Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@pit_hal αν τη βάλεις κάνε ένα nandroid backup να είσαι καλυμένος για ότι τύχει..
-
Αν το κάνετε αμέσως μετά από το φλασαρισμα λογικό να δείξει λιγότερο αλλά και πάλι είναι απλά αριθμοί.. Αν λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο μη τα κοιτάτε αυτά..
-
@BanditGR δεν φαίνεται κάτι το κοίταξα.. περίεργο μου φαίνεται..
-
Μου πέταξε αυτό σήμερα αλλά δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή.. Να το προχωρήσω ή είναι fake; Το ακυρώνω και ξαναβγαίνει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30941/
-
Καλό θα ήταν να μπει με factory είναι πολύ παλιά η ρομ που έχεις τώρα.. @alfadex
-
@dnomikos έπαιζε καλά όσο ήταν με 4.4.4 από όταν του έβαλα την 6.12.1 (5.1.1) άρχισαν τα προβλήματα, κολλήματα όπου δεν αποκρινοταν το κινητό παρά μόνο με αφαίρεση μπαταρίας και μετά δεν άνοιγε με τίποτα. Άνοιγε όταν ήθελε και πάλι τα ίδια μετά από κάποια ώρα χρήσης.. Και όσο ήταν κολλημένο στο mi logo έκαιγε υπερβολικά πάνω στο ακουστικό..
-
@dnomikos Το θέμα είναι ότι πέφτει σε bootloop και δεν ανοίγει και το κάνει συνέχεια από όταν έβαλα 5.1.1. Και δε μπορώ να καταλάβω και το λόγο.. Θα το δω και τώρα της είπα ότι κάνει να μου λέει μήπως κάνει κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αν και μόνο facebook, instagram και messenger χρησιμοποιεί και την κάμερα..!
-
@gkalen προς το παρόν δουλεύει θα το δώσω πίσω να το δουλέψει η φίλη μου να δω πως θα παει. Και την προηγούμενη φορά έφυγε από μένα κομπλέ και μετά άρχισαν τα προβλήματα που ανέφερα.. κυρίως έκλεινε και δεν άνοιγε παρά μόνο αν έβγαζε μπαταρία και αν άνοιγε έμενε στο mi logo για πολύ ωρα.. Ελπίζω να είναι οκ τωρα.
-
@gkalen ναι με factory γιατί πάει σε beta2. Το δοκιμάζω και λέω αποτελέσματα.
-
@gkalen αυτό που είχε μέσα η 5.1.1 χρησιμοποίησα.. Να του βάλω την τελευταία 5.1.1 προτείνεις;
-
@gkalen με fastboot την πέρασα την 5.1.1 . Όσο ήταν με την 4.4 δούλευε κανονικά τώρα με την 5.1.1 ανα μερικές μέρες κλείνει και δεν ανοίγει και αν ανοίξει κολλάει στο mi logo για πάντα και καίει υπερβολικά στο ακουστικό.. Τώρα μπορώ να του περάσω την 6,3,24 μόνο με factory από το twrp ή χρειάζεται κάτι άλλο;
-
Παράθεση από Panos61: “Υπαρχει μία rom μετάβασης για τα redmi2fdd και td,από 4 σε 5.Μετά γίνεται η αναβάθμιση. ” Τα έχω κάνει αυτά μαζί με τον @MIUI_ART , @gkalen και @dnomikos. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει με την 5.1.1 και πέφτει σε bootloop, ευτυχώς μπαίνει σε twrp να πάρω τα αρχεία από μέσα και να το γυρίσω στην κιτ-κατ που δούλευε.
-
@gkalen ποιο παλικάρι ήταν με το redmi 2 2gb που έπεφτε σε bootloop ανα 2 μέρες; Έχω το ίδιο θέμα σε redmi 2 φίλης από τη στιγμή που το αναβάθμιση σε 5.1.1 . Για να το επαναφέρω στην τελευταία 4.4 κάνω factory και μετά φλασαρω τη ρομ;
-
@MIUI_ART μονο για την ένδειξη version είναι το fix;
-
Έχεις ενημερώσει τη wind ότι θα βγεις εξωτερικό για την περιαγωγή; Μπορεί να μη το έχουν ενεργοποιήσει τσεκαρέ το με κάποιον που είναι ελλάδα να το δεις πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.. Δοκίμασε και τη sim σου στο κινητό του κουμπάρου σου να δεις αν θα πιάσει δίκτυο πριν επικοινωνήσεις με wind.
-
@mixaliscy και εγώ κάθε φορά που συνδέω το κινητό στον H/Y πρέπει να το βάζω σε ΜΤΡ δε το κρατάει στην "μνήμη", εδώ και καιρό βέβαια συμβαίνει αυτό..
-
@mrdj2k ο φίλος που λες πέρασε ίδια έκδοση ρομ και όχι από 5.1.1 σε 7.. Θεωρώ πως πρέπει να ξεκλειδώσει πρώτα για να τη φλασαρεις. Επίσης διάβασε στην πρώτη σελίδα σου λέει πως να περάσεις για πρώτη φορά την 7 είναι και με κόκκινα γράμματα η ανακοίνωση.