Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Καλημέρα!!!!! εχει αλλαξει ο τροπος που βαζουμε widgets?? δεν μπορω να βαλω απο την εφαρμογη καιρου Διαφανές ρολόι και καιρός βασικά απο καμία εφαρμογή ” Μόλις δοκίμασα και δεν μπόρω ούτε εγώ..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΕγώ έχω τη 14.0.3 .
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι εκεί τις έχω όλες και λειτουργεί μια χαρά.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα! Δουλεύουν όλα κανονικά, δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα. Όχι όταν βγει xtrv θα την περάσουμε από πάνω .
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΕλπίζω να μην άλλαξε το twrp, έχω το τελευταίο που έβαλα την stable τη δική μας. Edit: την πέρασα, έβγαλε αφού τελείωσε ένα σφάλμα για το system και κάτι άλλα έβγαλα screenshot αλλά δεν το βρίσκω να το ανεβάσω.. βέβαια άνοιξε κανονικά το κινητό!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι στη ρομ από το eu που είναι miui 14 αναφέρομαι. Ίδιο android είναι από ότι είδα δεν πήγε στο 13.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@gkalen αν την περάσω πάνω από την τελευταία stable τη δική μας θα είμαι οκ ή πρέπει να κάνω format;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι ξέρω ότι περιμένουμε επίλυση του θέματος με τον server. Ελπίζω να λυθεί και να πάμε όλα καλά!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠάντως σαν redmi k30 pro στην κίνα έχει πάρει τη V14!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜπορεί να συνδέεται ή να φορτίζει το καλώδιο αλλά δεν είναι απίθανο να έχει θέμα Όχι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την 13.1, εν αναμονή..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΔοκίμασες άλλο καλώδιο ή σε θύρα usb 2.0;
-
Έβαλα τη 13.0.6 και κάνει random reboot, σήμερα έκανε 3 φορές και τη μια μπήκε σε fastboot.. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα;
-
@MIUI_ART σε usb2 το είχα με intel επεξεργαστή. @gkalen θα το δοκιμάσω αυτό που λες από περιέργεια να δω αν θα δουλέψει! Ένα άλλο κουλό είναι ότι δεν πιάνω πλέον 5g!
-
Ναι αλλά δεν το έβλεπε, ευτυχώς είχα ένα pc με 10 στο σπίτι και το έκανα από εκει.. Υπάρχει πρόβλημα με τα 11;
-
Σε windows 11 δε μου αναγνωρίζει τη συσκευή σε fastboot.. Πρέπει να το κάνω με windows 10;
-
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
-
Καλησπέρα, λέω να περάσω στο poco f2 την τελευταία stable. Τώρα είμαι με την τελευταία dev. Πρέπει να αλλάξω twrp ή με αυτό όπως είμαι περνάω την stable;
-
Καλημέρα, με το που κάνεις σύνδεση θα σου τα εμφανίσει!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει στήσιμο από την αρχή, από ότι είχε πει ο gkalen να περιμένουμε μέχρι να να δούμε 13.1.χ.χ αν θυμάμαι καλά.