Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 413.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.5 Stable]
charlie2alpha - - Mi Band
ΜήνυμαΑπό αυτά που διαβάζω απογοητευμένος είμαι με το Mi Band 4, έλεος το 2019 να μην υποστηρίζει σωστά UTF-8 και να χρειάζονται παρεμβάσεις. Τόση πολύ μνήμη θα τους έτρωγε πια;
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9_v2 Stable]
charlie2alpha - - Mi Band
ΜήνυμαΑγαπητέ @pavlidisc αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ποτέ δε θα έπαιρνα οτιδήποτε ακριβό από αυτούς. Σε γειτονικό forum διάβασα περίπτωση ατόμου που ζήτησε αλλαγή οθόνης στα πλαίσια της εγγύησης και είχαν το θράσος να του πουν ότι δεν έχουν οθόνες και δε ξέρουν πότε θα φέρουν! Ο άνθρωπος αναγκάστηκε να τους απειλήσει με καταγγελία και δημοσιοποίηση του συμβάντος απλά για να κάνουν το αυτονόητο, να καλύψουν την εγγύηση σύμφωνα με το νόμο! Δεν έχεις οθόνη; Δώσε του νέα συσκευή. Ο νόμος υποχρεώνει κά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KOSTAS APOLLON: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Octaviastikos: “Αυτη την επιλογή την έχεις;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62229/ ” συγνωμη που αργησα, ναι την εχω και δεν την πειραξα ποτε, μην μου πεις οτι εχεις την λυση?πες μου παρακαλω ” καλησπερα σε ολους και εγω εγω το ιδιο προβλημα ,με REDMI NOTE 5 εχω κανει ολα τα προηγουμενα ,που αναφερουν οι χρηστες. πηρα και τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και εκανα ενεργοποιηση της υπηρεσιας, και ενω δουλευει κανονικα …
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά οπότε τελος απο δω και περα οι Oreo dev roms και τα patches?πλεον και roms και patches θα έχουμε μονο για pie;Για να περάσω στην αλλαγή και γω σιγα σιγά..” Συνιστώ την μετάβαση σε Pie, το lag που πάντα είχε το MiUI έχει ελαττωθεί δραστικά πλέον. Το μόνο ενοχλητικό που έχω βρει στην Global Beta ROM (δε ξέρω αν είναι το ίδιο στην XTRV) είναι ο αυτόματος φωτισμός που είναι κάπως ασταθής.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sacs: “Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από Kostas_kanal: “αυτήν έβλεπα πριν λίγο.R9.0.1;την έβαλες με adb; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η R9.0-1 μπήκε με απλό flash του zip με την παλιά μου recovery (είχα την RedWolf). Μετά μπήκε το update σε Android Pie και μετά το πρώτο κανονικό boot έβαλα την R9.0-2 με fastboot. Η σειρά είναι σημαντική, η 9.0-2 δεν ξεκινάει καν αν είσαι ακόμα σε Android Oreo, έτσι την πάτησα στην αρχή και τελικά μετα απο ανταλλαγή…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “αυτήν έβλεπα πριν λίγο.R9.0.1;την έβαλες με adb; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η R9.0-1 μπήκε με απλό flash του zip με την παλιά μου recovery (είχα την RedWolf). Μετά μπήκε το update σε Android Pie και μετά το πρώτο κανονικό boot έβαλα την R9.0-2 με fastboot. Η σειρά είναι σημαντική, η 9.0-2 δεν ξεκινάει καν αν είσαι ακόμα σε Android Oreo, έτσι την πάτησα στην αρχή και τελικά μετα απο ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων με τον developer της Orange…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “μάλιστα..Οπότε Γενικά:1)φλασαρισμα Pie xtrv με twrp 3-2-3-4 2)Μόλις ανοίξει,φλασαρισμα με adb twrp 3.2.3.7 (για να είναι 100% λειτουργικη η twrp) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την ίδια διαδικασία ακολούθησα χτες αλλά για την Global Beta ROM και αντί για TWRP χρησιμοποίησα την OrangeFox recovery που είναι η μόνη που βρήκα στο xda-developers που ενημερώθηκε για να υποστηρίξει το Android Pie. Για πρώτη public beta είναι πολύ σταθερή.
-
Μιλώντας για το Magisk ο δημιουργός του παραπονιόταν πρόσφατα στο Twitter για το άθλιο memory management των κινεζικών (κι όχι μόνο) κινητών και παρέπεμπε σ' αυτή τη σελίδα Don’t kill my app! | Hey Android vendors, don’t kill my app! . Δυστυχώς στη λίστα που υπάρχει εκεί η Xiaomi φιγουράρει αρκετά ψηλά...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispsil: “Πέρασα και εγώ με τη σειρά μου τη νέα έκδοση και υπάρχει μονίμως το εικονίδιο των θεμάτων στην γραμμή ειδοποιήσεων. Έκανα πολλαπλά reboot αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς πως να το διορθώσω;” Αυτό το έχω κι εγώ και δε φοράω καν την ελληνική ROM αλλά την πιο πρόσφατη Global Beta ROM. Κάποια βλακεία έκαναν πάλι...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το 17.4 είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, περισσότερα εδώ [DEV] Magisk Canary Channel - Bleeding Edge Builds
-
Παράθεση από vanni: “εγώ με magisk 17.3 δεν έχω πρόβλημα σε καμία τραπεζική εφαρμογή για δοκίμασε μέσα από το magisk manager στο πεδίο magisk hide να αποεπιλέξεις το alpha wallet να ανοίξεις και κλείσεις την εφαρμογή alpha wallet και να την ξαναεπιλέξεις μέσα από το magisk hide μήπως έχει φάει κανένα σκάλωμα. ” Στην εφαρμογή της Πειραιώς δεν ενεργοποιείται με τίποτα η είσοδος με δακτυλικό αποτύπωμα με Magisk 17.3. Δουλεύει κατα τα άλλα αλλά είναι σαφέστατη ένδειξη οτι ανιχνεύει το Magisk.
-
Παράθεση από hajis: “Εγώ διακρίνει το εξής πρόβλημα , σε Mi 8 με την συγκεκριμένη rom παρατήρησα ότι μόλις πάω να πληρώσω με το alpha wallet μέσω nfc μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί η συσκευή είναι root , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω το magisk και επιλεγμένη την εφαρμογή για να μην βλέπει ότι το κινητό είναι root και παρόλα αυτά το βλέπει . Επίσης μέχρι την προηγούμενη έκδοση της rom έπαιζε κανονικά . Παίζει να έκανε ανανέωση και να μην μπορεί να ξεγελαστεί από το magisk ή να παίζει κάτι με την …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για να κάνουμε ανακεφαλαίωση : εφόσον έκανες fastboot flash και αρνείται να δουλέψει σωστά μιλάμε πλέον για πρόβλημα υλικού. Δε ξέρω τι φταίει, αλλά εφόσον δε δουλεύει με επίσημη σταθερή ROM το πρόβλημα είναι στο hardware, ίσως το καλώδιο της κεραίας, ίσως κάτι χειρότερο που δε φτιάχνεται χωρίς αλλαγή μητρικής.
-
-
-