Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 149.
-
Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Polizos: “εχω κινεζομαγαζου τωρα,και απο recovery μεσω του mi pc suiteκανει install τιν 7,2,3,0LHNCNDA ” Γίνεται απευθείας μέσω το miui software να περάσεις official Rom? Και δεν μιλάω για το Miflash.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” οταν μπηκα στο recovery το mi suite το εβγαλε αμεσως και τωρα κανει την εγκατασταση,σε λιγο θα ξερουμε
-
ωραια λεω να παω τοτε για την develop μεσα στην εβδομάδα και ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα,θεωρω πως δεν εχει διαφορα με το να περνας custom rom με το miflash απο το sptools αν πας βαση οδηγου οποτε βλεπουμε συντομα Και μία τελευταία ερώτηση,μετά θα μπορώ να κάνω εγκατάσταση την ποιο νέα έκδοση μέσα από τον updater τις ROM η θα πρέπει να επαναλαμβάνω όλη την διαδικασία από το PC?
-
καλησπερα και από εμένα Μόλις έγινε δεκτή η αίτηση μου για unlock του bootloader. Και τώρα θέλω να ρωτησω μερικά πράγματα. 1. Να βάλω την stable η την develop? 2. Αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει τούβλο η συσκευή μου μπορω μετά με fastboot ROM να την επαναφέρω? 3.ο οδηγός τις εγκαταστάσεις fastboot που υπάρχει ισχύει και για το RMN3 δηλ εγκατάσταση με fastboot αγγλοκινεζικης ROM και μετά από τον updater εγκατάσταση τις ελληνικής? Αυτά για αρχή Ευχαριστω
-
καλησπερα και από εμένα Μόλις έγινε δεκτή η αίτηση μου για unlock του bootloader. Και τώρα θέλω να ρωτησω μερικά πράγματα. 1. Να βάλω την stable η την develop? 2. Αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει τούβλο η συσκευή μουπορω μετά με fastboot ROM να την επαναφέρω? 3.ο οδηγός τις εγκαταστάσεις fastboot που υπάρχει ισχύει και για το RMN3 δηλ εγκατάσταση με fastboot αγγλοκινεζικης ROM και μετά από τον updater εγκατάσταση τις ελληνικής? Αυτά για αρχή Ευχαριστω