Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα @Jiasios, μόλις το τσεκαρα και όντως δεν λειτουργεί ούτε σε μένα. Ότι κάμερα έχω στον κινέζικο σέρβερ έχει το θέμα που αναφέρεις. Στον ελληνικό σέρβερ που έχω το hub με τις κάμερες με τη μπαταρια λειτουργεί κανονικά όμως.
-
Xiaomi mop pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα, επανέρχομαι πάλι.. Δεν έβγαλα άκρη φυσικά και έσβησα τον χάρτη και την έβαλα και έκανε χαρτογράφηση από την αρχή, αλλά δεν μπορούσε να γυρίσει στη βάση σωστά, δυσκολευόταν πολύ. Οπότε αποφάσισα της έκανα factory reset και WiFi reset και έκτοτε δεν μπορώ να τη συνδέσω στο mi home, δεν την βρίσκει, ούτε και στο wifi κατά συνέπεια.. Δοκίμασα και παλαιότερες εκδόσεις του mi home, μέχρι vevs αλλά κανένα αποτέλεσμα.... Επειδή το ρούτερ μου κάνει band steering, εξαίρεσα αρχικά τη σκούπα μήπω…
-
Mi tv stick
ΜήνυμαΠαράθεση από Vstromakias: “SURE - Smart Home and TV Unive 4.24.129.20200311 APK + Mod (Premium) for Android ” Καλημέρα! Δεν ασχολήθηκα τότε, το παράτησα λίγο... Το έπιασα τώρα πάλι και όταν πάω να το κατεβάσω μου βγάζει ότι και να πατήσω να κατεβάσει την εφαρμογή dfast. Μέσω αυτού κατεβαίνει το apk του sure;
-
Ότι όνομα θες μπορείς να δώσεις αν δεν κάνω λάθος. Αρκεί να έχει τη σωστή κατάληξη.
-
Ισχύει αυτό που λέει ο Σωτήρης, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα όταν πάω να ανεβάσω φωτό.
-
Xiaomi mop pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ξαφνικά σήμερα ενώ δεν έχω μετακινήσει ούτε τη σκούπα ούτε τη βάση εμφανίζει τη βάση σε άλλο σημείο από εκεί που την έχω με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πάει εκεί που τη στέλνω.. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;
-
Και εμένα δουλεύουν όλα στον κινεζικο σέρβερ.
-
Mi tv stick
ΜήνυμαΣου είναι εύκολο να βάλεις το λινκ της εφαρμογής; Δεν βρίσκω κάτι στο playstore.
-
Mi tv stick
ΜήνυμαΚαλησπέρα, υπάρχει τρόπος να χειριστούμε το stick μέσω κινητού;
-
Καλημέρα, εμένα ενώ μου έρχονται ειδοποιήσεις απο το mi home, δεν μου έρχονται από τις κάμερες. Μόνο από τις κάμερες όμως.. Εχει άλλος θέμα με κάμερες;
-
Με τις ειδοποιήσεις έχουν πολλοί θέμα, και εγώ έχω με τη 14 στο poco f2 αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα και με τη 13.. Λύση δεν έχω βρει..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλό μήνα! Έκανα την αναβάθμιση από το eu και μου έβγαλε αυτά τα 4 σφάλματα. Άνοιξε βέβαια κανονικά το κινητό και έχει περαστεί η rom. Να ανησυχώ για κάτι ή είναι φυσιολογικό;
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Ευχαριστώ πολύ ” Ελπίζω μόνο μην έκανα λάθος το κινητό, τσεκαρε το πριν τη βάλεις.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα! Βγήκε και η έκδοση 14.0.4.0 απο eu για όποιον θέλει.
-
Αυτή από που την κατέβασες; Edit: Πάντως το link από xiaomi.eu είναι εδώ αν θες να κατεβάσεις.
-
Ναι και η xtrv βασίζεται στην eu. Εγώ πιστεύω δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση στο κινητό του. Εκτός αν όντως υπάρχει κάποιο θέμα με τη ρομ.
-
Την eu νομίζω έβαλε ο φίλος και έχει το πρόβλημα που ανέφερε.
-
Σε poco f2 πάντως που έβαλα από το eu τη 14 είναι μια χαρά. Πάνω από την xtrv την πέρασα χωρίς καθαρή εγκατάσταση και δουλεύουν τα πάντα. Ίσως δεν έκατσε καλά το update εσένα ή όντως να έχει κάποιο θέμα στο x3..
-
Δεν φταιει η ρομ.. Ωραίος ο τεχνικός πάντως..
-
Παράθεση από ptoube: “μάλλον έχει κολλήσει το power button. μπορώ κάπως να το κλείσω; υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν είχα σιμ μέσα; πάντως κάνουμε κλικ κανονικά ” Μόνο αν είσαι τυχερός και πιάσει κάποια στιγμή το κουμπί. Όχι δεν φταίει ότι δεν είχες σιμ. Έχει χαλάσει το κουμπί και αυτό πάει πακέτο με τα κουμπιά της έντασης. Σαν ανταλλακτικό δεν είναι ακριβό, περισσότερο κοστίζει η εργασία να στο αλλάξουν.