Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 179.
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “απο το βιντεο που μου εστειλες μπορω να αφαιρεσω το καλώδιο της μπαταριας. να το κάνω? ” Κοίτα εδώ είναι στο χέρι σου.... Αν το βγάλεις καλό είναι. Μετά όμως αφού δεν έχει βγει το καπάκι πώς θα το βάλεις; Οπότε αν δε σε παίρνει άσε το...
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “να το πειράξω τώρα ή να το αφήσω έτσι ανοιγμενο οπως είναι στο fastboot? ” Άφησε το. Και εγώ δηλαδή αν δε μπορούσα να βγάλω τις βίδες θα το άφηνα έτσι..
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “dumb ερωτηση. τι είναι οι φίσες Imgur: The most awesome images on the Internet bN9dU =============== Απρ 25th 2017, 2:44am =============== εχει σταματησει να ανοιγοκλεινει. εχει μενει στο fastboot εδώ και κανα 10λεπτο και δε κάνει κάτι. Imgur: The most awesome images on the Internet ” τα καλωδια σκεψου που πανε απο τη μπαταρια στη μητρικη. τοσο ανοιγει μονο το καπακι; τελεια!!!! μη βγαλεις τιποτα τοτε. αν δεν το βγαλεις τελειως δε θα μπορεσεις να συνδεσεις τιποτα μετα .....…
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “οχι δεν καταφερά να βγάλω τις 2 βίδες που έχει στα ηχεία. ετσι δε μπορεσα να αφαιρέσω τελείως το cover ” τουλαχιστον βγαλε τις φισες αν μπορεις. οσο περναει ρευμα στη μητρικη παιζει να μη λειτουργησει ...
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “βασικά δε το δοκιμάζω μόνο του το κάνει :O ” οπότε να υποθέσω πως δεν έχεις αποσυνδεσει την μπαταρια .... χμμμμ Αν θες και μπορείς δες εδω και αποσύνδεσε την μπαταρία. (αμα βγαλεις το καπακι - λιγο δυσκολα στην αρχη, πρεπει να βγαλεις 2-3 φισες μονο) - γνωμη μου παντα. Αν καποιος αλλος απο το φορουμ εχει αντιθετη αποψη θα σου πει φανταζομαι.
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “λοιπόν άρχισε να ανοιγοκλείνει. δε μπουταρει ανοιγει- δειχνει το λογκο και μετα ξανα ανοιγει. καμια φορα μου πεταει και αυτο εδω Mi PC Suite αλλα δεν ειναι σταθερο. συνεχιζει να μπουταρει. τι κανω? ( βαζω πιο πολυ ρυζι? ) ” φυσικα. θελει αρκετο χρονο να φυγει η υγρασια. παιζει να κανεις ζημια τωρα που το δοκιμαζεις.
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “μέσα στο ρύζι το έχω απλά αργησα πολύ ( 3-4 ώρες ) ” Άσε το 2 μέρες και μετά άπλωσέ το στον ήλιο (ναι σαν τραχανά!). κάποιος το είπε, βασικό είναι να έχεις λυμένο πλήρως το κινητό ...... (μπαταρία, πίσω κάλυμμα ξεχωριστά) αν δεν έχει καεί καμιά πλακέτα παίζει και να δουλέψει.
