Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-179 από 179.
-
Καλησπέρα. Μιας και έχω και εγώ αυτό το κινητό, ποστάρω σε αυτό το thread και αν ενδιαφέρεται κανένας ας μου απαντήσει με PM Έχω φτιάξει μια εφαρμογή για advanced boot options, αλλά δεδομένου οτι δεν έχω κάνει root το κινητό μου ακόμα, δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ή να την τεστάρω. Η εφαρμογή δίνει στο χρήστη τις εξής δυνατότητες: 1) soft reboot 2) power off 3) normal reboot 4) reboot into recovery 5) reboot into bootloader - χωρίς ιδιαίτερες άδειες. Δεδομένου οτι δεν έχω κάνει root, θα ήθελα αν…
-
Να ρωτήσω ρε παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί rom (έστω miui) για το κινητό μας βασισμένη στο Android 7.x? Sent from my Redmi Note 3 SE (Kate) using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Το twrp του Forum δεν μπορείς να φλασαρισεις official υπάρχει το ZCX όπου μπορείς να φλασαρισεις official και root με bootloader ξεκλειδωτο Redmi note3 pro” Οκ ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι παίζουν 2 ειδών recovery για αυτό το κινητό. Οπότε να υποθέσω ότι αν κάποιος κάνει flash την custom recovery που υπάρχει στο φόρουμ, περνάει συνήθως και ελληνική miui.... Sent from my Redmi Note 3 SE (Kate) using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Και με custom rom μπορείς να φλασαρισεις official, αν κάνεις μια μικρή τροποποίηση το boot. Img Redmi note3 pro” Εντάξει δεν το έχω προχωρήσει τόσο. Stock rom με custom recovery είχα πάντα, και φυσικά λειτουργούσε άψογα. Sent from my Redmi Note 3 SE (Kate) using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Φίλε σε όλα τα κινητά ισχύει αυτό. Ποτέ δεν ταίριαζε η twrp με official rom.” Με Huawei δεν είχα πρόβλημα. Επειδή δεν έπαιζαν custom roms είχα official build με custom recovery. Και λειτουργούσε άψογα. Sent from my Redmi Note 3 SE (Kate) using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με custom recovery δεν μπορείς να έχεις official rom κανονικά.. Όπως είσαι σε twrp φλάσαρε αυτό και δοκίμασε να κάνεις reboot system.” Ερώτηση : υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με miui και δε μπορείς να έχεις custom recovery; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από miltos lefkaditis: “γεια σας παιδια να ρωτησω στην διαρκεια μιας κλησης με κανει ορισμενα τρελλα μπορει ξαφνικα να μπει σε αναμονη ο ακροατης μπορει να τρεχουν εφαρμογεσ να αναψει φακος κ οτι αλλο χαζο θες τι μπορει να φταιει ευχαριστω ” Χωρίς να κάνω πλάκα,το αυτί σου! Η οθόνη σκοτεινιάζει κατά την διάρκεια της κλήσης ή είναι ενεργοποιημένη;” Πρέπει να κανει χρήση του αισθητήρα εγγύτητας. Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι πρέπει να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader ---> Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Όταν πάρεις την έγκριση προσπαθείς με αυτήν που έχεις και αν δεν ξεκλειδώσει την αλλάζεις σε dev. :)” Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι την έχω κατεβάσει. Οπότε περιμένω μέχρι να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω! Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk. =============== Απρ 6th 2017…
-
Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Ενδεχομένως να γνωρίζετε... Το άλμπουμ το δείχνει άδειο. Πρέπει να ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός με το mi account για να λειτουργεί σωστά; Η αλήθεια είναι ότι έχω ενεργοποιήσει το συγχρονισμό μόνο για συγκεκριμένα όπως επαφές και ρυθμίσεις... 87e9973037f64ac81d077580e80c81e3.jpg Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
