Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 455.

• Redmi note 10 pro

kostas234 - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Όχι δεν το έχω πάρει από τον επίσημο διανομέα με ρωτήσανε για αυτό μου ζήτησαν το emai της συσκευής τους το έδωσα και μου είπαν ότι αν δεν μου το φτιάξει από κει που το αγόρασα να ξαναμιλήσουμε και να τους το πάω για να μου το φτιάξουνε. Τους ρώτησα για την τιμή μου είπανε 91 ευρώ τους είπα ποια οθόνη θα μου βάλουνε και μου είπαν αυτοί που έχει το τηλέφωνο

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

Οκ θα απευθυνθώ εκεί να Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Μόλις τώρα μίλησα με infoguest και μου είπε 91 ευρώ για την amolend οθόνη Πιστεύω πολύ καλή τιμή

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

καλησπέρα παιδιά χθες μου έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη και θέλω μια βοήθεια τι να παραγγείλω γιατί έχω μπερδευτεί με το frame και no frame σας δίνω και κάποια λινγκ από ali express για ποια οθόνη να παραγγείλω 1005003585739984.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6e1a6a0fbVPSpo&algo_pvid=730f980e-d103-4815-a6ab-a7f6564c3ae5&algo_exp_id=730f980e-d103-4815-a6ab-a7f6564c3ae5-3&pdp_ext_f={"sku_id":"12000026385327742"}&pdp_npi=2@dis!EUR!!49.45!!!2.36!!@2101d8f416533908036125572e1ad7!12000026385327742…

• καλημέρα παιδιά και καλό μήνα να έχουμε πέρασα την ρομ στο redmi note10 pro όλα καλά αλλά βλέπω οτι δεν λειτουργεί το vowifi ενώ το έχω ενεργοποιημένο ούτε και πριν δούλευε ξέρουμε για ποιο λόγο ?

• Λοιπόν καταρχήν πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο το bootloader στο τηλέφωνο εφόσον έχεις κάνει backup κλείνεις το τηλέφωνο και πατάς volume down μαζί με το power για να μπεις σε fastboot έχεις κατεβάσει τη ROM στον υπολογιστή έχεις περάσει τους drivers για το τηλέφωνο κάνεις αποσυμπίεση και κάνεις δεξί κλικ εκτέλεση διαχειριστείς το αρχείο windows fastboot first install with data format μα αυτό κάνεις καθαρή εγκατάσταση και ξανά στήσιμο το τηλέφωνο από την αρχή και τα κάνει όλα μόνο του το άλλο το εκτ…

• Στο poco x3 pro εγκατέστησα το miui 13 μέχρι στιγμής μου φαίνονται όλα καλά ευχαριστούμε παιδιά να είστε καλά

• MIUI Hellas XTRV ROM

kostas234 - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Θα τον δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα και θα σου πω εντυπώσεις

• MIUI Hellas XTRV ROM

Μήνυμα

πέρασα την ρομ ξανά και επανήλθε ο kernel τώρα είναι όλα ένταξή όπως πριν mi turbo charger στη φόρτιση και το ρολόι σύνδεσή με wifi μια χαρά

• MIUI Hellas XTRV ROM

Μήνυμα

@jolas Τώρα παρατήρησα ότι με αυτών των kernel 'KangarooX-vayu-R1.1'. Βλέπω η φόρτιση όταν τη βάζω δεν βγάζει την ένδειξη fastboot charger αλλά γραφή γρήγορη φόρτιση με τον δικό του φορτιστή και ένα άλλο που βλέπω τώρα είναι έχω σύνδεσή και το ρολόι με το τηλέφωνο (smartwatchmi lite ) όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν συνδέεται ενώ είμαι με σύνδεσή wifi όταν το γυρίζω σε δεδομένα τηλεφώνου εκεί κάνει σύνδεσή. Τώρα πως μπορώ να ξαναγυρίσω στον προηγούμενο kernel που είχε το τηλέφωνο?

• MIUI Hellas XTRV ROM

Μήνυμα

Έχεις δίκιο άλλο τηλέφωνο τώρα θα μπορούσαν να ενσωματώσουν αυτόν τον kernel στην επόμενη αναβάθμιση της Ρομ ?

• MIUI Hellas XTRV ROM

Μήνυμα

@jolas λοιπόν για την μπαταρία βλέπω μεγάλη βελτίωση ως προς την κατανάλωση

• MIUI Hellas XTRV ROM

Μήνυμα

Παράθεση από jolas: “Παράθεση από kostas234: “kernel 'KangarooX-vayu-R1.1' κατεβασετω από εδώ KangarooX-vayu-R1.1.zip | by ktommy91 for POCO X3 Pro Τον πέρασα και εγώ έτσι πρέπει να φαίνεται? ” Ναι, είναι γνωστό πρόβλημα με την MIUI και τους custom kernels. Είναι μόνον οπτικό το θέμα δεν επηρεάζει σε τίποτα. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τον kernel; ” μερχι στιγμής δεν βλέπω κάποια διαφορά θα περιμένω μερικές μέρες να δω διαφορές και θα σου πω

• MIUI Hellas XTRV ROM

Μήνυμα

kernel 'KangarooX-vayu-R1.1' κατεβασετω από εδώ KangarooX-vayu-R1.1.zip | by ktommy91 for POCO X3 Pro Τον πέρασα και εγώ έτσι πρέπει να φαίνεται?

• Παράθεση από divo: “μετά από πολυ καιρό λεω να παω σε poco x3pro 8/256. αξίζει τα λεφτα του; εσείς που το εχετε κάποιο χρονικό διαστημα εχετε παρατηρησει θεματακια; καποια ιδιαίτερη χρήση δεν κανω. τιποτα φωτογραφίες πολυ τηλεφωνο λογο δουλειάς, αρκετές εφαρμογές και καθόλου παιχνίδια. ” Ακριβώς τα ίδια κάνω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Όταν το πάρεις να βάλεις την Ρομ εδώ από το φόρουμ είναι καλύτερη

• WIFI calling πρόβλημα

Μήνυμα

εγω που εχω την ρομ 12.5.7 απο εδω δεν εχω κανενα προβλημα

• την κατέβασα και εγώ (poco x3 pro) απο τον updater του κινητού δεν κατέβαινε έτσι την κατέβασα από εδώ και μετά την πέρασα στο τηλέφωνο

• Παράθεση από kostas234: “καλημέρα παιδιά ήρθε και σε μένα το πακέτο που είχα παραγγείλει από aliexpres και ενώ είχα πλήρωση τον επιπλέον φόρο εδώ μου έβαλαν και άλλο τους έχω στείλει εμαιλ γιατί έβαλαν αυτόν τον επιπλέον φόρο αλλά δεν έχω πάρει απάντηση εδώ και 3 ημέρες. τι να κάνω ? ” Παρέλαβα το δέμα από τα ΕΛΤΑ

• καλημέρα παιδιά ήρθε και σε μένα το πακέτο που είχα παραγγείλει από aliexpres και ενώ είχα πλήρωση τον επιπλέον φόρο εδώ μου έβαλαν και άλλο τους έχω στείλει εμαιλ γιατί έβαλαν αυτόν τον επιπλέον φόρο αλλά δεν έχω πάρει απάντηση εδώ και 3 ημέρες. τι να κάνω ?