Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 183.
-
Οχι δεν ειχα κανει factory reset. Εχω να κανω περιπου εδω και ενα μηνα. Εκανα την εγκατασταση οπως την εκανα συνηθως. Με τα wipe του και μετα την εγκατασταση του. MIUI_ART
-
Στο redmi note 2 δεν περασε. εκανα οτι εκανα και τις αλλες φορες. και για μιαμιση ωρα κολλησε το boot εκει που δειχνει το ARΩMA και απο κατω τις τρεις τελιτσες να φορτωνουν... Περιμενα να μπει αλλα τιποτα. Το εκλεισα παλι recovery και εβαλα την προηγουμενη... Καμια βοηθεια?
-
Μπραβο σε ολους!!!
-
Ψήφισα ως SkouT Πάμε Ελλαδάρα
-
Ωραια, Σε ευχαριστω. παω να τα κανω. Τελικα ειναι διαφορετικο απ οτο redmi note 2. =============== Ιαν 26th 2018, 12:17am =============== Τι λαθος κανω? =============== Ιαν 26th 2018, 12:29am =============== Δεν καταλαβαινω που κανω λαθος... =============== Ιαν 26th 2018, 12:44am =============== Ενταξει ολα καλα, τα πηρα παλι ολα απο τηνα αρχη και μπηκα στο twrp. Ολα καλα. SOLVED!
-
Καλησπέρα παιδιά! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Λοιπον κανω unlock τη συσκευη με το XiaomiTool του Francesco Tescari. Περασένη στο κινητό έχει αυτή την έκδοση. (MIUI GLOBAL 9.0|Σταθερή 9.0.3.0(NDDMIEI)). Ποια επιλογή θα πατήσω έτσι ώστε να μου περάσει την rom που μου λέει και μετά να την αλλάξω πάλι και να βάλω την ελληνική (ΑRΩΜΑ)? Stable ή Developer? Ετσι ώστε να μη μου κάνει brick αν υπάρχει περίπτωη να κάνει. Ευχαριστώ!
-
Sim [SOLVED]
ΜήνυμαΑπλα επειδη ειναι το πρωτο μου κινητο με τετοιες slots την εβαλα ο βλακας αναποδα. Με την χαρα που εχω που μολις ηρθε στα χερια μου μπερδευτικα και πηγα αμεσως να ρωτησω.
-
Sim [SOLVED]
ΜήνυμαΣυγγνωμη. μαλακια μου. Επειδη τυγχανει να ειναι η πρωτη φορα που να βαζω με τετοιο τροπο την sim. Ειδα οτι τελικα την ειχα βαλει αναποδα. Εριξα facepalm. Τελικα ειναι ολα κομπλε. Χαχνω να διαγραψω αυτο το νημα αλλιως να τοποθετηθει οτι εχει επιλυθει.
-
Sim [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Αγορασα το mi max 2 απο Κινα και ενω εβαλα την sim (micro sim) ειδα στην αρχη οτι ηταν αντιθετα το κοψιμο απο το redmi note 2 που ημουν και τελικα εκοψα και απο την αλλη πλευρα λιγο την γωνια. (Sim 2 slot) Την εβαλα αλλα και παλι δεν την διαβαζει. Τι μπορει να φταιει? ; Έχει περασμένη την MIUI εκδοση MIUI Global 8.5|Σταθερή 8.5.2.0 (NDDMIED) Και επισης εχω διαθεσιμη ενημερωση για κατεβασμα σε V9.0.3.0.NDDMIEI
-
Συγγνωμη που δεν τονανεφερα ειναι το Redmi 3S land Δε νομιζω για hardware προβλημα γιατι μου πε οτι δεν του επεσε καπου, εγινε απο τη μια στιγμη στην αλλη. Εχει ελληνικη ρομ του την ειχα βαλει εγω. Ειχε μπει μια χαρα και δεν ειχε προβλημα. Απο που κανω τον ελεγχο CIT; Εκτος απο αυτο να δω μηπως υπαρχει λυαη να μπω στο recovery που απο κει μπορω να κανω οτι θελω..
-
Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια. Εχω ενα θεματακι οπως ειδατε απο τον τιτλο. Για αρχη πιανει μονο το κουμπι αυξησης της εντασης ενω τα υπολοιπα οχι.. δε μπορω να κανω επανακινηση... Δε μπορω να μπω στο twrp με αλλον τροπο; Τουλαχιστον να του αλλαξω ρομ μηπως και ξεκολλησει γιατι καποιες φορες κολλουσε, καποιες αλλες δεν φορτιζε το κινητο... Πως αλλιως μπορω να μπω στο twrp; Η προοπτικη για επαναφορα εργοστασιακων ενδεχεται να λυσει το προβλημα; Δεν εχω στα χερια μου.το κινητο οποτε δε μπο…
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Οχι. το εχω δοκιμασει και με αλλο φορτιστη και με αλλο καλοδιο. διπλα μου εχω το δικο μου το RN2. Και τα διαβαζει τα καλωδια και τους φορτιστες... το βισμα απο κατω απο τι ειδα δεν εχει χαλασει για να πω οτι δεν εφαπτει σωστα... τουλαχιστον να το εβαζα στο recovery να του περνουσα αλλη ρομ αλλα δε θα αντεξει η μπαταρια του...