Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 129.
-
Wi-Fi Direct
Μήνυμαδοκιμασε το εξης: ρυθμισεις --> Ασυρματο & Δικτυα --> Προβολη Wi-Fi το μονο κακο θα ειναι το το wifi σου θα χρησιμευει για να στελνει σημα στην tv, οποτε το stream θα πρεπει να παιζει με data/3G
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Danielk - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαπριν μερικες ημερες παρελαβα ενα σετακι Xiaomi Piston Earphones, αγορασμενα απο ibuygou για να ειμαι 100% σιγουρος για τη γνησιοτητα τους ibuygou.com/p-original_xiaomi_…rtner_brown-5122-usd.html αν ακουτε μουσικη απο το κινητο σας, καντε αυτο το δωρακι στον εαυτο σας και δε θα το μετανιωσετε! τα ακουστικα ειναι εκπληκτικα, εχουν φοβερη ποιοτητα ηχου και η τιμη τους (~15 ευρω) ειναι αστεια σε σχεση με την ποιοτητα τους! επισης εχω παραγγειλει και αναμενω ενα MHL USB to HDMI Adapter για να συνδεσω…
-
το δικο μου (Mi2S) το ειχα παρηγγειλει απο merimobiles και επειδη ειχα και εγω το ιδιο αγχος με εσενα ζητησα αποστολη με ChinaPost ομως τοτε που το παρηγγειλα λογω ελλειψης στοκ αργησαν να μου το στειλουν (1 εβδομαδα) και ως ενδειξη καλης θελησης μου αναβαθμισαν μονοι τους την αποστολη σε EMS χωρις να μου ζητησουν εξτρα κοστος για τα μεταφορικα μετα απο 10 περιπου ημερες το ειχα στα χερια μου, χωρις κανενα προβλημα με το τελωνειο και δηλωμενο ως mp4 player με κοστος 40$ αν επιλεξεις DHL θα περασ…
-
ειναι η πρωτη Παρασκευη απο τοτε που πηρα το Mi2S μου που αποφασισα να μην κανω το update! απο οτι βλεπω δεν προσφερει τιποτα ιδιαιτερο για τη συσκευη μου... θα περιμενω το επομενο update επισης αγαπητε MIUI_ART εχουμε καμια ενημερωση ποτε θα ειναι ετοιμο το weather app για σωστη λειτουργια και σε χωρες εκτος Κινας?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαεδω η επισημη θεση του miuiandroid.com: - New "International" MIUI Weather app doesn't support other locales than EN, CN, so we removed it from multilang release as its not real "International"... But we will give you .apk for download for those who want it to try (copy to system/app folder)... Otherwise, use WeatherBZ app... αν παρ'ολα αυτα θελεις να το δοκιμασεις εδω ειναι το λινκ: xiaomi.eu/community/attachments/weather-apk.6720/
-
wrp6E.jpg Σήμερα σηματοδοτείται ένα ορόσημο για τη MIUI και την Xiaomi, καθώς έως σήμερα υπάρχουν 10.000.000 ενεργοί χρήστες και υποστηρικτές της MIUI ROM. Στα πλαίσια αυτού του εορτασμού η Xiaomi έχει έρθει σε επαφή με τους προγραμματιστές και τα διεθνή sites που υποστηρίζουν τη MIUI και την Xiaomi ώστε να βοηθήσουν σε ένα πολύ απλό φιλανθρωπικό σκοπό. Απλά επισκεφθείτε το love.miuiandroid.com/ και κατεβάστε το θέμα MIUI love. Ποιος είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός; Για κάθε λήψη του θέματος MIUI l…
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
Danielk - - Themes Store
Μήνυμαpure stock απο μενα Screenshot_2013-11-30-12-17-23%20%28Medium%29.png Screenshot_2013-11-30-12-17-34%20%28Medium%29.png
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμααν εχεις περασει την 3.11.15 το αλλαξανε και θα το βρεις στο φακελο κέντρο ασφαλείας => Security =>Permissions => ROOT Permission για τα SMS ναι εχει περιορισμο στους ελληνικους χαρακτηρες, αλλα μπορεις να βαλεις μια εναλλακτικη εφαρμογη (προτεινω το 8sms) και θα εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες
-