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
Μήνυμαπάντως άσε το στο ρυζι για κανά διήμερο. Έχω σώσει 2 δικά μου (ένα με νερό και ένα με μπύρα - Amstel 2 φορές παρακαλώ!!!) και ένα συναδέλφου.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Δες το μήνυμα που σου έβγαλε. Πήγαινε Ρυθμίσεις => Εφαρμογές και ενεργοποίησε την επιλογή Έγγραφα. ” Παραδόξως δεν το έβλεπα. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από makisfz: “Πάρτι και έτσι. Αν θέλεις να μείνεις στην ασφαλή αγκαλιά της γυναίκα σου (stable rom) μένεις όπως είσαι, αν θέλεις να βάλεις χέρι και αλλού έχεις και της επιπτώσεις Redmi note3 pro” Πρακτικά όμως χωρίζεις τη γυναίκα σου όμως.... Διαζύγιο!!! :p :p Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
το πρωτο μου xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από dolofonos: “να πω βεβαια οτι το htc που ειχα μου εβγαζε download speed με δεδομενα κινητου 16-20 Mbps μεσα στο σπιτι και 20+ εξω ενω τωρα εχω με το ζορι 4 Mbps παρολαυτα ομως ειναι εξισου γρηγορο στη πλοηγηση.. (?) Τωρα δε μου λετε ειναι οντως απαραιτητο να ξεκλειδωσω το bootloader? ” Δεν είναι απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader. Ξεκλειδώνεις για να περάσεις κάτι άλλο που έχει υποστήριξη από Ελλάδα. Οπότε αν ξεκλειδώσεις και περάσεις ελληνική ρομ, θα έχεις μια καλή υποστήριξη από…
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα και φαντάζομαι είναι θέμα της ρομ : έκανα backup μέσω twrp και το είχα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Πήγα να το περάσω στην sd και το σύστημα έπαψε να ανταποκρίνεται. Η οθόνη έσβησε και ξανά μπουταρε με το power button. Το backup ήταν λίγο μεγάλο 15 Gb.... Αλλά γιατί; δοκίμασα με το miui εξερευνητή αρχείων και με ROOT browser και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα και με xplore, αλλά πέταγε κάτι μηνύματα ότι πρέπει να του επιτρέψω να γράψει στην sd, αλλά έκλεινε αυτόματα...…
-
Παράθεση από MindMaker: “@gkalen Στο twrp στο wipe εκτός απο την επιλογή για wipe data, dalvik & cache, έχει και την επιλογή για επιλεκτικό wipe και επίσης άλλη μια που λέει format all που διαγράφει τον εσωτερικό χώρο. ” θα συμφωνήσω με τον @gkalen. Πρόσεχε τα wipes ... Όσο για το xposed, απ' όσο ξέρω αν το περάσεις χωρίς magisk, πρέπει να περάσεις installer και μετά μέσω TWRP, περνάς το framework για νε σου δείξει οτι είναι εγκατεστημένο και λειτουργικό.
-
Απ' είδα στο GitHub, υπάρχει ανοιχτό θέμα για MIUI και magisk 12. Αναφέρουν διάφορα σα λύσεις για το safetyNet, αλλά δεν πιάνουν όλα. Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει ένα θέμα με android 6 - based MIUI roms. Παραθέτω το link, αν θελήσει κανένας να το ψάξει περισσότερο. Αν κάποιος νομίζει οτι δε χρειάζεται μπορεί να αφαιρέσει το link.
-
Επειδή πρώτη φορά δουλεύω με το magisk, πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις; Είδα σε προηγούμενο post που έγραψε ο @MIUI_ART για κάποιες ρυθμίσεις. Χρειάζεται κάτι άλλο; Ευχαριστώ
-
φαίνεται πως όλα πάνε καλά στο kate, αν εξαιρέσουμε το safetynet στο magisk. Απλά μένει να δούμε την μπαταρία.
-
Να ρωτήσω κάτι : δοκίμασα από απλή περιέργεια να σκανάρω μία επαγγελματική κάρτα και δε βγάζει επιλογή για αναγνώριση ελληνικών. Είναι κάτι φυσιολογικό για τη rom; Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
Παράθεση από g7maks: “παιδια sos!!εκανα reboot στο κιν και παταω το pin για την sim ξεκλειδωνει αλλα μολις παταω το pin για το ξεκλειδωμα της συσκευης μου βγαζει συνεχεια λαθος με αποτελεσμα να εχει κλειδωσει για 29 λεπτα!τι κανω?δεν θυμαμαι να εχω αλλαξει το pin! ” @g7maks θα πρότεινα να το κλείσεις και να το αφησεις λίγο στην άκρη. Συνήθως το χέρι πάει από μόνο του ... οπότε μπορεί να το θυμηθείς!
-
Υπάρχει κάπου στο forum οδηγός (αν υπάρχει αντίστοιχο thread ακόμα καλύτερα) για τον radon kernel (πώς και τι χρειάζεται για το kate), συμβατότητα με miui rom και custom roms κλπ; Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
Παράθεση από Valmans10: “Παράθεση από redSparrow: “032d73391da2b13cc73779b2a0b61dba.jpg Και γω είχα αυτό το πρόβλημα και λίγο που ψαχτηκα βρήκα πως είναι μία εφαρμογή που στέλνει τα bugs στη xiaomi αλλά δεν λειτουργεί σωστά. Τη διέγραψα εντελώς από τις εφαρμογές και όλα καλά. ” Ευχαριστώ. Παίζει να θυμάσαι ποια είναι; ”