Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση αλλά δε μου βλέπει το τηλέφωνο ο υπολογιστής για να περάσω τη rom μέσα. Έχει κάποιος λύση? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχα. Έκανα διαγραφή όλους τους λογαριασμούς που είχα στις ρυθμίσεις-> λογαριασμοί (google hotmail και λοιπά). Μετά μου άνοιξε η εφαρμογή του μαιλ οπότε ξαναέκανα σετάρισμα από την αρχή και όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Xozeva Kafe Meze: “Καλησπέρα, καλή χρονιά. Δε μου ανοίγει καθόλου η εφαρμογή του μαιλ. Ξέρετε τίποτα? Miui 8.2 6.12.29 Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάτι βρήκα. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, καλή χρονιά. Δε μου ανοίγει καθόλου η εφαρμογή του μαιλ. Ξέρετε τίποτα? Miui 8.2 6.12.29 Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από crueljay: “Παιδιά , κανένα λινκ απο δοκιμασμένο tempered glass? Πέρασα ένα το οποίο υποτίθεται ότι είναι το original, αλλά δεν εφαρμόζει καλά στις άκρες. ” Κι εγώ θα το ήθελα αυτό το link σας παρακαλώ γιατί το δώρο από το Vickmall μάπα.
Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω στα χέρια μου 1 Xiaomi redmi 4 pro. Ξεκλείδωσα το bootloader. Τί κάνω τώρα για να βάλω ελληνική Rom? Υπάρχει κανένας οδηγός να ακολουθήσω?
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος που έχει redmi note 3 pro(kenzo) σε χρυσό χρώμα να μου πει αν το πλαίσιο γύρω από την οθόνη είναι χρυσό ή άσπρο? Στάλθηκε από το SM-G386F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία λοιπόν flashαραμε και βάλαμε miui 8. Όντως έχει άλλο account. Και τώρα τι? Ο lallas λέει ότι το στέλνουμε πισω. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος? Στάλθηκε από το SM-G386F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν λέμε factory reset τί εννοούμε? Είναι επιλογή του τηλεφώνου ή θέλει να κάνουμε κάτι με το twrp? Στάλθηκε από το SM-G386F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk