Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 57.
-
MarketPass
ΜήνυμαΓιώργο, καλημέρα, Ναί είναι certified
-
MarketPass
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα ,προσπαθώ να ενεργοποιήσω μιά αύλη κάρτα για το market pass μέσω της εφαρμογής myAlpha wallet. Ενώ την βρίσκει δεν την προσθέτει με τίποτα,Μήπως φταίει που έχει unlock bootloader? Πρέπει να το κάνω ξανά locked?
-
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ANDROID
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “Ποια rom έβαλες και από πού; Για να την έχω backup για παν ενδεχόμενο ” a. Αν η συσκευή μας είναι Global Version: Xiaomi Global Fastboot Rom b. Αν η συσκευή μας είναι China Version: Xiaomi China Fastboot Rom
-
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ANDROID
ΜήνυμαΠαιδιά να ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση σας. Το κατάφερα τελικά με Unbrick Xiaomi device με snapdragon 660 & 636 χωρίς edl authorized account αυτόν τον οδηγό.Ημουν στη 3η περίπτωση όπου δεν είχα πρόσβαση στην συσκευή και με κλειδωμένο bootloader. Ανοιξα την συσκευή το έβαλα σε edl mode βρήκε το τηλέφωνο σε com θύρα όπως αναλυτικότατα γράφει ο συγκεκριμένος οδηγός, τροποποίησα τα αρχεία της rom ( η συγκεκριμένη rom για το redmi note 7 είχε μόνο ένα αρχείο για μετονομασία) πρόσθεσα και το άλλ…
-
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ANDROID
Μήνυμαπαιδιά σε ένα note7 ανοίγω το τηλέφωνο και είναι κολλημένο στο android.ενώ το βρίσκει κανονικά στους drivers δεν με αφήνει να του βάλω fastboot rom με το miflash με τίποτα.επιλογή να κάνω τις ενέργειες που απαιτούνται για ξεκλείδωμα του bootloader μέσω κινητού δεν έχω. σε fastboot μπαινει και επίσης σε google assistant μπαίνει γιά flash recovery με το miflash pro.αλλά δεν....Υπαρχει λύση παιδιά?
-
Xiaomi Redmi 2 (2GB)
xxiris - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεντάξει NasDriver θα το προσπαθήσω σίγουρα, μόνο και μόνο επειδή βλέπω ενδιαφέρον να με βοηθήσεις.Τι να πώ......... για σένα . Ξεκινάω......
-
Xiaomi Redmi 2 (2GB)
xxiris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ξεκινάς από τα γύρω-γύρω και εάν δεν έχουν πρόβλημα τότε εάν είναι στην μητρική, το κάνεις GPS και πας για άλλη συσκευή ” Εμ το έβλεπα εγώ το έργο. Δεν το γλυτώνουμε το εργαλείο.Πάλι καλά που θα έχουμε και GPS.Τέλος πάντων.Δεν την εξυπηρετήσαμε την κουμπάρα μου με το κινητό της.Ας πάρει κανά καινούργιο μοντέλο. Αντάρτες θα πάνε αυτοί που πουλάνε κινητά.Πάντως όλοι είστε large και ειδικά o φίλος μου NasDriver ,εάν μου επιτρέπει να τον λέω φίλο μου.Τον ευχαριστώ πολύ.
-
Xiaomi Redmi 2 (2GB)
xxiris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως έχει βγει η κεραία ? Δεν δοκιμάζεις να το ανοίξεις να δεις τι παίζει ? Σε ποια περιοχή είσαι ? ” Αρτα λέω και κλαίω!! Η κεραία του είναι ξεχωριστά? Ελεγα μήπως είναι θέμα motherboard.και πιθανόν με κάποιο test να βρίσκεται.
-
Xiaomi Redmi 2 (2GB)
xxiris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Φυσικά και υπάρχουν, με μια μικρή αναζήτηση στο google, βρίσκεις διάφορα θέματα με διαφορετικά λινκ ---> wt86047 fastboot rom - Αναζήτηση Google ” ευχαριστώ τον φίλο μας NasDriver για την απάντησή του αλλά δεν βρίσκει σήμα. παίζει να έχει κάψει modem και παιδευομαι άδικα? Υπάρχει τρόπος να το ελέγξουμε? sim βρίσκει αφου ζητάει pin αλλά δεν συνδέεται σε δίκτυο κινητής.Ολα τα έκανα από roms.μέχρι και modem όπως λένε τα παιδιά εδώ αλλά τζίφος
-
Xiaomi Redmi 2 (2GB)
xxiris - - Ο καφενές μας
Μήνυμαρε παιδια για αυτο το τηλεφωνο υπαρχει fastboot rom?
-
Παράθεση από makis1024: “Ναι αλλά με βάζεις βραδιάτικα να σπάω το κεφάλι μου πως θα περάσεις twrp χωρίς dummy.img επειδή ξέχασες την κατάληξη .img , λίγο προσοχή... ” συγνώμη για την ταλαιπωρία.Σε ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για την αμεσότητα, ειλικρινά η βοήθειά σου ήταν σημαντική.Ολα εντάξει με την συσκευή.Οπως μου είπες. Και πάλι συγνώμη.