Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.
-
καλησπερα σε ολους. το εχω απο την Τριτη στα χερια μου. + μπαταρια + ταχυτητα + δυνατο wifi + σταθερη rom + ποιοτητα κατασκευης + miui - καμερα μετρια σε χαμηλο φωτισμο - οθονη, μετρια για μενα που ειχα συνηθισει με amoled, καλη ομως για IPS - οπως φαινεται δεν παιρνει συχνα αναβαθμισεις (?) ενω ελεγα να το κανω αμεσως root και να βαλω αλλη rom, θα περιμενω μερικες μερες ακομη γιατι ολα δουλευουν αψογα μεχρι στιγμης και δεν μου εχει λειψει κατι.
-
Xiaomi yeelight
Μήνυμαεχω το εξης προβλημα: δεν μπορω να προγραμματισω τις ωρες που θελω να αναει ή να σβηνει αυτοματα. Πρεπει να εχει να κανει με την διαφορα ωρας. Αλλα δεν ξερω τι να πειραξω για να το διορθωσω.
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαστη slim rom που δεν ειναι rooted, τι θα πρεπει να φλασαρω για να αποκτησω root?
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαποιο ειναι το weather widget?
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαδεν επρεπε να γινει φορματ system απο την slim στην RR?
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Τώρα που έμαθες ξανά δοκιμάζεις RR Redmi Note 3 ” μεσα στο μυαλο μου εισαι;;; οντως θα δοκιμασω παλι RR, αλλα οχι σημερα, να ηρεμησω λιγο!
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαοσο περιμενα να κατεβει η rom, εβλεπα ενα βιντεο και ειδα οτι αυτος εβαζε τη ρομ μεσα στο φακελο που ειχε το flashing tool... το δοκιμασα και ετσι, και μετα απο 10 αποτυχημενες προσπαθειες πριν, τελικα το αρχειο περαστηκε!!! ολα λειτουργουν πλεον με miui 9. να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ολους οσους βοηθησαν να λυθει το προβλημα!
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Ανέβασε ένα screenshot από το mi Flash Redmi Note 3 ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42440/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42441/ =============== Σεπ 3rd 2017, 11:34am =============== Παράθεση από makisfz: “Αν θέλεις μπορείς να κάνεις αυτό που είπε ο @linuxilakis να κατεβάσεις recovery Rom την ίδια που είχες όταν πήρες το backup να την βαλεις στο αποθη/κο χώρο κάνα την φλασαρεις με το twrp κανοντας τα wipe Redmi Note 3 ” αρα αντι για την dev, να βαλω…
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαναι. το εχω το backup. αυτο ειναι το επομενο βημα μου αν δεν παιξει το flash με την fastboot. =============== Σεπ 3rd 2017, 11:18am =============== δεν το φλασαρει... σε 2'' τελειωνει! αυτη ειναι η ρομ που προσπαθησα να φλασαρω... Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File τι μπορει να κανω λαθος?
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Το κάνεις σωστά ? Ξέρεις τον τρόπο ? ” αυτο ακολουθω Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) θα ξανακατεβασω τη ρομ μηπως το αρχειο ειχε προβλημα. (εχω που εχω το προβλημα, ειναι και αργοι οι σερβερ της xiaomi )
-
LineageOS σε mido
Μήνυμακανει το flash σε 2'', αρα σιγουρα κατι δεν παει καλα...
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαπληρες φορματ εκανα, data system cache data . Αλλωστε ετσι περασα την RR και δουλεψε αρχικα. μολις εβαλα και την lineage που λετε και το προβλημα παραμενει! αρα παω πλεον για flash την fastboot...