Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 179.

• Οι nougat-based custom ROMs θεωρούνται πλέον stable. Γενικά από σχόλια που έχω διαβάσει, η Resurrection RemixOS (RR OS) θεωρείται η πιο stable από τις υπόλοιπες. Όσο για τις Oreo-based ROMs είναι under development, so this means that there are a lot of bugs!!!!! Όποιος θέλει full σταθερή ROM, παραμένει στη MIUI. Όποιος αποφασίσει να δοκιμάσει κάποια custom ROM, απλά πρέπει να πάρει backup της τελυταίας MIUI που τρέχει. Αν κατά την επαναφορά του backup εμφανιστεί error τύπου 255, θα λειτουργήσει …

• Παράθεση από sso: “Τέλος στην περιπλάνηση στις Orees AOSP & LineageOS............. Εκεί που πίστεψα ότι με την τελευταία LineageOS όλα πάνε καλά, χθες το βράδυ πήγα να κάνω μια κλήση, δεν απαντούσε και πήγα να το κλείσω, αλλά η οθόνη δεν ξύπναγε με τίποτα (πρόβλημα με το proximity sensor?). Ε δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να αποφασίσω να την αποχαιρετήσω. Μπαίνω λοιπόν TWRP να επαναφέρω το Backup που είχα κρατήσει, αλλά εκεί με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το restore στο τέλος έβγαλε error. "e…

• Παράθεση από sso: “Λινκ για Ρομ, firmware και κερνελ έχουμε δώσει στα προηγούμενα ποστς. Rom Firmware Kernel Στο Backup να επιλέξεις όλα τα partitions εκτός από όσα είναι 0 1. Backup 2. Wipe data, cache, dalvik 3. Install firmware 4. Install Rom Εγώ αυτά τα βήματα ακολούθησα. ” Απλά προσθέτω : OREO AOSP & OREO LINEAGE OS δουλεύουν αλλά έχουν κάποια bugs! Πρώτα οποίος θέλει να δοκιμάσει: 0) δοκιμάστε να δείτε ποιον fingerprint scanner έχετε. Και οι 2 rom υποστηρίζουν μόνο τον fpc και όχι τον good…

• Παράθεση από sso: “Τώρα όμως πρέπει να βρω και φορτιστή quick charge! ” Λεπτομέρεια! Πάντως όταν με το καλό το δοκιμάσεις, τρέξε μια εφαρμογή Ampere, να δεις και να συγκρίνεις.

• Παράθεση από sso: “Δεν άντεξα τελικά και το "σβουντούρηξα", που λέει και ο @demakhs ” Ωραίος!!!!! Περιμένω λοιπόν σχόλια!!!

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από redSparrow: “λίγο πιο κάτω αναφέρει: Stable build downloads - Radon V5.5 Stable Builds ( Android 8.0.0, 7.1.2 & 6.0.1 ) Δεν το έχω δοκιμάσει. Υπάρχει σίγουρα κάποιος εδώ - δε θυμάμαι ποιος - ο οποίος είχε περάσει radon kernel. ...... ” Γράφει όμως ότι είναι δοκιμαστική έκδοση, οπότε το αφήνω προς το παρόν. Downloads - - For los or aosp based oreo roms Radon-V5.5.2-Kenzo-Cm-Or.zip (testing version) Τι θα κάνεις τελικά; Θα την βάλεις την Ωραία; ” Για μένα το πιο πιθ…

• @Antonios Gagas, αν αναφέρεσαι σε αυτό: Παράθεση από Antonios Gagas: “@foivos ...εκανες αυτο που σου ειπε ο --->>> @dfoust Πήγαινε κλείδωμα οθόνης - προχωρημένες ρυθμίσεις - κλείσε το πρόληψη ατυχών κλήσεων. ” το έχω δει, απλά σε εμένα όταν μου προέκυψε, απλά λύθηκε με επανεκκίνηση, χωρίς να απενεργοποιήσω τη λειτουργία. Όπως και τώρα.

• Παράθεση από sso: “Χμμμμμ.....Γράφει: Confirmed working or not working on - - Works on all lineage and aosp based nougat roms - Works on all lineage and aosp based marshmallow roms - Works on all MIUI 8+ marshmallow roms Δεν αναφέρει για Oreo. Άρα δεν μπορώ να το βάλω εγώ τώρα. Και μια αφελής ερώτηση: Αφού ο επεξεργαστής του κινητού υποστηρίζει το quick charge γιατί η κυρία xiaomi δεν το δίνει εξ' αρχής με τον κατάλληλο kernel και τον κατάλληλο φορτιστή;;; ” λίγο πιο κάτω αναφέρει: Stable build …

• Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από geo13z: “Παράθεση από foivos: “Και ένα screenshot...5dc50e99e8533d5a941450cf4304a7f3.jpg Στάλθηκε από το RN3Pro χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου μήπως άλλαξες οθόνη κάποια στιγμή; Και το δικό μου mi4 μου έκανε τα ίδια αλλά σε λίγο καιρό χειροτέρεψε. Τώρα το κάνει μονίμως. Μέχρι και miui 8 έβαλα αλλά τίποτα. Μολών ο αισθητήρας προσέγγισης τα έχει παίξει. Εγώ έχω αλλάξει οθόνη, κινέζικη!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Δεν είναι θέμα οθόνης, έκανες αυτό π…

• Παράθεση από sso: “Το hardware του κινητού υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση; ” Ναι από όσο γνωρίζω. Νομίζω απ' ότι είχα διαβάσει υποστηρίζει ο snapdragon μας. Οπότε με radon έχεις quick charge. Αν ψάξεις στο YouTube θα δεις και βίντεο σχετικά με την ταχύτητα φόρτισης. Αναλυτικά θα τα δεις στο xda forumLink to radon kernel.