Ρωτάω και εγώ τώρα (αν έχω καταλάβει σωστά): 1) Έχω την τελευταία global stable 8.2.3.0. Χρειάζεται να περάσω στην τελευταιά developer ROM (7.3.30) ή μπορώ με αυτή τη ROM να προχωρήσω; 2) Έστω οτι είμαι στην κατάλληλη ROM (είτε αυτή είναι η global stable είτε η developer), πρέπει να κάνω αίτηση και να εγκριθεί πριν κάνω οτιδήποτε άλλο αναφέρει αυτός ο οδηγός; Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Στις τελευταίες developer υπάρχει! ” Δηλαδή σε global μην το αναζητήσω ε; κρίμα! Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης του backup στην micro sd. Δε θυμάμαι να μου έδωσε τη δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης του backup! Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει η δυνατότητα Screen recording; Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Πρόσεξες αν αυτό συμβαίνει μετά από εκτέλεση της εφαρμογής "Ασφάλεια" και διόρθωση των "λαθών" που έχει βρει; Παρατήρησα ότι όταν κάνω το παραπάνω, θεωρεί "κενό ασφαλείας" τη συγκεκριμένη επιλογή και την κάνει Reset.” Έχεις δίκιο. Μόλις το επιβεβαίωσα. Οπότε root και custom rom είναι μονόδρομος.... Ευχαριστώ Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
Καλημέρα. Παρατήρησα ότι το developer options εξαφανίζεται από μόνο του, οπότε το ενεργοποιώ ξανά από την αρχή κάθε φορά. Έχω μία υποψία ότι το κάνει όταν αποσυνδέω το κινητό από τον υπολογιστή, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Γνωρίζει κανένας κάτι; Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
Να ρωτήσω κάτι γενικότερα : υπάρχει κάποια αντιστοιχία μεταξύ MIUI version και Android version? Πχ: 8.x.x.x ➡️Android 6.x Ευχαριστώ Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου διευκρινίσει κάποιος, αν μπορεί, τι έκδοση ROM τρέχω. (lol ???) Στις ρυθμίσεις ("Σχετικά με το τηλέφωνο") τρέχω MIUI Global 8.2|Σταθερή 8.2.3.0 (MHRMIDL) με ελληνικά. Στον οδηγό "Νέος στη Xiaomi; ...." αναφέρει πως οι global δεν έχουν ελληνικά. Sorry που ίσως κάνω χαζές (για τους γνώστες) ερωτήσεις, αλλά είναι το πρώτο μου κινητό με MIUI και επίσης, το κέρδισα σε ένα διαγωνισμό, οπότε δε ξέρω τι έχει προηγηθεί μέχρι να έρθει σε μένα (αν κάποιος έχει κάνει flash ελληνικ…
-
Παράθεση από makis1024: “Kenzo έχεις ή Kate; γράφεις στο τοπικ για kate, πρόσεξε. ” Kate εχω. Αλλά έχω μπερδευτεί, γιατί αλλού διάβασα πώς μπορείς να περάσεις kenzo rom μαζί με κάποιους οδηγούς για το kate, και αλλού διάβασα πως δε γίνεται να περάσεις kenzo rom, γιατί θα brick-αρει το κινητό. Για αυτό ρωτάω. Δεν έχω δει πολλές rom για kate. Η πλειονότητα είναι για kenzo.
-
Παράθεση από geoanto555: “Το πιο βασικό είναι ξεκλείδωτο bootloader. Απο κει και πέρα η διαδικασία ειναι ίδια..πέρασμα twrp και flash την ρομ που θες μετά τα wipe που προτείνει η κάθε ρομ. ” Οκ. ευχαριστώ. Αλλά με τις kenzo rom, ξέρεις τι παίζει; μπορώ να περάσω όποια θέλω και μετά να περάσω κάτι έξτρα και θα είμαι οκ; Απλά δεν έχω ξεκινησει διαδικασία ακόμα (ξεκλείδωμα bootloader κλπ), γιατί αν δε βρω roms, να είναι συμβατές και 100% λειτουργικές, δεν υπάρχει για μένα λόγος να προχωρήσω ....
-
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σχεδόν άσχετος με Xiaomi & MIUI και δεν έχω καταλάβει κάποια πραγματάκια. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. 1) Ξέρω οτι η διαδικασία root γενικά, έχει ως εξής: unlock bootloader -> TWRP -> flash ROM -> flash SuperSU. Ισχύει για αυτό το κινητό η διαδικασία αυτή; Προσωπικά με ενδιαφέρει να περάσω custom roms - όχι MIUI-based και οι οδηγοί που βρίσκω, αναφέρονται σε MIUI αναβάθμιση 2) Τελικά τι χρειάζεται για να περάσω μια custom rom (Kenzo). Άλλοι λένε ότι θα brick-αρει τ…