Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.

• Στην arrow το adaway δε δουλεύει..Στο magisk έχω κανονικά το systemless hosts.Καμια ιδέα;fd2a0f9eafeed7bcd2d23fd7214fed4f.jpg

• Μου έκανε ένα κουλό.Πατησα το home να βγω απο την εφαρμογή και κόλλησε και τρεμοπαιζε.Καλα δε πειράζει,η κακια στιγμή που λένε..Πως είναι διαφορετική απο τις άλλες rom;Κατι είχα ακούσει οτι είναι για snapdragon..

• Την έβαλα.Οντως πάει μπάλα.Ισως ένα μικρό κλικ πιο πάνω απο την ήδη γρήγορη PixyOS.Μπαταρια στη συνεχόμενη χρήση δε βλέπω κάποια διαφορά με τις υπόλοιπες πάντως..Εχει και κάτι έξτρα ρυθμισούλες μία χαρά.

• RE:

kos25k - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από dimis6997: “Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα απο custom rom με android 11, καμία δεν συγκρίνεται για την ώρα με την Arrow 11, απίστευτη σταθερότητα και μπαταρία. Απλά ως συμβουλή για να μην ταλαιπωρήστε. Δεκτή κάθε πρόταση.” Τα download της που είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά έβγαλα την Havoc γιατί τελικά λαγκάρει..και έβαλα PixyOS.Είναι μία γλυκιά rom βασισμένη στο Pixel,με μία στοιχειώδη παραμετροποίηση αλλά πολύ smooth και γρήγορη.Επισης ο dev δίνει συχνά αναβαθμίσεις,δε την παρατάει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακριβώς.Λιγοτερη παραμετροποίηση προς το παρόν.Επισης τη θεωρώ σταθερή γιατί δε βρήκα ακόμα bugs...

• Το γύρισα στη νέα Havoc 4.1 R βγήκε επιτέλους! (Enforcing)

• Καλησπέρα παιδιά.Χρησιμοποιεί κανείς PixyOS να μας πει;

• Λογικά ναι...

• Πολλοί είναι.Επίσης πολλοί παινεύουν τον Extended.

• Τόσο διαφορά αυτή η Arrow πια;Αλλα δεν υπάρχει καθόλου παραμετροποίηση σωστά;

• @CodeFox Εγώ την έβγαλα για 1 λόγο.Οι εφαρμογές έπιαναν τόσο πολύ χώρο,που μου γέμισε σχεδόν η μνήμη και όλο μου έβγαζε ειδοποίηση το σύστημα.Με τις ίδιες εφαρμογές τώρα ξανά με AICP, έχω ελεύθερο χώρο ~9GB.Πολυ περιεργο,δεν το έχω ξαναδεί αυτό.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από VAG-ZAG: “Να θυμίσω ότι η Octavios OS είναι η Stable έκδοση της Arrow με πολύ παραμετροποίηση. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.” Σίγουρα;Που το λέει αυτό;Γιατι ένας ρώτησα και μου είπε όχι..

• Παιδιά κανείς οδηγίες για το πως περνάμε microG;Θελω περισσότερο privacy έναντι των google play services.Εχει εδώ οδηγιες, αλλά γίνεται ένας χαμός.Κανεις με όρεξη που θα μπορούσε να μας γράψει οδηγίες με βήματα; MicroG It's an opensource alternative to Gapps. It replaces Google Play Services and prevents Google from getting your precious data. It's much more lightweight in disk space and ram and it's battery friendly. You will get more privacy and avoid Google spyware ★Why? Telegram: Contact @No…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από georgee: “Παράθεση από kos25k: “Κανείς με pixel experience plus;Εχει έστω κάποιο basic customization; ” εγω ειμαι ,εχει αλλα οσο να ναι η rom ειναι ολοκαθαρη οποτε περιμενεις να βρεις οτι θα εβρισκες και σε ενα Pixel,καμια σχεση με MIUI,για αυτο και κατα την γνωμη μου ειναι και απο τις καλυτερες Rom” Υπάρχει πουθενά λίστα με τα καλουδια της;Επισης δε βλέπω συχνά updates+ότι είναι unofficial..Η κανονική PE νομίζω είναι official..

• Κανείς με pixel experience plus;Εχει έστω κάποιο basic customization;

• Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!Τρέχει κάνεις AICP;

• Μου έρχονται σκέψεις για MIUI.Μου έλειψε λίγο..Αλλα μόνο με customiuizer μόνο.Τι φάση οι τελευταία xtrv dev;Επισης με το xposed λαγκάρει ακόμα το κινητό;

• Γιατί τόσο παλιά rom ποιός ο λόγος;Δεν έχει ούτε καν ενημερωμένα security patches.Επισης το xposed το θέλεις συγκεκριμένα για κάποιο mod; Γιατί το κινητό λαγκάρει με αυτό..Θελει riru core+riru yafhka+edxposed manager app.Για μένα βάλε Q rom.Εγω τρέχω crdroid πάει μπάλα και το κινητό είναι αρκετά δροσερό με τέλεια αυτονομία.Εξαρταται τι θέλεις από μια rom..

• Μάρκος ρε φίλε χαχα απίστευτος.Απο Android 6 που τον παρατήσανε τον φτάσαν Android 11 Τωρα τον έχω σαν 2ο με Ressurecion Remix Q! παντως από τα μετρημένα στα δάχτυλα Android κινητά που πλησιάζει το smoothness του Iphone και σε πολλές περιπτώσεις πιο γρήγορο και απο το Whyred.Αλλα μη ξεφεύγουμε απο το θέμα.. Πάντως έμεινα σε CrDroid και παει άψογα..Ειδικά η μπαταρία ξεσκίζει...