Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.

• RE:

pkatsaras - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από xariscd: “Όπως προέιπα έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.. Επειδή έχω το Mi band και θέλω να κάνω συγχρονισμό, με το που ανοίγω το bluetooth μου πετάει αυτό το error.. Επίσης υπάρχει bug όταν πας Ασφάλεια>Μπαταρία>Analyze battery usage.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14998/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14999/ Παράθεση από Bodai: “@latsialis δοκίμασε να καταργήσεις το pairing να κάνεις reboot την συσκευή και να κάνεις το pairing απο την αρχή.. ” Όπως το περίμενα, …

• Εξαιρετική η V8! Διαχείριση μπαταρίας και μνήμης super! Επίσης, ούτε ένα restart σε σύγκριση με V7 είτε developer είτε stable. Φαντάσου να βγει και η beta! Δεν έχω βρει κανένα bug μέχρι τώρα! Επιτέλους μία ROM αντάξια των συσκευών! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαι στην 6.6.1 από xiaomi.eu Χρειάζεται να κάνω clean install πάλι; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δυστυχώς παρότι την παλεψα καιρό κι εγώ την 7.3, γύρισα σε 7.2 αν και υπάρχει το bug με τα μικρόφωνα για την καταστολή θορύβου. Μάλλον πάμε κατευθείαν για 8. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @pavlidisc Στις Προτιμήσεις, ψάχνεις κάτω κάτω αν είναι ενεργοποιημένο το κλειδί φωνητικής εξόδου νομίζω. Επίσης, στο Εισαγωγή γλωσσών, πατά Προεπιλογή -> Ρύθμιση Μεθόδων Εισαγωγής και δες αν είναι ενεργοποιημένη η Φωνητική Πληκτρολόγηση Google Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά η μπαταρία πάντως εξακολουθεί να είναι χάλια! Υπηρεσίες Google και Υπηρεσίες Xiaomi την στραγγίζουν. Το deep sleep έχω την εντύπωση ότι δε λειτουργεί σωστά. Κατά τα άλλα ΡΟΜ τα σπάει. Είμαι στην 7.3.1 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @tsamige Η καταστολή με ένα μικρόφωνο στην 7.3.1 λειτουργούσε! Στην 7.3.2 όμως δε λειτουργεί πάλι... Το άλλο δε το χρησιμοποιώ για να σου πω. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε αυτή τη ROM έφτιαξε το bug με την καταστολή θορύβου στο μικρόφωνο. Κατά τα άλλα μπαταρία στα ίδια (Xiaomi Services, Google Play Services, Android System τη ρουφάνε ακόμα και μετά από καθαρισμό dalvik μετά από πλήρη φόρτιση) και εχθές είχα και το πρώτο reboot με stable (το κινητό σε idle κατάσταση, βράδυ χωρίς ζέστη). Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα! Παρατήρησα bug στην μετάφραση. Όταν βάλω στο ημερολόγιο ένα συμβάν και εμφανιστεί την ώρα που έχω βάλει υπενθύμιση, αν πατήσω το εικονίδιο για να φανούν οι λεπτομέρειες του συμβάντος, εμφανίζει κινέζικα στο παράθυρο που ανοίγει.

• Το WiFi κάθε φορά που φεύγω απο ένα που έχω αποθηκευμένο και πάω σε άλλο, πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω για να λειτουργήσει. Επίσης, 1 force reboot μέχρι στιγμής... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xristos!: “Ήμουν σε 6,3,17 GTV με καθαρή εγκατάσταση και το κινητό ζεσταινόταν πολύ και η μπαταρία έπεφτε αρκετά γρήγορα. Απο χθες σε stable eu 7.2.11 και πέρα ότι πάει πολύ καλά δεν ζεσταίνεται καθόλου. Με τις dev πως είναι η μπαταρία? Για την 6,3,24 αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετή καλή από τα σχόλια που διάβασα. Μι4 Θενξ Χρήστος” Χρήστο, έπρεπε να κάνεις τίποτα για root για την stable; Ο bootloader, είναι κλειδωμένος; Σκέφτομαι να την φλασάρω αλλά με κολλάει αυτό... Στάλθηκε από το MI…

• 2 random reboot σήμερα σε διάστημα μισής ώρας! Επίσης πολύ κακή ποιότητα κλήσεων, δε ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα, με ακούνε διακεκομμένα και με γδαρσίματα... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για το θέμα σχετικά με τα γδαρσίματα και την κακή ποιότητα συνομιλίας κάποιες φορές ανακάλυψα τα εξής: 1) Μάλλον οφείλεται στο δίκτυο και σε μια έρευνα που έκανα, προτείνεται να είναι σε 3G μόνο γυρισμένο το δίκτυο. Τι μειονεκτήματα υπάρχουν σε αυτό; 2) Το είχα αναφέρει και παλαιότερα, δεν γυρνάει από 2 μικρόφωνα σε 1 για την καταστολή θορύβου. Το επιλέγεις σε 1 και ξαναγυρνάει στο 2. Τελικά βρήκα ότι είναι bug της ΜΜ MIUI. Dual/Single mic noise suppression switch does not work on Xiaomi Mi4/And…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Χωρις να λέω ότι είναι αυτό στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, στην τροφοδοσία, υπάρχουν πολλές επιλογές που δημιουργούν όλες ένα reboot όπως το περιγράψατε. Δείτε το μπας και....” Δεν έχει να κάνει με ρυθμίσεις. Το κάνει και μετά από καθαρό flash με τις προεπιλεγμένες. @kostakislarisa Τι χρήση του κάνεις; Σε εμένα μιλάμε για ομιλία, WiFi, δεδομένα συνέχεια ανοικτά, browsing, ραδιόφωνο κλπ. καθημερινά... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kostakislarisa: “@chrisfkr @pkatsaras Εμένα δε μου παρουσιάζει τίποτα από αυτά.. Με τις προηγούμενες 2 ρομ είχα 2 random reboot το βράδυ όμως που δε το χρησιμοποιούσα.. Με την τελευταία ακόμα δεν έχω κάποιο reboot. ” Αυτό εννοούμε! Και μάλιστα το βράδυ είναι και επικίνδυνο αν έχεις βάλει ξυπνητήρι για το πρωί! Σήμερα μου το έκανε ενώ το φόρτιζα! Και μου το έκανε άλλη μία φορά το Σαββατοκύριακο ενώ το είχα στην τσέπη. Μου το κάνει σε κάθε έκδοση, κάθε βδομάδα, περίπου μετά από 1 - 1μ…

• Καλημέρα! Ρε παιδιά εξακολουθεί να μου σβήνει η συσκευή και ενώ νομίζω ότι είναι ανοιχτή, τη βλέπω να ζητάει pin σαν να έχει κάνει επανεκκίνηση. Έκανα καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά εφαρμογών, έκανα τα wipe, έκανα calibration τη μπαταρία. Τίποτα. Μετά από 1-1μιση μέρα το ίδιο. Σε όλες τις ΡΟΜ. Σαν να ξεμένει από μνήμη και κάνει restart. Καμία ιδέα; Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο MI4 είναι στην Marshmallow η stable; Είναι κλειδωμένο το bootloader; Σόρυ αλλά δε βρήκα απαντήσεις! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pkatsaras: “Ναι, αλλά γιατί δεν κρατάει την αλλαγή από 2 μικρόφωνα σε 1 για την καταστολή θορύβου; ” Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι δεν έχει καθησει σωστά η rom για να κάνει τέτοια κολπα” Είναι σε όλες τις mm ROM που γίνεται αυτό. Γιαυτό ρωτάω μήπως είναι bug. Να δοκιμάσω στο επόμενο update fastboot ROM και μετά GTV; Αλλά με clean install την πέρασα. Τι να πω; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pkatsaras: “Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο. ” Μάλλον τότε κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το προβλημα.” Ναι, αλλά γιατί δεν κρατάει την αλλαγή από 2 μικρόφωνα σε 1 για την καταστολή θορύβου; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν πήρα απάντηση. Εδώ και καιρό μου παραπονιούνται όσοι με παίρνουν τηλέφωνο ότι ακούγομαι με κοψίματα και παραμορφώσεις. Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο. Δεν νομίζω να είναι hardware γιατί το κάνει και με hands free. Έχω παρατηρήσει ότι δε λειτουργεί η αλλαγή καταστολής θορύβου από 2 μικρόφωνα σε 1. Το αλλάζω σε 1 και επανέρχεται στα 2. Υπάρχει άλλος που να το έχει παρατηρήσει σε MI4W; Δείτε το λ…