Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 455.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΈβαλα το δικό σου twrp κάνω εγκατάσταση την ρομ και όταν κάνει reboot κολλάει στο logo mi εχει τωρα πανω απο ωρα εβαλα αυτη απο το xda και ολα μια χαρα TWRP-Oreo-Riva-STREBLE-Mod-sjcbank
-
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με την πρώτη ευκαρία ανέβασε μου το boot.img της ρομ που έχεις να δοκιμασουμε εκεινο. riva_test_3.3.1-1_android8 ” @geoanto555 αυτό είναι ένταξή ευχαριστώ πολύ έχει κολλησει εδώ και κάνα 20λεπτο στο logo mi
-
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ok θα κανουμε ενα για 8 απευθειας απο την αρχη καποια στιγμη. Παράθεση από kostas234: “φτιάξε ένα καινούργιο ” Αν δεν μπαίνει και αυτό, βρες κανενα έτοιμο riva_3.3.1-1 ” Ούτε και αυτό δούλεψε βγάζει κόκκινη οθόνη
-
kostas234 - - Recoveries
Μήνυμαgeonnato αν μπορείς φτιάξε ένα καινούργιο twrp για το redmi 5a riva γιατί έχει πάρει αναβάθμιση σε androit oreo Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε αυτό που σου έδωσα και βλέπουμε αν χρειαστεί αλλαγές. ” ούτε και αιτώ δούλεψε
-
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτή εχω
-
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν δουλεύει μου έβγαλε κόκκινη οθόνη
-
kostas234 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “/twrp_riva_3.3.1-06-06-19 Πάρε ένα με υποστήριξη για android pie Παράθεση από kostas234: “androit oreo ” ” Κάνει αυτό γιατί έχει android 8 ?
-
kostas234 - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 αν μπορείς φτιάξε ένα καινούργιο twrp για το redmi 5a riva γιατί έχει πάρει αναβάθμιση σε androit oreo
-
Σε μένα μέχρι στιγμής όλα καλά