• Παράθεση από sso: “Δεν έχω αλλάξει kernel! Υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνω; Θα κερδίσω κάτι; ” Απλά πολλοί αλλάζουν και από σχόλια είδα πώς δεν έχουν θέματα με κάμερα πχ κλπ. Πειράζουν και τη συχνότητα και περιγράφουν μια πιο smooth λειτουργία. Επίσης ο radon kernel υποστηρίζει quick charge. Για αυτό ρώτησα αν έχεις σκοπό. Αν δεν κάνω λάθος οι πιο διαδεδομένοι στη χρήση είναι radon & agni.

• Παράθεση από sso: “Μετά από μια μέρα χρήσης τι review να κάνω;Οι εντυπώσεις από τη μια μέρα είναι θετικές. Δεν έχει προκύψει κάτι αρνητικό μέχρι τώρα. Όλα φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά. Είναι πιο smooth και πιο "σβέλτη" από την miui. WORKING Everything (for me) NOT WORKING You tell me (έτσι δεν λένε οι dev? ) Πες μου αν θέλεις να δω κάτι και να σου πω. Βάζω και μερικά screenshots ” Καλά με το "you tell me" έχει πέσει πολύ γέλιο. Ευχαριστώ. Απλά όπως καταλαβαίνεις ο καθένας το μακρύ του και το κ…

• @sso όποτε έχεις όρεξη, κάνε κάνα review: what's working & not working.

• Παράθεση από sso: “LineageOS,ενημέρωση σημερινή....Πάτα στο λινκ πάνω στην λέξη Oreo ” Θα το δω αύριο αναλυτικά. Ευχαριστώ

• Παράθεση από sso: “Έμεινα μέχρι σήμερα με την Oreo. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όμως σε μια κλήση χθες μόλις πήγα να το πιάσω σταμάτησε να κουδουνίζει. Δεν πρόλαβα να δω ποιος με καλούσε, ούτε και καταγράφηκε κάτι στο ιστορικό. Δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως διεπίστωσα ότι με είχε πάρει τηλ. ο γιος μου και μάλιστα σε αυτόν έδειχνε να καλεί συνέχεια. Το bug αυτό συν ότι κάποιοες φορές σε μεταφορά αρχείων από φάκελο σε φάκελο κάτι γινόταν και χανόταν τα αρχεία με έκαναν…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

redSparrow - - Recoveries

Μήνυμα

Κάτι πρέπει να παίζει με κρυπτοράφηση του τηλεφώνου. Τουλάχιστον με λίγο (και καλά τώρα ) hacking, κατάφερα να ξεκλειδώσω το κινητό και να σώσω τα αρχεία και τις ρυθμίσεις!!!

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έχεις δοκιμάσει να κανεις format data πριν? Δεν το εχω ξανα δει αυτο το σφάλμα.. ” έκανα format για να περάσω την oreo. Φαντάζομαι οτι θα θέλει πάλι για να επαναφέρω MIUI. Απλά ρώτησα μήπως ήταν γνωστό θέμα. Βασικά επανέφερε MIUI, αλλά δεν αναγνωρίζει τον κωδικό προστασίας ... οπότε μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανάκτηση του backup.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Καλό ειναι να κανεις factory reset πριν ... Format όχι γιατί θα σβήσεις το backup. ” Βασικά ξέχασα να το αναφέρω ... τα backup τα εχω στην sd (οπότε είναι safe), αλλά το backup είναι από άλλη rom. Είχα android 8, και προσπαθω να επαναφέρω XTRV. Πιο πολύ ρωτάω γιατί έσκασε ένα ωραίο error, του τύπου: Source Code (1 line)

Μήνυμα

Να ρωτησω κάτι πάνω στο TWRP, γενικώς: όταν είναι να επαναφέρουμε το Backup, καλό είναι να κάνουμε wipes, format ή τίποτα; Ευχαριστώ

• Παράθεση από sso: “Περίεργα πράγματα. Σε μένα κλείνει κανονικά. Και δεν έχω βρει ακόμα κάτι σοβαρό που να την κάνει μη χρηστική για καθημερινή χρήση. Ποια MIUI θα βάλεις; ” όπως έγραψα πιο πριν, εχω θέμα με κάμερα, ήχο, και τερματισμό λειτουργίας. Μάλλον θα βάλλω Miui 9, αυτή που είχα (μέσω backup) ..