για να ξεμπλεχτεις, official Miui roms για το Mi2/Mi2s θα μπορουσαμε να πουμε οτι υπαρχουν τριων τυπων: 1. η μαμισα (stable) που ερχεται οταν το αγοραζουμε καινουριο [η εκδοση της ειναι καπως ετσι JLB 20.0] 2. η developer που περιεχει μονο αγγλικη και κινεζικη γλωσσα [η εκδοση της ειναι καπως ετσι 3.11.8] 3. η developer που περιεχει και αλλες γλωσες ως μεταφραση [η εκδοση της ειναι καπως ετσι 3.11.8] και στον τιτλο θα εχει και τη λεξη multilang η περιπτωση 1 δε σε ενδιαφερει η περιπτωση 2 θα σε …
-
το updater (ενημερωσεις) ειναι η εφαρμογη με εικονιδιο μπλε χρωματος και ενα βελακι προς τα πανω το πατας, σκαναρει και σου βρισκει την νεα εκδοση, την κατεβαζεις και εγκαθισταται (θα κανει και ενα reboot το κινητο) τοσο απλα! οσο για τα partitions μην τρελαινεσαι, ουτε ειναι αναγκη ανα πασα στιγμη να ξερεις πιο απο τα δυο τρεχει τα δυο partitions χρειαζονται για να γινονται οι αναβαθμισεις με τον παραπανω τροπο και καθε φορα που αναβαθμιζεις γινεται το εξης: - εστω οτι το κινητο σου τρεχει στο …
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαποιο Galaxy 2??? εδω εχουμε χαλαρα το Galaxy 4!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαετσι για την ιστορια δες την παρακατω εικονα για να καταλαβεις ποσο αξιοπιστο ειναι το antutu... με πριζωσες και το κατεβασα και εκανα το τεστ η ρομ μου ειναι η τελευταια σημερινη 3.10.25 multilang
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από Bufregas: “Παιδια δεν ξερω αν δινεται βαση στα antutuu scores γιατι οταν πηρα το κινητο εχωντας την stable version πανω μου εβγαλε 27000 σκορ ενω τωρα που περασα την 3.10.18 rom μου εβγαλε 16000.Να ανησυχω η ειναι κατι φυσιολογικο” να ανησυχεις, το κινητο σου μαλλον καταστραφηκε και μπορει ανα πασα στιγμη να εκραγει γι'αυτο προτιθεμαι να σε απαλλαξω απο την παρουσια του, μπορεις να μου το χαρισεις να σε σωσω απο αυτην την καταστροφη ελα ρε ξεκολλατε με το χαζοantutu και χαρειτε τα κ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμακαλοριζικα και καλοδουλευτα τα κινητακια σας!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris: “Από την στιγμή που υπάρχει τιμολόγιο με κόστος walkamn δεν μπορούν να κάνουν αυθέρετες χρεώσεις. Αντε το πολύ να βάλουν κανένα 10euro.” τη μια και μοναδικη φορα που πληρωσα τελωνειο για καποιο προιον μου ζητησαν την αποδειξη του paypal! οποτε καταλαβαινεις βασει ποιου ποσου θα πεσει η καμπανα...... αν και τελικα νομιζω οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ σημαινει οτι εκλεισε, εφυγε απο το τελωνειο, παει στο επομενο βημα (στο κεντρο διαλογης)
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από fz1diko: “Να κάνω μια ψιλοάκυρη ερώτηση στα settings about phone μου βγάζει ότι έχω έκδοση Android version 4.1.1 JRO03l MIUI VERSION MIUI JLB22.0 Εδώ στο forum στα downloads γιατί υπάρχει επίσημη MIUI ROM 3.10.18 ? Sorry κιόλας αλλά μπερδεύτηκα δλδ εγώ φοράω άλλη rom?” περνα την τελευταια multilang developer rom (3.10.18) και θα εχεις κανονικα ελληνικα, google apps και δυνατοτητα για root + το καλο οτι καθε Παρασκευη απογευμα θα παιρνεις νεα αναβαθμιση μα διορθωσεις και βελτιωσεις τ…
-
Πρόβλημα με την οθόνη του MI2S
Μήνυμακανε τον κοπο και επικοινωνησε απ'ευθειας με την xiaomi επειδη και εγω εχω παρακολουθησει το θεμα σου στο xiaomi.eu και εχουν αναφερει και καποιοι ακομα το εν λογω προβλημα, ισως αποδειχτει οτι ειναι προβλημα καποιας παρτιδας και οχι μεμονομενο δικο σου, πραγμα που τους δινει την εντυπωση οτι το προκαλεσες εσυ αρα και δε σου καλυπτουν το ανταλλακτικο ελπιζω παντως η xiaomi να αναγνωρισει την εγγυηση και αποδειχτει τελικα οτι δεν εχει κακο after sales κρατα μας ενημερους σχετικα με τις εξελιξεις