Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 165.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαούτε η κινέζικη περνάει !
-
ΜήνυμαΟρίστε η φώτο
-
Μήνυμαπρέπει να έκανα πατατιά και να κατέβασα την global αντί για china , τώρα το έχω και κατεβάζει την κινέζικη μήπως αυτό είναι το λάθος που έκανα.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά , μόλις μου ήρθε το Note 3 Pro , προσπαθώ να του περάσω την dev version και μου λέει "can't verify update - Couldn't verify update package" . Πρέπει να κάνω πρώτα κάτι άλλο;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα δεν χρειάζεται να κάνεις άλλον. Απλά όταν ξεκλειδώσεις πρέπει να σβήσεις τον λογαριασμό από το άλλο σου κινητό. ” Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από hajis: “Μια απορία σχετικά με το ξεκλείδωμα , όταν πήρα το Redmi Note 3 έκανα όλη την διαδικασία ξεκλειδώματος και είχα ελληνική rom. Τώρα που περιμένω να μου έρθει το Red Note 3 Pro , θα πρέπει να πάλι να κάνω αίτηση και να περιμένω μήνυμα ή ο λογαριασμός μου είναι…
-
ΜήνυμαΜια απορία σχετικά με το ξεκλείδωμα , όταν πήρα το Redmi Note 3 έκανα όλη την διαδικασία ξεκλειδώματος και είχα ελληνική rom. Τώρα που περιμένω να μου έρθει το Red Note 3 Pro , θα πρέπει να πάλι να κάνω αίτηση και να περιμένω μήνυμα ή ο λογαριασμός μου είναι έτοιμος και μπορεί να ξεκλειδώνει συσκευές ;
-
Μόλις το έκανα , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
-
παιδια δεν γίνεται να αλλάξεις account ; Ρωτάω γιατί θέλω να πωλήσω το δικό μου. Πρέπει πρώτα να συνδεθώ εγώ με το δικό μου και να κάνω τράμπα σε νέο λογαριασμό ;
-
Από ότι είδα ότι το CPU του Pro είναι πάλι καλύτερο από το CPU του note 4 , αυτό όμως γιατί το κάνουν;
-
ΜήνυμαΝαι αυτά δεν είναι για το απλό Note 3 ; Εγώ ψάχνω για το Note 3 Pro
-
Μήνυμα@Bodai αυτόν εδώ στην πρώτη σελίδα ακολουθώ , αν πατήσω εκεί που λέει για dev rom πάω στο site της xiaomi αλλά δεν έχει για το Note 3 Pro παρά μόνο για το Note 3.
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα , μόλις μου έφεραν στα χέρια μου το Redmi Note 3 Pro για να του βάλω την ελληνική ρομ , προσπαθώ να βρω την dev rom για το note 3 pro αλλά δεν την βρίσκω, βρίσκω μόνο του απλού (αυτό έχω και εγώ) . Η διαδικασία δεν είναι ακριβώς ίδια με του απλού για να ξεκλειδώσει ο bootloader και να περάσω την ελληνική ρομ ;
-
Τώρα που έχω μπει σε πρόγραμμα θα ήθελα να μαθαίνω ακριβώς τι παίζει με εμένα Original Xiaomi MI LED Display Connected Smart Bluetooth 4.0 Weighing Scales Digital Body Weight Scales Support Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους !
-
Ένα μεγάλο μπράβο γιατί είστε πολύ καλή ομάδα !!
-
Παιδιά καλησπέρα, έβαλα την τελευταία ελληνική ρομ για το redmi note 3 και παρατήρησα ότι το cpu δεν θερμενεται τόσο πολύ όσο πριν, το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος. Πάντως μου έκανε αρκετά θετική εντύπωση αυτό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παιδιά ρωτάω περισσότερο από περιέργεια , για το Redmi Note 3 θα βγει android 6.0 ή θα μείνει στο 5 ;
-
ΜήνυμαΤελικά το μόνο που ήθελε ήταν να κάνω install το SuperUS από το TWRP και τώρα όλα κομπλέ !
-
Μήνυμαωραία ! Υπάρχει κάποιος οδηγός για το root στην συγκεκριμένη συσκευή ; Απλά σε άλλες συσκευές που είχα (samsung , THL) όταν έβαζες το recovery ήταν και εγκατεστημένο το SuperUS . Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση