Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 179.
-
Παιδιά είναι της μόδας. Βγαίνουν συνέχεια νέα κινητά με πιο καινούρια chip και δε θέλουν να μπαίνουν στη διαδικασία να τις αναβαθμίσουν όλες (ξαναγραψε source code - Αν μπορείς) και επίσης "κίνητρο" για να αγοράσεις κάτι καινούριο.... Το μόνο που υποστηρίζουν σίγουρα είναι διάφορα patches πάνω στην οποιαδήποτε έκδοση... Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
Την πέρασα και εγώ στο kate. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Κανένα πρόβλημα με επανεκκίνηση σε recovery ή fastboot. Το κινητό δεν κλείδωσε. Κανένα widget δεν εξαφανίζεται. Μέχρι στιγμής super su, δεν παρουσιάζει πρόβλημα (δεν έχω περάσει αυτό που συνιστάται στο πρώτο post). Το μόνο πρόβλημα είναι ένα διπλό μήνυμα κατά την εκκίνηση του κινητού. 032d73391da2b13cc73779b2a0b61dba.jpg Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ρίξε το supersu όταν το φορτίσεις ” δυσκολα τα πραγματα γιατί δε φορτίζει πλεόν .... αν παρει μπρος θα το κανω.
-
είχε ποτέ κανένας πρόβλημα αφού πέρασε ελληνική (ή οποιαδήποτε άλλη) ρομ; αναβοσβήνει αν είναι κλειστό και το συνδέσω στο φορτιστή και δε φορτίζει, ενώ αν είναι ανοιχτό, δείχνει πως φορτίζει αλλα δεν ....
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πέρασες το supersu μέσω twrp; ” οχι δεν έχω περάσει ακόμα τίποτα. είπα να φορτίσω λιγο το κινητο .... αλλα εχω περασει ενα root checker και το κοιταξα μολις τελειωσε με το backup. και μου εβγαλε οτι δεν ειναι root το κινητο....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Φυσικά και χρησιμοποιεί το supersu η κοινότητα @redSparrow Η διαδικασία είναι ακριβώς αυτή που προανέφερες! Υπόψιν, η xtrv Developer είναι pre-rooted. ” απλά έβαλα ενα Root checker και μου εβγαλε οτι δεν είναι rooted το κινητο ....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Υπάρχει πάντα και το πανεύκολο kingroot. ” να υποθέσω οτι η κοινότητα εδώ δε χρησιμοποιεί superSU ε; το kingroot το αποφεύγω. Άσχημα σχόλια από το προηγούμενο κινητο. Και το superSu μπαμ μπαμ δεν είναι και εδώ ; (TWRP-> flash zip -> finish!!!!)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “volume down και power. ” Θεός απλά!!! Τώρα έχεις να μου προτείνεις superSu? Επίσης ένα σφάλμα "Δυστυχώς, η εφαρμογή KLO Bugreport ...." τι είναι;
-
ΜήνυμαΕπέστρεψα: εκτός από boot options και adb reboot bootloader, υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω boot στο bootloader; αν επιλέξω έναν από τους 2 τρόπους, μου κάνει επανεκκίνηση τη συσκευή....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από redSparrow: “Προσπαθώ να περάσω την ελληνική 7.4.6, αλλά έχω πρόβλημα με το TWRP. έχω xiaomi redmi note 3 Special Edition και προσπαθώ να περάσω την 3.1.0 - κατεβασμένη από εδώ. Ενώ έδειξε οτι την πέρασε κανονικά, όταν πάτησα reboot recovery, επανεκίνησε σε sideload .... ” Δοκίμασε με Power & Vol + ” σε ευχαριστώ. με βοήθησε ο @geoanto555 και είμαι οκ τώρα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από redSparrow: “περιμένω να ξεκινησει, αλλιως ο πρηξ@ρχης (εγώ) θα επιστρέψω ... ” Αν δεν ξεκινήσει(που δεν νομίζω) βάλε teamviewer να σου κάνω κάποιες διορθώσεις.. ” ευχαριστώ! Είμαι σε καλό δρόμο
-
περιμένω να ξεκινησει, αλλιως ο πρηξ@ρχης (εγώ) θα επιστρέψω ...
-
ευχαριστώ παιδια. Τελευταια ερώτηση ... ελπίζω: αν μπουταρει κανονικα, μπορώ να χρησιμοποιήσω το backup που είχα κάνει μέσα από το miui?
-
να ρωτήσω ένα σφάλμα: updater process ended with error:7 Error installing zip file '/sdcard1/xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_v8_xtrv_7.4.6.zip' τι κάνω; το πετάω και πέρνω το παλιό μη σας πρήζω κιόλας;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από redSparrow: “μπηκα να περασω το backup και περναω την ελληνικη ” To backup το αντιγράφεις ενώ είσαι σε twrp..Επίσης αν πήρες backup την official, τζάμπα το πήρες.. Με το που βάλεις την Ελληνική και στήσεις το τηλέφωνο τότε θα μπεις να πάρεις για να είναι ολοκληρωμένο,. ” δηλαδη πες οτι κατι παει στραβα με την ελληνικη και θελω την παλια, δε μπορω να περασω το backup μου και να κανω flash stock recovery και να παιξει;
-
Παράθεση από zisistil: “Δεν έχουν απλώς θέμα - ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν πάνε μαζί! ” δε ξερω αν ειναι γενικος κανονας, αλλα στο huawei Μου είχα TWRP με official ... τεσπα. μπουταρα twrp και σε λιγο εγκαθιστω xtrv!!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από redSparrow: “Το ότι δεν έχει ανοιξει ακόμα, είναι ανησυχητικό; ” Πόση ώρα περιμένεις?Και τι περιμένεις βασικά; Φλάσαρες την xtrv η έμεινες με την official και twrp(λογικο να μην ανοίγει) ” οκ. καταλαβα. μπηκα να περασω το backup και περναω την ελληνικη. μου ειχαν πει καποια παιδια εδω μεσα οτι twrp και official miui εχουν θεμα, αλλα δε φανταστηκα NO BOOT!!!
-
Παράθεση από zisistil: “Δες την υπογραφή μου. ” νομιζα οτι αναφερόσουν στο backup .... οκ! Το ότι δεν έχει ανοιξει ακόμα, είναι ανησυχητικό;
-
Παράθεση από zisistil: “Δες την υπογραφή. Ολόκληρο αναλυτικό οδηγό σας έγραψα για να μην ξαναμπερδευτείτε! ” Παράθεση από geoanto555: “Αν δεις ότι δεν το παίρνει μην τικάρεις το system image... ” νταξ.... τη γλίτωσα .... @zisistil υπογραφή???
-
Παράθεση από zisistil: “Ναι θα συμφωνήσω και εγώ σ'αυτο! ” και εγώ θα συμφωνήσω! ελπίζω να έχει την ίδια άποψη και το κινητό μου.... δε ξέρω αν θα χωρέσει το backup σε internal ή σε sd ....