Στο σάιτ τις cosmote λέει ότι έχουν συμπεριλάβει το mi8 για το WiFi call αλλά μουφα είναι.το ξέρω ότι το βάζεις σε συμβατή συσκευή έτσι το έκανα εγώ καί είμαι εντάξει και με volte και WiFi call
Παράθεση από kostas234: “Όχι δεν έκανα τίποτα γιατί δεν έχω την κάρτα του παιδιού για να την βάλω και να στείλω το μήνυμα στην cosmote αύριο θα κοιτάξω αν μπορώ να το κάνω και θα ενημερώσω ” Έστειλα το μήνυμα αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατή συσκευή άρα σε mi8 όχι όπως λένε στην cosmote
Όχι δεν έκανα τίποτα γιατί δεν έχω την κάρτα του παιδιού για να την βάλω και να στείλω το μήνυμα στην cosmote αύριο θα κοιτάξω αν μπορώ να το κάνω και θα ενημερώσω
Παιδιά καλημέρα Είδα η cosmote συμπεριέλαβε καί τό xiaomi m8 lite για το WiFi call μπορώ να το ενεργοποιήσω και από το δικό μου mi8 για ένα φίλο μου η πρέπει να έχεις το lite
Εγώ παιδιά επειδή με έχει σώσει στο σπίτι το σήμα της cosmote είναι χάλια και χρησιμοποιώ πολύ το WiFi call δεν έχω πρόβλημα στην επικοινωνία τουλάχιστον μέχρι 10 λεπτά που έχω μιλήσει και αυτό όχι μια φορά γραμμή έχω 24 mb
καλησπέρα παιδιά θέλω να παραγγείλω αυτή την κονσόλα για το αυτοκίνητο Android 7.1 Car Multimedia player Autoradio 2 Din Car Radio For VW/Golf/6/Golf/5/Passat/b7/cc/b6/SEAT/leon/Tiguan/Skoda/Octavia-in Car Multimedia Player from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group με επικοινωνία που είχα με τον πωλητή μου είπε αν επιλέξω μια από τις χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης δεν θα έχω τελωνείο να το επιχειρήσω? η θα είναι ψέμα του πωλητή?
Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από kostas234: “Δες εδω για volte : Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi εγώ το έχω ενεργοποίηση με global rom stable και το volte και το VoWiFi VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI ” πως το έκανες με global stable φιλε δεν κατάφερα ποτέ ” Έβαλα την κάρτα sim σε κινητό Samsung a8 έστειλα μήνυμα WiFi call στο 1333 cosmote μου απάντησε ότι ενεργοποιήθηκε έβαλα την κάρτα στο τηλέφωνο mi8 και δουλεύει
Δες εδω για volte : Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi εγώ το έχω ενεργοποίηση με global rom stable και το volte και το VoWiFi VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI
παιδιά για να περάσω την καινούργια ρομ σε τηλέφωνο φίλου redmi note 4 θα πρέπει να μπω TWRP και να κάνω wipe/ swipe to factory reset και μετά install τη ρομ είναι σωστές αυτές η κινήσεις ?
Παιδιά έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα ως προς το volte όταν είμαι συνδεμένος με wifi η με data όταν μιλάω στο τηλέφωνο απο τον παροχο ο άλλος με ακούει με διακοπές όταν κλείσω wifi & data όλα καλά το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό?