Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 129.
-
Μια χαρά είναι, χωρίς κολλήματα. Η μπαταρία με νορμάλ χρήση βγάζει 1,5 μέρα. Ελληνικά στο τελευταίο update δεν έχει, στο προτελευταίο είχε! Απλώς ακόμη στο Mi2S είναι σε beta version και έχει ελλείψεις σε σχέση με τη v5.
-
Ορίστε Dropbox - Mms.apk
-
Και εγώ το 8sms χρησιμοποιούσα και όλα μια χαρά. Πριν μια εβδομάδα πέρασα την WIUI 6 όπου ο Wajk έχει μονταρει τη μαμά εφαρμογή και στέλνει κανονικά με 160 χαρακτήρες. Θέλετε να ανεβάσω το apk να το δοκιμάσει κάποιος αν δουλεύει και στη δική του συσκευή?
-
Διαθεσιμοτητα mi2s ? Που ?
Danielk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτο ibuygou φαίνεται να είναι σε στοκ Edit: τώρα που το βλέπω καλύτερα το 16αρι είναι και όχι το 32αρι
-
Συντονιστής ο Somnius? Σωθηκαμε! :p:p Πλακιτσα κάνω, καλορίζικος!
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΤο πέρασα στο Mi2S μου! Πολύ όμορφο!
-
Αν η τιμή πέσει κάτω από τα 200 ευρώ το συζητάμε, αλλά όχι και τόσα πολλά.....
-
Σε είδα...!
Danielk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠριν λίγη ώρα και ενώ ήμουν σε βαγόνι του ηλεκτρικού (στην Αθήνα) είδα ένα παλικάρι με μια συσκευή xiaomi ανά χείρας! Δεν πρόλαβα να του μιλήσω αν και ήμουν πολύ κοντά του γιατί μιλούσε στο κινητό του και περίμενα να τελειώσει, αλλά κατέβηκε στη στάση του Ηρακλείου. Αν κρίνω από το μέγεθος της συσκευής κρατούσε ένα Mi3, μέσα σε θήκη και μιλούσε με τα νέα piston earphones. Μήπως είναι κάποιος φίλος από το φόρουμ?? Έχετε δει τυχαία κάποιον με συσκευή xiaomi? Γράφτε το εδώ!!
-
Απ: Mipad preorder
ΜήνυμαΜόλις έκανα pre order ένα 16αρι από το Merimobiles! Άντε να δούμε τελική τιμή όταν γίνει διαθέσιμο!
-
MiPad επιτέλους! Να δούμε μόνο πότε θα είναι διαθέσιμο και σε ποια τελική τιμή youtube.com/watch?v=lVp34KQbAqk&feature=youtu.be
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι τα παραπάνω ισχύουν στο Mi2S, GTV 2.0 fixed Αν διορθώθηκε στην 2.5 συμπαθάτε με :p
-
Να προτείνω μια καλύτερη μετάφραση: Εφαρμογή Θέματα (μόλις μπεις πάνω πάνω λέει Θέμα και όχι Θέματα) -> Κατηγορία -> Μείγμα (ίσως και εδώ να θέλει και άλλο) -> Στυλ συναγερμού (προφανώς θα ήταν καλύτερα Στυλ ξυπνητηριού) Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι!