Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
-με τα δεδομένα κλειστα και ταυτόχρονα αλλαγμενο το όνομα του παροχου, στο notification bar εαν το κατεβασω, βλέπω ΚΑΙ το όνομα του παροχου (οχι το αλλαγμενο) αλλα ΚΑΙ το 3G (το οποίο ειναι κλειστό) Ταυτόχρονα, δε βλέπω καθόλου το αλλαγμενο όνομα του παροχου στην κανονική λειτουργία του μενου. Bug? Δεν ενοχλεί, ειναι οπτικό καθαρα το θέμα
-
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον developer gkalen. Προερχόμενος απο gtv 6.8.25 πηγα με clean install στην 6.9.1 δημιούργημα του. Ολα οκ με το redmi 3 μου, το αγάπησα λιγο παραπανω σημερα που την περασα. Ειχα και το δωρακι του Backup απ το mi account και ειναι σαν να μην συνέβη τιποτα απο πλευράς οργανωσης. ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΆΦΗΣΑ παρόλο που έκανα και data wipe.... Η ερώτηση ειναι, πόσο συχνα βγαίνει upd για τη ρομ αυτη..? Και πάλι ευχαριστώ
-
@geoanto555 Οχι! Ενα αρχείο κατεβαζω απο την πρωτη μερα που ηρθα στην ελληνική ρομ. Συζητωντας με φιλο που έχει την ελληνική rooted και περασμένη, μου είπε να ψαξω ενα ξεχωριστό αρχείο supersu.zip μεσα στα αρχεία μου (το οποίο βρηκα στο path /storage/emulated/0/supersu.zip) ειχε την ιδέα να το φλασαρω Την συνέχεια την ξέρετε. Η εντύπωση που εχω ειναι οτι ειναι prerooted η rom. Διάβαζα άλλωστε και την οδηγία να ΜΗΝ κάνουμε upd απο το playstore το συγκεκριμένο app. Εγώ πάντως ποτε δεν το ειδα σαν …
-
Εδώ και πολλες ρομ πισω δεν έβλεπα πουθενα σε εικονίδιο - ουτε ειχα εγκατεστημενο- το supersu. Σημερα αποφάσισα να το flashαρω απο twrp.. ολα οκ, αλλα ουτε εμφανίζεται σαν εικονίδιο ούτε φαίνεται (ξανα) εγκατεστημενο. Εβαλα το root checker στο καπάκι, αλλα παρολο που το flashαρα, δεν δείχνει root.... Τι λαθος κανω...? BTW η τρέχουσα ειναι κατατι πιο γρήγορη...
-
Καλησπέρα και απο μενα. Μετά απο χρηση ολόκληρης ημέρας αυτο που παρατηρώ ειναι συχνα να διακοπτεται η συνομιλία με διάφορους συνομιλητές (ενω δείχνει κανονικά σε κλήση, δεν ακουω τίποτα) Ο παροχος (εαν παιζει ρολο) είναι VDF Ισως ειναι ιδεα μου αλλα σημερα ηταν έντονο, μια μερα μετα το πέρασμα της 6.7.28. Ιδεα μου? Redmi 3...
-
Καλησπερα και απο εμενα,εδω και δυο μερες εχω -με τη βοηθεια σας- περασει την ελληνικη ρομ στο Remdi3 μου. Σαν ρομ ειναι αψογη,δυο βασικα πραγματα εχω παρατηρησει. Στα θετικα η πολυ πιο ελευθερη ram σε σχεση με την china stable.... Εαν υπαρχει κατι που με προβληματισε,ειναι η καταναλωση μπαταριας (παλι σε σχεση με την china stable) ,ξερουμε που οφειλεται και εαν υπαρχει κατι να κανω? Φυσικα δε μιλαω για "περιεργη" καταναλωση,απλα σε σχεση με τη ρομ που φορουσα για κανα διμηνο,η διαφορα ειναι αισ…
-
Γεια χαρα και απο μενα,καινουριος στο φορουμ και τα xiaomi,παλιος με τα κινεζικα. Εχω το redmi 3 καμια δεκαρια μερες,εχω την εντυπωση οτι τα notifications δε δουλευουν στο Push αλλα οποτε θυμουνται. Υπαρχει κατι που μπορω να δω/αλλαξω στο μενου? Εννοειται οτι εχω ενεργποιησει τα autostart/notifications/permissions κτλ. Μυριζομαι οτι κατι παιζει με τα google services,θα εκτιμουσα καποια πιθανη βοηθεια. Να συμπληρωσω οτι ειμαι με official 7.2 stable...