Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.
-
Μέχρι στιγμής παρατήρησα θέμα με συγχρονισμό στο cloud του πλοηγού.επισης στην εφαρμογή του φόρουμ αναβοσβήνει η οθόνη όταν γράφω. Μi4c
-
Έχει κανείς αντιμετωπίσει ξαφνικά κλεισιματα του κινητού με αυτή τη ρομ? Εμένα μου έχει κλείσει 4-5 φορές χωρίς εμφανή λόγο
-
Παράθεση από thanag7: “Λοιπόν από χθες τρέχει μία χαρά σε libra. Κανένα πρόβλημα. Εκτός το ότι ή εφαρμογή του φόρουμ κάνει zoom in και zoom out συνέχεια. Και μία ερώτηση. πως θα βρούμε τα μαμά εικονίδια? Σε περίπτωση που θέλουμε να τα αλλάξουμε. ” Και σε μένα το κάνει και είναι πολύ ενοχλητικό!
-
- Στο mi4c αφού ταλαιπωρηθηκαμε λίγο ήταν η Σειρά μας βλέπετε η Fixed δουλεύει καλά μέχρι στιγμής εγώ έβαλα το ζιπακι από το xiaomi miui. eu που αναφέρθηκε πιο πάνω και παρόλο που ήταν για kenzo δούλεψε για τον καιρό. Το τηλέφωνο παρουσιάζει υπερθέρμανση και μετά από 10 λεπτά παιχνίδι μου βγάζει μηνύματα υπερθερμανσης και η μπαταρία πέφτει με ελεύθερη πτώση.. Όλα καλά όμως αφού εμείς είμαστε οι δοκιμαστες μαμαλακηδες γαρ των μςζεδων που μας σερβίρουν τα παιδιά κάθε Παρασκευή!
-
Παράθεση από tsakalos1987: “σε mi4c 2gb πρεπει να κανω και clean με το γνωστο ζιπακι?αν ναι που ειναι αυτο ωρε παλικαρια?? ” Δεν χρειάζεται το clean zip τώρα. Αν όμως θέλεις να απεγκαταστησεις κάτι. . . Titanium backup
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από komkar: “Καλημέρα παίδες!Εχθές το βράδυ πέρασα την νέα xtrv rom στο mi4c!Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σας!Μέχρι στιγμής όλα καλά!Μόνο ένα θεματάκι,δεν μπορώ να βάλω το email μου στην εφαρμογή για το mail!Βάζω κανονικά το mail και τον κωδικό και πατάω σύνδεση και μου βγάζει τις ρυθμίσεις διακοσμιτή και όταν πατάω οκ μου βγάζει αυτό......!Έχουμε κάτι γι αυτό;;; ” Καλησπέρα σου, το αντιμετωπίζω και εγω με exchance λογαριασμό και συγκεκριμένα outlook. Πρ…
-
Παράθεση από Mikrokabouro: “Παράθεση από spoulk: “Στο Redmi 2TD όλα καλά μέχρι στιγμής με την νέα xtrv ” να σε ρωτησω κατι? εκανες clean install ή απλα αναβαθμιση? εχω την 6.10.27. κ γενικα ερωτηση, την xtrv μπορουμε να την περασουμε απλα με αναβαθμιση ή θελει clean install οπως αν πας απο dev σε stable πχ? Ευχαριστω ” Καλή σου μέρα . Εγώ προσωπικά δοκίμασα και τους 2 τρόπους στο mi4c και είναι οκ . Αλλά αν τη βάλεις με factory reset θα δεις πραγματικά διαφορά . Το κινητό αλλάζει εντελώς κυρίως …
-
Καλημέρα σήμερα μπορώ να μιλήσω για την μπαταρία στο libra. Μέχρι να βάλω την τελευταία Xtrv το κινητό την έβγαζε περίπου 15 ώρες αφορτιστο και με greenify. Χτες που έστρωσε καλά η τελευταία ρομ όταν πηγα να το βάλω στο φορτιστή μετά από 20 ώρες χρήσης είχε ακόμη 37% μπαταρία με μέτρια χρήση θα βγάζει και δύο μέρες . Επίσης παρατήρησα ότι η μπαταρία έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες . Δεν περνάει τους 33°C
-
Παράθεση από gkalen: “@ipankas Έχεις τικαρισμενο το signature verification όταν κανείς εγκατάσταση της ρομ ????? Ξετικαρε το και δοκίμασε πάλι αν ήταν τικαρισμενο .. @panastros Θα είσαι κομπλε και με XTRV σε λίγο .. @koukis Είχες βάλει ποτέ THUNDER ?? Μάλλον όχι , αν είχες βάλει θα ηξέρες πως πάει και ευτυχώς που έκανες καθαρή εγκατάσταση και βλέπεις τη ρομ όπως έπρεπε να είναι . Εγώ προτείνω πάντα καθαρή εγκατάσταση άσχετα αν περνάει και πάνω από άλλη ρομ. ” Αγαπητε @gkalen αυτό ακριβώς είπα κα…
-
Είχα κάνει εγκατάσταση της xtrv μέσω twrp χωρίς factory reset. Ή ρομ μου φανηκε πολύ καλή. Μετά από ένα λάθος που έκανα που με ανάγκασε να την ξαναεγκαταστησω με factory reset το κινητό μεταμορφώθηκε. Έχω επιπλέον 300 mb ελεύθερης μνήμης σε σχέση με πρίν και το κινητό φυσάει. Είναι πάρα πολύ γρήγορο σε όλα και διορθώθηκαν λάθη που είχα από πριν που μάλλον ήταν από κατάλοιπα των αναβαθμίσεων. Προτείνω λοιπόν να κάνετε εγκατάσταση με καθαρό install έτσι θα δείτε πραγματικά τις δυνατότητες της ρομ …
