Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-159 από 159.
-
Ο proximity sensor στο 1S είναι λίγο περίεργος.Δηλαδή όταν δεν τον καλύπτεις με το χέρι σου ας πούμε θέλει τουλάχιστον 1 (ίσως και περισσότερο) δευτερόλεπτο για να ξυπνήσει.Δεν ξέρω αν είναι θέμα dialer.Αν όμως τηλεφωνήσεις μέσω Viber τότε ο αισθητήρας μεταμορφώνεται σε πύραυλο με απίστευτα γρήγορη απόκριση.
-
Τα links για τις δυο εφαρμογές δεν φαίνεται να δουλεύουν.
-
Τελωνείο
ΜήνυμαΑπό ένα γρήγορο ψάξιμο το οτι το δέμα σου είναι στο ΥΕΔ δεν φαίνεται πολύ καλό.Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τη σκαπουλάρεις.Αν μπορείς ενημέρωσε για την εξέλιξη της υπόθεσής σου.Τι τιμή έχει βάλει ο κινέζος στο δέμα σου;
-
Τελωνείο
ΜήνυμαΓιατί αναφέρεις εκτελωνισμό αφού το δέμα σου έχει φύγει από το σημείο εκτελωνισμού που έιναι το αεροδρόμιο και βρίσκεται στην υπηρεσία δεμάτων της Θεσσαλονίκης.Δες και αυτόν τον οδηγό να σου λύσει τυχόν απορίες.
-
Έχοντας για δεύτερη μέρα το xiaomi της φίλης μου και έχοντας περάσει την 15 ρομ παρατηρώ τα εξής: Η μπαταρία με 3 ώρες internet και αρκετές κλήσεις έβγαλε 1 μιση μέρα.Το πρόβλημα του τερματισμού κλήσεων δεν το παρατήρησα αφού ακολούθησα τις ρυθμίσεις του φίλου El_Griego. Ελπίζω να αποτελεί πια παρελθόν καθώς ήταν ιδιαίτερα εκνευριστικό.
-
Καλησπέρα φίλε El_Griego.Δυστυχώς το xiaomi ΜΟΥ το χάρισα σε μια φίλη η οποία έπαψε να μου παραπονιέται οτι σβήνει το 1S.Το δικό μου xiaomi είναι ακόμα στο αεροδρόμιο και το περιμένω απο μέρα σε μέρα.Συνέχισε να τεστάρεις πάντως τη συσκευή σου γιατί νομίζω οτι το θέμα καίει πολλούς φίλους.Όσο για τις θερμοκρασίες ...τα καλύτερα έρχονται.
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΤο πήρα και το έκανα δώρο.Όμως πριν λίγο παρήγγειλα και το δικό μου.Τρελλό κόλλημα με το miui.beer.gif
-
Επειδή παρέλαβα και γω από To2c το ίδιο ακριβώς με τον johnnyGR έστειλα mail στην xiaomi και παραθέτω την απάντηση στα ...κινέζικα (έτσι μου απαντησαν) και μετά σε μετάφραση. Να επισημάνω οτι στο antutu μου έβγαλε 21350 περίπου. 尊敬的客戶, 您好! 感謝您的支援與關注。 通過您提供的手機IMEI號可以查詢到銷售記錄,並且這部手機是大陸版的 但是IMEI號是可以被複製的,不能確保一定是正品的,建議您等待香港銷售第一批紅米1S之後 現在不要來,等到24號之後再來檢測。帶著手機來維修部檢測真偽,這是維修部地址:服務條款及細則-服務支援-小米手機官網 小米客服6643 如有疑問,請您及時聯絡我們: 小米在線客服人工服務:在線客服-服務支援-小米手機官網 小米HK服務郵箱:[email protected]。 小米官網:小米手機香港官網——小米手機3開放購買,四…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΌσοι έχετε το mi3 ποιον επεξεργαστή έχετε, τον MSM8274AB ή τον MSM8974AB? Επειδή θέλω να το πάρω από εδώ βλέπει κάποιος φίλος κάτι που δεν του αρέσει; Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
-
Μεσα στην sd πρέπει να υπάρχει μόνο το αρχείο update.zip? Έχω κατεβάσει τη rom και την έχω μετονομάσει σε update.zip αλλά στο recovery λέει οτι δεν τη βλέπει. Edit Η λύση δοθηκε πιο πανω.Το αρχείο το έκανα update.zip και το pc μου πήγαινε και κολλαγε νεα κατάληξη .zip και γινοταν update.zip.zip. Λύθηκαν όλα τα προβλήματα στο 1s μου. Και όπως φώναζε στην ταινία ο Εξαρχάκος "Είμαι εφευρέτης είμαι εφευρέτης.Ανοιξε η πόρτα" έτσι και γω φωνάζω "Είμαι προγραμματιστής" αχαχαχαχα Να είστε καλά όλοι.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Γειά σου Αν δεν μπορείς να το δωρίσεις εκεί που θέλεις, ξέρω πολλά άτομα που θα το ήθελαν ως δώρο ακόμη και έτσι όπως είναι τώρα... Καλωσόρισες στην παρέα μας ... ” Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις.Φίλε MIUI πήγα να πνιγώ απ την απάντησή σου. Zioa δεν γίνεται από κει δυστυχώς. Η Miui version είναι η JHCCNBD24.0. Είχα ζητήσει root από to2c και είναι όντως root. Μήπως να περάσω την ελληνική να καθαρίσω;
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μόλις παρέλαβα ένα Hongmi 1s και έχω δύο μικροπροβλήματα.Το πρώτο οτι δεν απενεργοποιούνται τα δεδομένα (με κανένα τρόπο) και το δεύτερο δεν μπορώ να γραψω sms με περιστροφή οθόνης.Δηλαδή περιστρέφω την οθόνη κατά πλάτος και το πληκτρολόγιο δεν γίνεται στενόμακρο. Να τονίσω οτι το θέλω για να το δωρίσω και αυτά τα δύο προβλήματα με ψιλοφρενάρουν. Να επισημάνω οτι δεν έχω βάλει κάρτα sim(η δική μου είναι micro). Ευχαριστώ για το χρόνο σας.