Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
Nio - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι τη ξεκλειδωσα.
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
Nio - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Η πρώτη, ή ΑΡΩΜΑ έχει τον ΑΡΩΜΑ installer όπου μπορείς να επιλέξεις τι θα εγκατασταθεί στην συσκευή από κάποιες εφαρμογές κτλ, ενώ η δεύτερη δεν τον έχει. Κατά τα υπόλοιπα είναι οι ίδιες ρομ ” Οπότε μπορω να κανω εγκατασταση βαση του παροντος οδηγου μια απο τις δυο δεδομενου οτι η συσκευη ειναι απο Κινα αγορασμενη (Global Version);
-
Nio - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠοια η διαφορα μεταξυ της xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_arΩma_Stable_V9.1.2.0.zip και της xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_XTRV_Stable_V9.1.2.0.zip συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα τωρα μπαινω στο αθλημα.
-
Nio - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΒαση του τοπικου οδηγου ζηταει εγκατασταση MiPcSuite και Miflash.
-
Nio - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Στο PC το εγκαθιστούμε. ” Ευχαριστω, σιγουρευω ενα ενα τα βηματα ωστε να μη πελαγωσω στο μεγαλο βημα αλλαγης rom.
-
Nio - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια το Miflash το κανουμε εγκατασταση στο pc ή το ριχνουμε στο κιν.;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Nio - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ παιδια.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Nio - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕκανα αιτηση πριν μια βδομαδα αλλα μαλλον λογω Wind δεν μου ηρθε τιποτα ετσι κατεβασα το unlock tool ξεκιναω τη διαδικασια και στο 80% μου λεει να περιμενω 72 ωρες. Ερωτηση: α) μετα απο 72 ωρες πρεπει να ξανακανω την ιδια διαδικασια ωστε να παει στο 100%; β) αν δεν περασω καποια ROM μετα το ξεκλειδωμα θα υπαρχει καποιο προβλημα στη λειτουργια του κιν.; Ευχαριστω.
-
Παράθεση από 8@nos: “Δοκίμασε αυτό ==> Ρυθμίσεις ==> Οθόνη κλειδώματος & κωδικός ==> Σύνθετες ρυθμίσεις ==> ενεργοποίησε το λειτουργία τσέπης. Επίσης πήγαινε στις Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα 5-6 φορές την έκδοση kernel και μόλις μπει στο μενού βρες το proximity sensor και κάνε το test και calibration ” Η λειτουργια τσεπης ειναι στο on απο τοτε που το πηρα αλλα και παλι δεν λειτουργουσε και τωρα δεν με αφηνει να του αλαξω θεση για το kernel που λες πατησα το test γυρισα το κινητ…
-
Με PayPal πληρωσα το geekbuying 111.82€ και οταν ηρθε με DHL εδωσα 67.34€ δηλ. ΦΠΑ Τριτων Χωρων 26.84€ Εκτελονισμος 32.66€ + ενας ΦΠΑ/Κωδικος 7.84€ Αξια κινητου 106.63 + μεταφορικα 5.18 = 111.82€ συνολο 179.16 4312.gif
-
Εγω τη ''πατησα'' παιδια, πριν ενα μηνα παραγγειλα το Redmi 4x 3/32 και μου βαλανε 67€ περιπου για τελωνειο και ΦΠΑ. animated-thinking-smiley-image-0007.gif Αλλα οπως λενε οι γιαγιάδες ''αν δε παθεις δε θα μαθεις''.
-
Ουφ τελειωσα, διαβαζω 133 σελιδες απο το πρωι.(εκλαψα πολυ με τον Θαναση να ειναι καλα ο ανθρωπος) Καλησπερα παιδια, ειμαι νεος στο forum και ευχομαι σε ολους καλα ποσταρισματα. Εχω το Xiaomi Redmi 4x (32GB) global version miui 9 και για ξεκλειδωμα οθονης μου βγαζει αυτο με τις τελιτσες (μοτιβο), πως γινεται για ξεκλειδωμα να εχω μονο το δακτυλικο αποτυπωμα;