-
Καλησπέρα 2-3 μικρά θεματακια που παρατήρησα εγώ κατά τη συμβίωση με την Xtrv 6.11.3 στο libra μου. Τα θέματα είναι συνεχώς τα ίδια και δεν αλλάζουν. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα καθημερινής ταπετσαρίες. Στην προσβασιμοτητα βγάζει μια διεργασία επιλογή στα κινέζικα που δεν ξέρω τι είναι. Οποτε μπαίνω σε οποιαδήποτε εφαρμογή και βγω βγάζει το ρολόι που λέει μια στιγμή και καθυστερεί ελαφρώς να μπει στην αρχική οθόνη. Στην 6.10.27 έχανε το θέμα όταν έμπαινα στο ίντερνετ και επεστρεφε σε default…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από thanag7: “Για το MI-4c η XTRV beta εως τωρα εχω παρατηρησει τα εξης: 1. Facebook και Messenger δεν ανοιγουν και κρασαρουν 2. Δεδομενα και wifi σερνονται Εκανα cache + dalvik παλι τα ιδια. Καμία ιδεα? ” Για facebook+messenger όσοι έχετε πρόβλημα στην beta, δοκιμάστε την λύση που προτείνω (καθαρισμός της cache των προγραμμάτων). Κοιτάνε οι υπεύθυνοι να δούνε τι μπορεί να φταίει. ” Προσωπικά έχω fb lite και lite messenger και δουλεύουν κανονικά αν αυτό σας εξυπ…
-
Παράθεση από demfiera: “Καλημέρα, Για να περάσω xtrv ενω εχω dev θα πρεπει να κανω factory reset, backup κλπ ή απλα κατεβάζω τη rom και τη φορτώνω μέσω twrp? ” Καλημέρα αν έχεις την τελευταία dev φλασαρε τη από twrp χωρίς factory reset αν έχεις πιο παλιά κάνε το.
-
Καλημέρα σας έτσι για να σας φτιάξω τη μέρα σε όλο το team αλλά και τη δικιά μου. Παραθέτω AnTuTu score στο mi4c 2gb με την πρώτη Xtrv! Αλλά και το πρώτο που έκανα όταν πήρα το κινητό με την custom rom που φορούσε για να δείτε όλοι τι δουλειά κάνουν τα παιδιά εδώ μέσα. Πάλι σας ευχαριστώ!
-
Η Xtrv για το libra μου περαστηκε χωρίς προβλήματα όπως πάντα σε πρώτη φάση δείχνει σούπερ και αρκετά γρήγορο περισσότερα αύριο που θα το ξεζουμισω να σας πω. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομάδα!
-
Καλησπέρα η Xtrv περνιεται και από τον updater η μόνο από το twrp? Κατεβαίνει ποοοοοοολυυυυ αργά!
-
Κατέβαινει για το libra! Wow ευχαριστούμε πολύ παιδιά!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από koukis: “Άρα αγοράζουμε την pro και φλασαρουμε με το twrp η αναβαθμίζουμε; μετά δε θα έχουμε θέμα με τις αναβαθμίσεις της ρομ; ” Άκου...Είχα τη free έκδοση και διαπίστωσα, ότι μετά το νέo φλασάρισμα του SuperSU που έγινε με την αναβάθμιση, ότι όντως κάνει αυτό που λες, ότι δηλαδή χάνει τις ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Εμένα π.χ. τις έχασε στo Adware. Αγόρασα λοιπόν την έκδοση Pro για να δοκιμάσω. Αμέσως έγινε Pro, με το που πλήρωσα. Έφτιαξα εκ νέου το host f…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από koukis: “Άρα αγοράζουμε την pro και φλασαρουμε με το twrp η αναβαθμίζουμε; μετά δε θα έχουμε θέμα με τις αναβαθμίσεις της ρομ; ” Άκου...Είχα τη free έκδοση και διαπίστωσα, ότι μετά το νέo φλασάρισμα του SuperSU που έγινε με την αναβάθμιση, ότι όντως κάνει αυτό που λες, ότι δηλαδή χάνει τις ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Εμένα π.χ. τις έχασε στo Adware. Αγόρασα λοιπόν την έκδοση Pro για να δοκιμάσω. Αμέσως έγινε Pro, με το που πλήρωσα. Έφτιαξα εκ νέου το host f…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από koukis: “Κανονικά και γω έχω root αλλά μέσα στις εφαρμογές πχ adaway θέλει ξαναρυθμιση το Host file γιατί δε λειτουργεί το greenify θέλει πάλι να του δώσω προσβασιμοτητα το selinux πρέπει να το ξαναβάλω σε permissive Mode και το viper4android ξαναεγκατασταση του driver και επειδή δεν λειτουργούσε πάρα μόνο την πρώτη φορά που το έβαλα επειδή εγκαθίσταται με flash από το twrp δεν μπορούσα να το κάνω συνέχεια και το έβγαλα. Θα ήθελα να μην αλλάζουν οι ρυθμίσεις τω…