Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-413 από 413.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από charlie2alpha: “Στην official global beta αλλά και στην MiUI 9 stable έχουν κρύψει τελείως την επιλογή για VoLTE πλέον, βρήκα στο επίσημο forum τυχαία την ανακοίνωση. Η επιλογή εμφανίζεται μόνο αν επιλεγεί σαν χώρα η Ινδία και κάποιες άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας. ” Δεν θα είχε και ιδιαίτερο νόημα να μην ήταν κρυμμένη. Δεν υπάρχει κανένας πάροχος που να υποστηρίζει VoLTE στην Ελλάδα και η Cosmote το υποστηρίζει μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές και στο …

• Στην official global beta αλλά και στην MiUI 9 stable έχουν κρύψει τελείως την επιλογή για VoLTE πλέον, βρήκα στο επίσημο forum τυχαία την ανακοίνωση. Η επιλογή εμφανίζεται μόνο αν επιλεγεί σαν χώρα η Ινδία και κάποιες άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας.

• Πολύ περίεργο μια και η Wind δε δίνει VoLTE οπότε η συσκευή γυρνάει αυτόματα σε 3G ή 2G για κλήσεις φωνής.

• Απο τη στιγμή που εδώ υπάρχει η global developer 7.11.2 για το Nikel, προφανώς και έχει ήδη πάρει το MiUI 9 αλλά δεν έχει βγεί ακόμα η σταθερή έκδοση. Υπομονή!

• Παράθεση από kostasnekt: “Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή... ” Παίδες μη το ψάχνετε άλλο, οι συσκευές Bluetooth μπορούν να υποστηρίξουν 2 προφίλ ήχου, ήχο τηλεφώνου και ήχο πολυμέσων. Το μεν πρώτο υποστηρίζει μόνο κλήσεις (μονοφωνικός ήχος χαμηλής ποιότητας σχετικά) και το μεν δεύτερο υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο. Απο το screenshot φαίνεται ξεκάθαρα οτι αυτό το ακουστικό είναι μονο για κλήσεις, δε θα παίξει ποτέ μουσική.

• Mi A1

charlie2alpha - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Όπως τα λέει η fog είναι, 2 συσκευές Nexus έχουν περάσει απο τα χέρια μου και καμία δεν είχε ποτέ "Unlock Tool". Τα tools αυτά είναι εφευρέσεις των εταιριών, τις περισσότερες φορές για να στέλνουν τους σειριακούς αριθμούς των συσκευών πίσω στις εταιρίες και να τις βγάζουν εκτός εγγύησης τη στιγμή που γίνεται το ξεκλείδωμα. Ξέρω οτι τουλάχιστον η ASUS και η LG το κάνουν. Στην περίπτωση της Xiaomi το πιθανότερο είναι να προσπαθεί πρώτον να σύρει τον χρήστη με το έτσι θέλω στα forum της (η όλη ιστο…

• Αυτή η stable που κυκλοφόρησε σήμερα πάντως δε σημαίνει ότι είναι και η τελική. Το νέο στυλ ειδοποιήσεων είναι ακόμα άφαντο και πολλές άλλες αλλαγές είναι μόνο στην China ROM για την ώρα. Προσωπικά τις νέες ειδοποιήσεις θέλω, τα quick cards, smart assistant κλπ τους τα χαρίζω. Δε χρησιμοποιώ τον MiUI launcher και ο Assistant τους λογικά είναι για την Κίνα έτσι κι αλλιώς.

• Παράθεση από Mower: “Η global stable αν περιεχει Ελληνικα ποιος ο λογος της αναμονης για την XTRV. Δεν μπορω να περασω εκεινη για να εχω και γνησια ρομ και τα updates της εταιρείας κανονικα με ΟΤΑ? Ξεκλειδωμενη ειναι η συσκευη μου ” Προσωπική επιλογή του καθένα είναι. Εγώ έχω βάλει την Global Developer και είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν αν και οι δικοί μου λόγοι διαφέρουν ( τα κινητά μου πάντα τα ρυθμίζω στα αγγλικά ).

• Ελαφρά σχετικό με το θέμα, στο MiUI 9 φαίνεται να προσθέτουν αυτό: "New – Proximity sensor calibration to avoid no locked screen during call" στην έκδοση 7.10.26.

• Παράθεση από theopan: “Τι προσφέρει επί της ουσίας ρε παιδιά το VoLTE και το θέλετε τόσο; Γιατί όπως διαπιστώνω το handover από 4G σε 3G όταν έρχεται κλήση είναι πρακτικά ακαριαίο σε σχέση με παλιότερα 4G τηλέφωνα που είχα. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που το καθιστά χρήσιμο; ” Το VoLTE αν υλοποιηθεί σωστά (μεγάλη κουβέντα είπα, το ξέρω) προσφέρει καλύτερη ποιότητα φωνής και αποφεύγει το Handover που ανάλογα με τον παροχέα μπορεί να μην είναι καν εφικτό! Σε Wind πχ που είχα μέχρι πρόσφατα με έριχ…

• RE:

charlie2alpha - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από charlie2alpha: “Καλησπέρα, έχω μια απορία: δουλεύει το VoLTE με το Mido σε καρτοκινητό Cosmote ή δεν είναι καν συμβατό; Το οτι βγάζει την επιλογή στις ρυθμίσεις δε σημαίνει τίποτα, στο testing menu που βγαίνει με το *#*#4636#*#* στις πληροφορίες τηλεφώνου, στο μενού πάνω δεξιά έχει ενα IMS service status. Αν αυτό δεν λέει registered το VoLTE δεν δουλεύει. ” Όχι δεν είναι καν συμβατό. Δυστυχώς το VoLTE στην Ελλάδα αποτελεί μια ουτοπία, καθώς ακόμα και η Cosmot…

• Καλησπέρα, έχω μια απορία: δουλεύει το VoLTE με το Mido σε καρτοκινητό Cosmote ή δεν είναι καν συμβατό; Το οτι βγάζει την επιλογή στις ρυθμίσεις δε σημαίνει τίποτα, στο testing menu που βγαίνει με το *#*#4636#*#* στις πληροφορίες τηλεφώνου, στο μενού πάνω δεξιά έχει ενα IMS service status. Αν αυτό δεν λέει registered το VoLTE δεν δουλεύει.

• Καλησπέρα σας, Καθότι καινούργιος στο forum αλλά και στις συσκευές της Xiaomi ψάχνομαι ακόμα και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: απο όλη την λίστα των βελτιώσεων αυτής της ROM, το "Ολοκληρωμένη υποστήριξη των εφαρμογών Google" τι ακριβώς σημαίνει; Σε όλες τις συσκευές μου μέχρι τώρα προτιμώ τις εφαρμογές της Google γιατί δε θέλω να δεθώ με τα επιμέρους οικοσυστήματα των διάφορων OEMs, αγοράζω κάθε φορά οτι καλύτερο επιτρέπει το πορτοφόλι μου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα το εκτιμούσα αν κάποιο…