Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 263.
-
@miltosdelis για ποιες εφαρμογές δεν σου ανάβει το Led? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@tacolla όταν θα φλασαρεις την ρομ, και θα ανοίξει το κινητό, στα βήματα του σεταρισματος θα σε ρωτήσει, θέλεις να κάνει επαναφορά από backup η να ανοίξει σαν καινούρια συσκευή.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geo_enjoy: “καλημερα , δεν δουλεύουν τα δεδομένα , καμία ιδέα? Για Mi4c Ευχαριστώ” Δες μέσα στις ρυθμίσεις το apn. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Δεν δουλεύει η νυχτερινή & η πανοραμική λήψη, καθώς και το hdr.” Ευχαριστώ! Και νόμιζα ότι μόνο σε εμένα το κάνει το πρόβλημα... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί κάποιος σε Mi max με την συγκεκριμένη ρομ να δει στην φωτογραφική αν δουλεύει το hdr? Ενώ με την 6αρα δεν είχα κάνενα πρόβλημα, τώρα δεν ξέρω τι συνέβη... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από το πρωί έβαλα και εγώ την 7.2.16 σε Mi max pro, δεν δουλεύει το hdr στην φωτογραφική! Όλα τα υπόλοιπα μια χαρά... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψήφισα σαν sakis0547
-
Είπαν για mi6
-
Εγώ πάντως 190 ευρώ θα τα έδινα.. Μια χαρά τιμή είναι!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris Papas: “Στο ξεκλείδωμα του bootloader κολαει πάντα στο 50%.... δοκίμασα και ένα κόλπο στο i.mu.com με το να βρει την συσκευή μου αλλά και πάλι τίποτα στο unlock.... καμιά ιδέα ακόμα;;;” Άλλαξε την ρομ! Με global δεν ξεκλειδώνει ο bootloader.. Μόνο official Dev.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΈχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάμε στην nougat... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk