Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 288.
-
Official Xiaomi Mi Band 3 Release Date, New Features & Specs Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@JamFati :Ναι Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα και Χρόνια Πολλά Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, αν είμαι σε λάθος θέμα ας το μεταφέρει κάποιος mod. Τον επόμενο μήνα συγγενικό μου πρόσωπο πρόκειται να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα (Wuhan) για 3-4 ημέρες και σκέφτομαι να του πω να μου πάρει ένα Xiaomi Redmi Note 4X και μια ip camera από κάποιο τοπικό κατάστημα. Σε μια μικρή αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα καταστήματα xiaomi στην παραπάνω πόλη, και δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν διαφορές στις τιμές και αν με συμφέρει...... Τα τηλέφωνα που έχουν εκεί δουλεύο…
-
Παράθεση από thanos8: “Καλημέρα Έκανα update στη εφαρμογή στην έκδοση v 3.03 και τώρα δεν μου βγάζει αναγνώριση ονομάτων. Η έκδοση του firmware του mi band είναι v 1.0.1.50 έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Βασικά τώρα είδα ότι δεν αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες αν γυρίσω μια επαφή σε αγγλικά μου βγάζει αναγνώριση. Πριν το update είχα κανονικά αναγνώριση στα Ελληνικα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Που την βρήκες την 3.0.3 έκδοση; Στο play store υπάρχει η 3.0.2 Στάλθηκε από το HM N…
-
Οκ, ευχαριστώ Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, πρόσφατα πήρα και εγώ ένα MiBand 2 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα να το φορτίσω με τον φορτιστή του τηλεφώνου που είναι 2Α ή να το βάλω σε κάποια usb του PC? Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα, λόγω υποχρεώσεων έχω πολύ καιρό να μπω στο forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το redmi note 4G κινητό μου. Η rom που έχω τώρα είναι η xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V8.0.1.0. Θέλω να περάσω την τελευταία stable που έχει βγει. Ποια είναι ; Έριξα μια ματιά και είδα την Stable V8.1.4.0 από εδώ . Να περάσω αυτήν ή υπάρχει κάτι νεότερο; Ευχαριστώ
-
+ έναν από εμένα ως 1577850286
-
Συγχρονισμός επαφών
Μήνυματο βρήκα και είναι απενεργοποιημένο 2enw9vt.jpg
-
καλημέρα, και σε εμένα υπάρχουν δυο θεματάκια. Το τηλέφωνο συνδέεται αλλά δεν βλέπει την κάρτα sd και όταν πάω να κάνω backup μου γράφει το παρακάτω: Untitled.jpg πάω εκεί που λέει για update και παίρνω το παρακάτω μήνυμα: Untitled2.jpg η συσκευή μου είναι αυτή: Screenshot_2016_12_03_11_37_46_414_com_android_s.jpg =============== Δεκ 26th 2016, 5:53pm =============== καλησπέρα, δεν πήρα καμιά απάντηση και έκανα απεγκατάσταση του pc suite...........
-
Συγχρονισμός επαφών
Μήνυμακαλημέρα, παρατήρησα και εγώ ένα προβληματάκι σχετικά με τον συγχρονισμό. Σε μια επαφή που ανήκει στις Μι επαφές κάνω επεξεργασία και προσθέτω ένα email. Κάνω συγχρονισμό και βλέπω ότι αυτή και άλλες 18 δεν συγχρονίζονται. Μάλλον κάποια ρύθμιση είναι και δεν μπορώ να την βρω.... Screenshot_2016_12_17_10_43_09_262_com_miui_clou.pngScreenshot_2016_12_17_10_46_01_283_com_miui_clou.png =============== Δεκ 26th 2016, 5:45pm =============== τελικά δεν τα έχω καταφέρει με τον συγχρονισμό που γράφω παρα…
-
Αγορα XIAOMI
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπέρα και από εμένα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ποια xiaomi δέχονται στην θέση της δεύτερης sim κάρτα sd; Ψάχνομαι για αγορά καινούργιου τηλεφώνου και δεν με ενδιαφέρει η δεύτερη κάρτα sim. Μέχρι τώρα κάποιοι μου έχουν πει για τα Mi4s και Redmi note 4, υπάρχουν άλλα μοντέλα; Ευχαριστώ