Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• ?? Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Καλησπέρα, Φίλε Χρήστο εβγαλες άκρη με την οθόνη; Και εμένα έχει χαλάσει το touch σε ένα σημείο και ψάχνω να δω τι γίνεται. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

paridos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πάρτε και από εμένα ένα. MI 5 Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

paridos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για δες εάν έχει και επίσημα τα Ελληνικά ” Τα έχει!

Μήνυμα

Καλησπερα παιδιά, έτσι για να το κλείσω το θέμα τουλάχιστον για τώρα, πήρα ΟΤΑ update κανονικά την 8.1.2.0 stable, χωρίς κανένα θέμα. Ευχαριστώ και παλι για τη βοήθεια.

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Καλύτερα κλείδωσε και μετά ξεκλείδωσε τον bootloader. Εκτός και αν μπορείς να επικοινωνήσεις μέ το παιδί που το αγόρασες και σε πει αν τον ξεκλείδωσε με την επίσημη μέθοδο. Εγώ στο Mi5 μου έχω την official Rom Global Developer το έχω ξεκλειδώσει και παίρνω κανονικά της αναβαθμίσεις μέσω OTA. ” Οκ @spideman3 θα προσπαθήσω να μάθω απο τον φίλο και θα πράξω ανάλογα. Ισχύει αυτό που ρώτησα προηγουμένος ή να googlaro, ότι το κλείδωμα γίνεται απο το miflash επιλέγοντας το "cle…

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Στόχος μου δεν είναι να ξαναπεράσω το twrp αλλά να το κάνω όσο πιο "official" γίνεται το κινητό, ουτως ή αλλως δεν είμαι απο αυτόυς που αλλάζουν συνέχεια rom ή που πειραματίζονται. Είναι εργαλείο της δουλειάς μου το κινητό και δεν ρισκάρω γενικως.. Για εμένα προσωπικά αν δουλέψει το OTA στο επόμενο release που θα βγει της global θεωρώ το θέμα λήξαν, για το mi pc suite δεν με νοιαζει. Επειδή και εγώ δεν γνωρίζω όσα εσείς, αυτό που λέει ο @spideman3 πρέπει να γίνει στη…

Μήνυμα

Στο recovery mode μου βγαζει να το κανω connect με το pc suite. Οποτε πρεπει να λυσω και αυτο το θεμα καποια στιγμη. Ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια! Καλο βράδυ

Μήνυμα

Εγινε το flasharisma κανονικά και ξεκίνησε το κινητό! Μολις τελειωσει το restore θα τσεκαρω να δω αν μπαινει και σε recovery mode

Μήνυμα

Κάτι γίνεται με Windows 7... θα σας ενημερωσω για τα αποτελέσματα.

Μήνυμα

Το εκανα και δεν εγινε τπτ. Το flash έκανε 1 δευερόλεπτο και η συσκευή δεν έκανε boot μόνη της. Θα δοκιμασω απο windows 7.. Πρέπει να έχω κάτι προεγκατεστημενο ?

Μήνυμα

Παράθεση από jpapoul: “Αφού είσαι με ξεκλειδωτο bootloader λογικά δεν έχεις πρόβλημα να φλασάρεις με MiFlash αλλά θα στο πουνε τα κομάντο στα σίγουρα, γιατί δεν ξέρω αν το γεγονός ότι δεν το βλέπει το MiSuite υποδηλώνει κάτι για τη σύνδεση του με τον ή/υ. Για την απεγκατάσταση twrp δεν το έχω ψάξει ποτέ αλλά αφού δε μπαίνει σε recovery μάλλον δεν είναι του παρόντος. Να δούμε τι θα πουν οι ειδικοί. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Περίεργο δεν είναι που έχω ξεκλείδωτο bootloade…

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τόσο γρήγορα! Απαντάω και παραθέτω εικόνες. Παράθεση από jpapoul: “Μιας και γράφεις στο δικό μου νήμα να προσπαθήσω να σε βοηθήσω εγώ μέχρι να το δουν οι ειδικές δυνάμεις. Όταν λες ότι το παιδί που το είχες πάρει είχε βάλει twrp και ελληνική ρομ, προφανώς εννοείς ότι έβαλε custom, όχι official; Εσύ μέσω twrp του έβαλες μετά global official; Και έπαιρνε κανονικά τις ενημερώσεις μέχρι την 8.0.5.0 που δεν έμπαινε μέσω ota; Σε κάθε περίπτωση δες πάλι πώς περνάνε οι drive…

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, διάβασα όλο το post και πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά που βοήθησαν τον jpapoul και όσους βοήθησαν απο το το forum. Θα σας περιγράψω το θέμα που έχω γιατί είναι παρόμοιο. Αγόρασα πριν 5-6 μήνες το κινητό απο έναν φίλο που το είχε πάρει απο Κινα και είχε περάσε TWRP και κάποια ελληνική ROM. Κατέβασα την global stable ROM v7... κάτι, που υπήρχε τότε και όλα καλά. Πήρα και ΟΤΑ update κανονικά μέχρι την 8.0.2.0(MAAMIDG) android version 6.0.1 MXB48T. Πριν λίγο καιρό βγήκε και η …