Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 288.
-
στην 4η σελίδα του παραπάνω link λέει να καταβάζω ένα apk (Task Manager Premium - root) να το κάνω ??
-
η εφαρμογή στο κινητό μου είναι η παρακάτω: Screenshot_2018-05-22-17-30-08-539_com.android.settings.png αναφορές για το πρόβλημα βλέπω εδώ: miui.com σκέφτηκα να περάσω την global 9 αλλά την προηγούμενη φορά που την έβαλα είχα προβλήματα με τα sms και με την διάρκεια της μπαταρίας....
-
τον τελευταίο καιρό λαμβάνω μήνυμα από το google play ότι υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή matcli που είναι εγκατεστημένη. Δεν μπορώ να την εντοπίσω κάπου στο κινητό για να την αφαιρέσω. η ρομ που έχω είναι η xiaomi-miui-hellas-4.4_diorXTRVbeta2_Stable_V8.1.4.0 Διάβασα εδώ ότι το πρόβλημα θα λυθεί με κάποιο update Ξέρει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ
-
Τόσο καλή είναι η 9? Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, με την dior θα γίνει κάτι; Είμαστε ακόμα με την diorXTRVbeta2_Stable_V8.1.4.0
-
καλησπέρα, θα βγει κάποια stable dior ?
-
Screenshot_2018-02-09-22-26-12-438_com.android.settings.png τελικά μετά από πολύ κόπο τα κατάφερα. Πέρασα πρώτα την TWRP_2.8.1_dior που βρήκα εδώ, μετά από αυτό πέρασα την miui 8 global stable και στο τέλος έβαλα την Ελληνική στην sd και όλα πήγαν καλά μέχρι στιγμής...... Όλες οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά και δεν έχω τα διάφορα μηνύματα αναφορών όπως πριν... Τα sms δουλεύουν κανονικά. Τώρα με την Ελληνική rom έχω την τελευταία twrp και root. Απομένουν οι διάφορες ρυθμίσεις .... και ελπίζω να …
-
ok, θα δοκιμάσω και θα επανέλθω. ευχαριστώ =============== Φεβ 9th 2018, 7:16pm =============== έχω βάλει την παρακάτω στην sd και κάνω την διαδικασία αναβάθμισης και δεν την βλέπει Untitled.jpg μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν βρίσκει το αρχείο update.zip του έκανα και μετονομασία αλλά πάλι τίποτα. έκανα τα βήματα του παρακάτω λινκ xiaomi-miui.gr/community/index…OM-με-Root-TWRP-recovery/
-
τελικά ανακάλυψα ότι και στο δικό μου (redmi note 4g LTE) και στης γυναίκας (redmi 1s) με την miui 9 global stable έχουμε πρόβλημα με τα sms (η εφαρμογή κρασάρει συνεχώς). Έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει...... @fogόποτε έχεις χρόνο ρίξε μου εδώ σε παρακαλώ τα link για να κατεβάσω τις xtrv ή οποιαδήποτε Ελληνική που δουλεύει σωστά για αυτά τα 2 κινητά για να μην κάνω κανένα λάθος. Ερώτηση: Αυτές οι xtrv είναι stable εκδόσεις ; Ευχαριστώ πολύ.
-
Παράθεση από fog: “Με την προϋπόθεση ότι αυτή είναι η σωστή rom για το κινητό σου, θα πρότεινα πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να διαβάσεις το αντίστοιχο νήμα της rom για τυχόν προβλήματα και ιδιομορφίες. [ROMs] [STABLE] CyanogenMod 13.0 Android 6.0… | Xiaomi Redmi Note Από κει και πέρα backup, στην πρώτη εγκατάσταση και wipe το system μαζί με τα κλασσικά (data, cache), σωστά gapps για την έκδοση του android και καλή επιτυχία ” διάβασα τις 13 περίπου σελίδες του θέματος που μου είπες και μάλλον …
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
kostas - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμαστο κινητό της γυναίκας η δεύτερη sim είναι με φοιτητικό wind, μόλις ανοίξει τα δεδομένα το internet είναι τραγικό. Με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν άλλο ένα φοιτητικό νούμερο και δώρο ένα mp3 player και δεν το δέχτηκα.....
-
δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό threat, αν κάνω λάθος παρακαλώ ας το αλλάξει κάποιος mod. Έκανα root το Xiaomi Redmi Note 4G/LTE μου μόνο και μόνο για την Google Camera. Δεν μπόρεσα να περάσω την τελευταία έκδοση λόγω του ότι έχω android 4.4 και έτσι έβαλα μια παλαιότερη (Google Camera 2.7.010 (2617962-30) (arm) (Android 4.4+)) Νομίζω ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες, αλλά εντόπισα ότι μερικές φορές όταν έχω το fdr ανοικτό η εφαρμογή κρασάρει και με πετάει έξω. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Άλλαξε το region σε Ινδία και δοκίμασε να κάνεις αυτόματη αναβάθμιση σε νεότερη global stable, αν και νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία ρομ ” τελικά το region το άλλαξα σε Ινδία αλλά δεν βλέπω καμία αναβάθμιση, μάλλον έχεις δίκιο, αυτή είναι η τελευταία..... Το πρόβλημά μου είναι ότι με αυτή την έκδοση android δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές από το play store 26239277_167638600675506_5705838781062706245_n.jpg
-
rom έχω την τελευταία Global Stable =============== Ιαν 11th 2018, 5:49pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Άλλαξε το region σε Ινδία και δοκίμασε να κάνεις αυτόματη αναβάθμιση σε νεότερη global stable, αν και νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία ρομ ” το region είναι σε Κίνα και όταν πατάω πάνω δεν αλλάζει....
-
μέσα από το mifit βλέπω ότι το miband μου έχει την έκδοση v1.0.1.59 Υπάρχει κάποια νεότερη; αν ναι πως θα την περάσω;