω ξανά χειροκίνητα την rom χωρίς OTA...μήπως το κατέβασμα δεν έγινε σωστά γιατί κάποια στιγμή σταμάτησε το download και μου έβγαλε σφάλμα σε σχέση με MD5 ....αλλά μετά το συνέχισε από εκεί που το άφ…
-
κατέβασα μέσο ΟΤΑ την rom (ARΩMA) χθες το μεσημέρι και απο χθες κωλύματα τα οποία χρήζουν επανεκκίνηση της συσκευής(redmi note 4X) ....πήγα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις άλλα το πρόβλημα παραμένει ...μάλλον θα αναγκαστώ να πάω στην προηγούμενη ρομ ...εκτός εάν δοκιμάσω να κατεβάσω ξανά χειροκίνητα την rom χωρίς OTA...μήπως το κατέβασμα δεν έγινε σωστά γιατί κάποια στιγμή σταμάτησε το download και μου έβγαλε σφάλμα σε σχέση με MD5 ....αλλά μετά το συνέχισε από εκεί που το άφησε
-
Εύχομαι τα καλύτερα στα άτομα που έχουν κάνει όλες αυτές τις καινοτομίες και για την βοήθεια που περνουμε καθημερινά μέσα από αυτό το forum.... Μπράβο!!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από nnbignick: “Το ξανάκανα μία από τα ίδια ” Μήπως να πας σε SuperSu ?? ” τελικά αυτό έκανα ..με το superSu ρουταριστικε η συσκευή αλλά δεν με βολεύει γιατί με το magisk έχει την δυνατότητα να μήν φαίνεται από εφαρμογές που επιλέγεις ...... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί στο καλό γίνετε λέω να δοκιμάσω από άλλη rom να πάρω την εφαρμογή...
-
...Χθες μου ήρθε η νέα συσκευή Redmi Note_4X mido με global rom, και εννοείται ότι το πρώτο πράμα ήταν να ξεκινήσω διαδικασία εγκατάστασης της XTRV εδώ να πώ ότι η συσκευή ήρθε ξεκλείδωτη δεν ξέρω πως, ούτε το κατάστημα (Θεσσαλονίκη το οποίο είναι εγγύηση) ξέρει ακριβώς, οπότε η διαδικασία ήταν ποιο εύκολη. Τους οδηγούς τους τηρώ κατά γραμμα στον συγκεκριμένο θέλω να αναφέρω το σημείο που δίνουμε την εντολή έχοντας την συσκευή συνδεδεμένη σε κανονική λειτουργία ''adb devices και παίρνουμε για απ…