Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαέχει αλλάξει τίποτα και δεν μπορώ να βρω που ζητάμε την άδεια για το ξεκλείδωμα;
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε, καταρχάς καλησπέρα, κατά δεύτερον έχω τρελαθεί. Στην αρχή μου ήρθε το "Kate" με unofficial rom, προσπάθησα να περάσω την official dev με MIFlash και μου έβγαζε το μήνυμα δεν επαρκεί ο χώρος. Από εκείνη την στιγμή δεν λειτουργεί καμιά κεραία (Wi-Fi, Mobile Data, κλήσεων) μετά από κούραση αποφάσισα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω την παρακάτω ROM: 123.png όλως παραδόξως η διαδικασία τελέσθηκε επιτυχώς (Kenzo ROM σε Kate κινητό). Τώρα βρίσκομαι στην παρακάτω κατάσταση με τις …
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
frozex - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnybr18: “Παιδιά, το θέμα λύθηκε. Κατάφερα να περάσω την developer chinese, να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική. Όλα έτοιμα Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια υγ: το wifi λειτουργεί κανονικά ” ΠΩΣ; χρειάζομαι βοήθεια ώστε να το λύσω μέχρι αύριο γιατί μετά δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή.
-
frozex - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα"*Λάθος, την developer chinese προσπαθώ να του περάσω, για να βάλω την ελληνική, εν τέλει. Αυτή την έκδοση προσπάθησα να περάσω kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn Η συσκευή έχει κλειδωμένο bootloader. Όσο γράφω το σχόλιο, κατά έναν τρόπο περίεργο, σε ένα reboot της συσκευής, ξαναφλάσαρε μόνη της την official chinese. Οπότε είμαι πάλι σαν να έχω ανοίξει το κινητό για πρώτη φορά. Μήπως ευθύνεται το γεγονός ότι το miflash είναι παλιό; Μήπως να το αφήσω να κάνει update σε miui v8 και μετά ν…
-
@GR_Macedon "Τελικά το καραbrickαρα και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 5 το ξημέρωμα με παίδευε." το λες για να το δοκιμάσω ή όχι; γιατί αν πήρε εσένα τόσο εγώ θα βάλω το κινητό στον τοίχο να καλύψει κάτι μερεμέτια που χρειάζεται.
-
frozex - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Xstos 64 είναι
-
frozex - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααν χρεισιμοποιήσω το ίδιο αρχείο "kate" αλλά αντί για "flash all" τσεκάρω το "flash all expect storage" λέτε να λειτουργήσει; το λέω αυτό γιατί αυτή είναι ι διαφορά που παρατηρώ ανάμεσα στα αρχεία. kkkkk.png
-
frozex - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣτο MIFlash μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα ""Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)"" αλλά εγώ έχω την "Kate" έκδοση, τι κάνω; ποια ROM κατεβάζω;
-
ομάδα χρειάζομαι βοήθεια... είναι η πρώτη φορά που πιάνω Xiaomi στα χέρια μου και είμαι στον υπολογιστή από τις 16:00 και ακόμα δεν έχω καταφέρει να συνδέσω το κινητό με το mipcsuite ώστε να μου βγάλει το update. To κινητό το αγόρασα τώρα με την προσφορά που έβγαλε το geekbuying (Redmi Note 3 Pro International). MIUI version: MIUI Global 7.5 | Stable 7.5.2.0(MHRMIDE) Android version: 6.0.1 MMB29M