Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.
-
Εμένα μου ήρθε μήνυμα και μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή από κει και πέρα τι κανουμε Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Ωραίο το λειτουργικό αλλά να σας πω την αλήθεια τόσα χρόνια με τα Nexus είχα ξεχάσει πωσ είναι να έχεις μία συσκευή γεμάτη αχριστα πράγματα. Σε λιγεσ μέρες θα αλλάξω ρομ να δω τι παίζει. Σε γενικές γραμμές η συσκευή είναι αρκετά γρήγορη η οθόνη τα σπάει οπωσ και η ποιότητα κατασκευής το gold χρώμα είναι εξαιρετικο Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Καλημέρα σκέφτομαι να παραγγειλω το redmi pro 64 θέλει κάποιος να μου δώσει καμία συμβουλή τι να προσέχω κλπ κλπ γιατί πρώτη φορά θα πάρω συσκευή απο ίντερνετ. Ασ πούμε ποια ρομ να διαλεξω και με ποιο τρόπο αποστολής. Απισησ ξέρει κάνεισ μέχρι πότε είναι οι έκπτωση στο vickmal το έχει σε πολύ καλή τιμη. Μηπωσ είναι καλύτερα να περιμένω την black friday έχει κανεισ εμπειρία απόΠερασμένη χρονια αξίζει την αναμονή ? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρόβλημα με παραγγελιά
ΜήνυμαΤελικά ξέρουμε τι έγινε με το παλικάρι έβγαλε άκρη με το πρόβλημα? Είμουν έτοιμος να παραγγειλω το redmi pro από εδώ αλλά να σασ πω την αλήθεια φοβήθηκα με αυτα που διαβασα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι το είχα σκεφτεί και αυτό . Εχεισ δίκιο αφού και η τιμή είναι σχεδόν ιδια Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην παρέα ψαχνομαι αυτές τισ μέρες να πάρω νέα συσκευή εδώ και κάτι χρονακια δουλεύω με nexus αυτη την στιγμή έχω το nexus5 rooted κλπ κλπ το οποίο δεν με έχει προδοθεί ποτέ αυτά τα χρόνια αλλά ήρθε η ώρα να μπει στο ράφι. Τι λέτε σε θέμα απόδοσης σε σχέση με το rn4 θα αξίζει αυτή η μεταφορά από την μία συσκευή στην άλλη θα δω διάφορα ? Επίσης έχει σύγκρινει κάνεισ τισ κάμερες των δύο να μου πει διάφορες; Σε θέμα σταθερότητας τησ συσκευής έχουν διαφορές ? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χ…