Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 149.
-
Redmi Note 3 bluetooth πρόβλημα
Polizos - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαεχω την 77.0.11.0 έκδοση το BT είναι μια χαρά ακόμα και με άγνωστης εταιρίας συσκευη BT τις συνδέει αμέσως και δεν έχω απόσυνδέσεις
-
τα περισότερα θέματα που έχεις είναι θέμα ROM οπότε με μια αλλαγή θα είσαι εντάξει.εγώ πχ έχω έκδοση 77.0.11.0 και δεν έχω κανένα θέμα παρόλο που είναι κινεζομαγαζου. Οι ώρες φόρτισης λογικές κατα την γνωμη μουγια πλήρη φορτιση. Στα SMS ναι χρεώνει δεύτερο μήνυμα. Για ήχους μην σπας το κεφάλι σου με εφαρμογές,μπορείς εύκολα και online να βρεις και να κόψεις οποίο τραγούδι θες από YouTube. Για ιούς δεν έχεις θέμα κανένα,οπότε και τα antivirus που υπάρχουν είναι περιτα να τα βάλεις,τζάμπα μπαταρία…
-
και από εμένα το RM3 αφου σύντομα θελω να αγοράσω άλλη μια συσκευή για δωρο:) coolicool.com/xiaomi-red-rice-…hexa-core-55-inch-g-43069
-
παιδες επειδή ακόμα κλειδί από xiaomi δεν έχω παραλάβει παίζει να μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο RM3 με SP tools ή mi flass ή θα φάω το κεφάλι μου αν το δοκιμασω?
-
Παράθεση από MeddlingMageGR: “Ξαναγράφω το μήνυμά μου απο την 3η σελίδα... Παιδιά SOS. Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δε μπορώ να μπω στο TWRP. Πατάω Volume Up και Power, ανάβει το logo της Xiaomi, και μετά σβήνει η οθόνη και το τηλέφωνο. Ξαναπατάω και τα ίδια. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί σούπερ. Απλά θέλω να πάρω και κάνα backup. Τί μπορώ να κάνω ? ” Δοκιμασε να κανεις μια εγκατασταση το twrp ξανα η γνωμη μου,σε αλλη συσκευη οταν το ειχα παθει το προβλημα σου απλα εκανα εγκατασταση ξανα…
-
Παράθεση από mikele13: “καλησπερα και απο εμενα. εχω την stable 77.0.11.0 που εχει εργοστασιακα, και επειδη εχει παραγινει το θεμα με τα bugs οπως κομμενη γραμμη στα μνματα,εκει που μιλαω με καποιον,ξαφνικα κανει reboot, και διαφορα αλλα,θελω να ρωτησω το εξης. μπορω να βαλω την stable 7.1.6 που υπαρχει κ οδηγος,η την 7.2 rom αν ναι με ποιον τροπο? η καποια αλλη stable που να μην εχει θεματα. να επισημανω οτι ειμαι τελειως noob σε αυτα τα θεματα και δεν το κρυβω οτι το φοβαμαι να προχωρησω μην τ…
-
ναι θα τα σβήσει όλα,είναι σαν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απλά από twrp
-
ευχαριστω πολύ,δεν είχα προσέξει ότι στις οδηγίες γαι το ξεκλιδωμα του boot είχε και το λινκ τις developer rom. Τώρα περιμένω απλά την επιβεβαίωση για το unlock.κάνω τα βήματα και χρεισημοποιω αυτή τη ROM πλέον (7.2) σωστά?
-
ερωτηση,Γιάνα βάλουμε αυτή την Ρομ θέλουμε ανοιχτο bootloader ή μπορούμε και χωρίς? Και αν θέλουμε ανοιχτών boot υπάρχει κάποιος οδηγός πως να βάλω την developer ROM ώστε να μπορέσω να κάνω τα βήματα για την εγκατάσταση διότι τώρα είμαι σε stable κινεζομαγαζου
-
Remote controler
ΜήνυμαΌλα οκ κατευασα νέα έκδοση από miui market
-
Remote controler
Μήνυμακαλησπερα Είχα την εφαρμογή για τηλεχειρισμό των συσκευών μου και μέχρι τώρα δούλευε κανονικά,τώρα ξεφνικα δεν μπορώ να προσθέσω συσκευές πέρα τον miui Ξερουμε κάτι?
-
Παράθεση από alprio: “Παράθεση από Polizos: “Παράθεση από alprio: “οκ οποτε εχω σκαρτη μπαταρια.εκτος αν το εχεις συνεχεια σε αναμονη το τηλεφωνο.η δεν εχει περαστει σωστα η ρομ. εχει και αλλο θεμα.μερικες φορες χανει ανα 2% την μπαταρια. ειναι στο 50πχ και αντι να παει 49 παει 48. η αλλες φορες ειναι στο 50 παει 49 και καπακι 48. ” οχι το τηλ είναι σε πλήρη χρήση,ίντερνετ τηλέφωνα,μηνυματα YouTube Facebook κτλ κτλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα έχω σίγουρα τις 2 μέρες και πανω ” Ποια ρομ έχεις; τη…
-
Παράθεση από alprio: “οκ οποτε εχω σκαρτη μπαταρια.εκτος αν το εχεις συνεχεια σε αναμονη το τηλεφωνο.η δεν εχει περαστει σωστα η ρομ. εχει και αλλο θεμα.μερικες φορες χανει ανα 2% την μπαταρια. ειναι στο 50πχ και αντι να παει 49 παει 48. η αλλες φορες ειναι στο 50 παει 49 και καπακι 48. ” οχι το τηλ είναι σε πλήρη χρήση,ίντερνετ τηλέφωνα,μηνυματα YouTube Facebook κτλ κτλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα έχω σίγουρα τις 2 μέρες και πανω
-
Παράθεση από alprio: “εμενα παντως για 4000mah δεν μου φαινεται και καλη η μπαταρια.με δεδομενα πεφτει κατακορυφα ακομα και σε idle. το βραδυ οταν κοιμαμαι σε 8 ωρες γυρω στο 4%.μου φαινεται πολυ. ειδα σε ενα φορουμ το myphone ελεγε ενας απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα με δεδομενα κλησεις κανενα 5λεπτο και κατι αλλο γυρω στο 10% καταναλωση μονο. εμενα θα ηταν στο 50% περιπου. η η δικη μου μπαταρια ειναι μαπα η αυτουνου τουμπανη ” οσο αφορά την μπαταρία εμένα με φουλ χρήση,δεδομένα και …
-
Redmi note 3 prind
ΜήνυμαΜια ερώτηση,πάω στις ρυθμίσεις της εκτύπωσης και μου λέει ότι είναι απενεργοποιημένο ξέρουμε κάτι?