Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Σε Redmi Note 3 Pro όταν χρειάστηκε το μόνο που έγινε για να λυθεί το πρόβλημα ήταν επιλογή πρωτοκόλλου ipv4/ipv6 (που είχε αποεπιλεγεί) και τέλος το πρόβλημα.
-
Σε Redmi Note 3 (Hennessy) περάστηκε πάνω από την προηγούμενη (.22) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, ούτε με τα τηλεχειριστήρια ούτε με το ΑΡΝ της Cosmote. Δηλαδή με τη λεγόμενη μη καθαρή εγκατάσταση δεν υπήρξαν τα προβλήματα που διάβασα παραπάνω που ίσως οφείλονται στις λεγόμενες καθαρές εγκαταστάσεις με back up ή μη. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
-
Παράθεση από Mike Bersekeros: “Σε Redmi Note 3 (Hennessy) πρώτη φορά είχα αποτυχία, αδυναμία εγκατάστασης. Χρόνια πολλά σε όλους. ” Τελικά την πέρασα.Πρώτη φορά όμως χρειάστηκε να κάνω manual το install μέσα από το twrp και όχι να ξεκινήσει αυτόματα.Επίσης αν είναι τικαρισμένο το Verify signature zip στο install του twrp θα βγάλει fail την εγκατάσταση.Όσον αφορά το ARN νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα έιχαν και οι official global developer roms που έχουν οι κόρες μου στο redmi note 3 pro (kenzo).Νομί…
-
Σε Redmi Note 3 (Hennessy) πρώτη φορά είχα αποτυχία, αδυναμία εγκατάστασης. Χρόνια πολλά σε όλους.
-
Απροβλημάτιστη η εγκατάσταση σε Redmi Note 3 (Hennessy).Το πρόβλημα που έχω εντοπίσει και εγώ όπως έχει ήδη αναφερθεί και από άλλους είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε συντομότερο χρόνο (battery drain).Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν έχω παρατηρήσει.
-
Σε Redmi Note 3 (Hennessy) απροβλημάτιστη εγκατάσταση. Ένα lug παραπάνω από τις προηγούμενες εκδόσεις διακρίνω και σήμερα που σηκώθηκα δεν άνοιγε η οθόνη. Μετά άνοιξε με παρατεταμένο πάτημα του power button. Δηλαδή οι πρώτη εντύπωση μου δείχνει λίγο lug και αστάθεια παραπάνω. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να στρώσει.
-
Απροβλημάτιστη η εγκατάσταση σε Redmi Note 3 (Hennessy).Δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα προς το παρόν.