Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 165.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑν κάνω wipe system & internal storage να αδειάσει τελείως το κινητό και μετά περάσω την rom σαν αρχείο;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κανεις format data κ reboot recovey. Μετά την αντιγράφεις ” Τίποτα , πάλι κολλάει
-
ΜήνυμαΕπίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι ενώ είχα μέσα τη rom στο κινητό δεν την έβρισκα πουθενά , έκανα όμως τα πρώτα βήματα που έλεγε ο οδηγός delete (cashe) κτλ. Το κινητό το έβλεπε ο υπολογιστής ενώ ήταν στο TWRP και λέω θα το βάλω ξανά τώρα , μπήκα στο φάκελο του κινητό αλλά μέσα είχε φακέλους που έγραφαν ότι νάνε και όταν έκανα copy - paste την rom από το κινητό έβγαλε το παράθυρο ότι αρχίζει η αντιγραφή αλλά τίποτα , έμενε εκεί. Αφού δεν έβγαζα άκρη λέω να το ανοίξω , άργησε λίγο να ανοίξει α…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με σκότωσες τώρα.. σήμερα τα κατέβασες; ” ναι πριν κανένα 2 ωρο .
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από hajis: “το έκανα αυτό και έχει μείνει στο TWRP logo , δεν μπαίνει πιο μέσα , καμιά ιδέα ; ” Ποιο twrp δοκιμασες? ” Δοκίμασα αυτά τα 2 που έχει εδώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες αυτό που έχει μέσα η ελληνική ρομ ? Θα το βρεις στον φάκελο recovery αν την κάνεις unzip ” Αυτή μπήκε κανονικά μπορώ να πω.
-
ΜήνυμαΈχω ένα μικρό θέμα (πιστεύω) , έχω ένα Mi 8 , ενώ τα έκανα όλα σωστά και στο τελευταίο βήμα που λέει πρώτα πάτα το κουμπί V+ και μετά πάτησε την εντολή , το έκανα αυτό και έχει μείνει στο TWRP logo , δεν μπαίνει πιο μέσα , καμιά ιδέα ;
-
Παιδιά καλησπέρα , σήμερα θα ξεκλειδώσω το Mi 8 μου και έχει πάνω το MIUI 10.8.11.2 Beta CN , θα έχω μήπως πρόβλημα με anti-rollback διότι εδώ υπάρχει η MIUI 10.8.11.1 ;
-
Παιδιά καλημέρα , πριν 13 μέρες είχα κάνει αίτηση για να ξεκλειδώσω τον bootloader στο mi 8 μου με κινέζικη dev rom . Σήμερα είπα να ανοίξω το πρόγραμμα για να υπολογίσω πότε ακριβώς την Δευτέρα θα μπορώ να το ξεκλειδώσω (είχα φάει 15 μέρες) . Όταν έκανα την προσπάθεια και καλά να ξεκλειδώσω το κινητό μου έβγαλε 439 ώρες ! Γιατί ; Δεν έκανα ποτέ log out του mi account από το κινητό , το μόνο που έχω κάνει είναι τα updates που βγάζει η rom. Μήπως δεν πρέπει να κάνουμε ούτε τα updates γιατί μηδενί…
-
MI 8 Global Developer rom
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλημέρα και πάλι , την Δευτέρα 22 του μήνα θα μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader , μόλις τον ξεκλειδώσω ακολουθώ αυτόν εδώ τον οδηγό για να βάλω το TWRP και την Ελληνική rom ; Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
Αίτηση Συμβολαίου W Web
hajis - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στη θέση σου θα ακύρωνα την αίτηση...δεν θα ήθελα συνεργασία με τέτοια συμπεριφορά ” Δεν έκανα ακύρωση ακόμα αλλά στο τελευταίο email έγραψα ότι είναι μεγάλο ρίσκο που θέλω να συνεχίσω με εσάς με τέτοια συμπεριφορά που έχετε.
-
Αίτηση Συμβολαίου W Web
hajis - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΚαλημέρα, έχω κάνει αίτηση συμβολαίου απόκαρτοκινητό σε συμβόλαιο από το site τηςWind στο πρόγραμμα που είναι μόνο στο siteτης Wind το W Web , η αίτηση έχει γίνει από11/9/2018 και σήμερα 12/10/2018 δεν έχει έρθειακόμα ο courier για να υπογράψω το συμβόλαιο. Έχω πάρει πάνω από 15 τηλέφωνα και δενέχω βγάλει άκρη , έχω στείλει 2 emails αλλάδεν έχω πάρει ποτέ απάντηση και επίσης2 φορές που έχω επικοινωνήσει από τοfacebook page μου έχουν πει ότι θα με καλέσουνκλασσικά τίποτα . Πραγματικά υπάρχεικάτι …
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ισχύει... Πρέπει να κατεβάσεις την china rom από το link του νέου οδηγού... Εδώ Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) περιγράφεται η διαδικασία φλασαρίσματος που ισχύει για όλες τις xiaomi συσκευές με Snapdragon επεξεργαστή. ” Το σέταρα το κινητό και είναι όλα μια χαρά ! Ευχαριστώ!
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από hajis: “μπορείς να δώσεις κάποιο link ; ” Εδώ θα τα βρεις όλα: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER ” Τα έκανα όλα τελικά , απλά μπερδεύει ο οδηγός που ενώ κατεβαίνεις τα βήματα κάποια στιγμή έχει "Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)" και ουσιαστικά σε πάει σε πιο παλιό οδηγό ενώ τα βήματα είναι σωστά αν το προσπεράσεις αυτό το κομμάτι . Εγώ εκεί είχα κολλήσει γιατί αν μπεις μέσα σ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠέρασα και το playstore και το σχετικό ευχάριστο είναι ότι έφαγα μόνο 15 μέρες για να ξεκλειδώσω τον bootloader , ενώ στο redmi note 5 6/64 είχα φάει 30 μέρες . Σας ευχαριστώ πολύ όλους !
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση ότι τα έκανα όλα σωστά μέχρι τώρα , έβαλα την ch dev και κλείδωσα τον bootloader , άρα το μόνο που μένει είναι η αίτηση για unlock με το δικό μου account 43604083_10156696711349605_8555906034265227264_o.jpg
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Το failed στον έλεγχο Arb μια χαρά είναι. Σημαίνει ότι δεν έχει. Στο άλλο που έχεις τον φάκελο adb? Κατευθείαν στον c: να είναι πρέπει. Και τη ρομ την έχεις αποσυμπιεσει? Κράτα πατημένο το κουμπί για να κλείσει αρκετή ώρα θα κλείσει το κινητό και θα ανοίξει κανονικά μην αγχώνεσαι. Και βάλε εδώ μια φώτο ή ενα screenshot με το σφάλμα να δούμε τι λέει. ” Μου φαίνεται βρήκα λύση , όταν είχα αποσυμπιέσει την ρομ μέσα σε έναν φάκελο και ουσιαστικά ήταν φάκελος σε φάκελο μου έβ…
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚατέβηκε η ch dev rom ακριβώς όπως έλεγε ο οδηγός και όταν πάτησα flash μου έβγαλε κατευθείαν error . Τώρα το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει σε fastboot mode.