Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από sprkrt: “με την τελευταια Ελληνικη, οταν παταω settings ---> additional settings κρασαρει η εφαρμογη. ” Δοκιμασε να μπεις TWRP και να κανεις wipe Cache και wipe Dalvik. Αλλιως ισως χρειαστει να την ξαναπερασεις. ” εκανα και τα 2. Κανενα αποτελεσμα...
Παράθεση από tkvkp: “Παράθεση από sprkrt: “οι "μπαρες" δεν εχουν καθολου σημασια. Ο καθε κατασκευαστης εχει δικο του calibration. Πρεπει να δεις τα db. ” Στο ίδιο σημείο με Huawei p8 (θήκη σιλικόνης) και το rn3 (πλαστική original θήκη), το πρώτο 2 μπάρες 4G και το δεύτερο 5 μπάρες H+. Σαυτη την περίπτωση σε τι θα ωφελουσε η σύγκριση των db; Μήπως λοιπόν φταίει η θήκη μου; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” εκει δεν μπορεις να κανεις συγκριση. προσωπικα δεν εχω δει να εχει χειροτερο σημα το κι…
το πιο πιθανο ειναι πως μεχρι να μειωθει αρκετα η ζωη της μπαταριας θα εχεις ηδη αλλαξει 2 συσκευες... ακομη και αν μειωθει η ζωη της μπαταριας θα εχεις περισσοτερο SOT απο αλλα κινητα με καινουργια μπαταρια. η μπαταρια αλλαζει, σχετικα ευκολα.
Οι ταχυτητες πρεπει να εχουν θεμα. Σε λιγες μερες θα εχω συγκριτικα με διαφορετικες συσκευες στο ιδιο σημειο, την ιδια ωρα, με το ιδιο δικτυο. Ενδεικτικα, εκει που μετρησα 95/37 ειχα μετρησει με το LG G2 155/60 που ηταν το μεγιστο που μπορει να δωσει το modem του τηλεφωνου. Εγω επειδη εχω SD, υποθετω οτι η σιμ ειναι στη θεση 1(?).
1. Η global stable ειναι rooted? 2. Αν οχι, απλα φλασαρω το su κατα την εγκατασταση της? 3. Απο την Ελληνικη stable για να παω σε global πρεπει να σβησω τα παντα απο μεσα?
καλη χρυση η Ελληνικη rom, αλλα βλεπω οτι δεν παιρνει τις αναβαθμισεις που παιρνει η Global. Δεν ξερω αν ειναι κατι παροδικο ή συνηθες. Ποια ειναι η γνωμη σας; για να πω την αληθεια, θα ειχα περασει ηδη στη Global, απλα η Ελληνικη δουλευει απροβληματιστα.
Υπαρχει τροπος αντι για τις μπαρες με το σημα να εχουμε ενδειξη σε db ? Επισης υπαρχει καποια εκδοση xposed που να ειναι συμβατη με την stable Ελληνικη?
Για να εχουν καποιο νοημα οι ταχυτητες 4G θα πρεπει να τις συγκρινουμε στο ιδιο σημειο με αλλο κινητο, αν ειναι δυνατο και την ιδια στιγμη. Παντως και εγω βλεπω πως οι ταχυτητες ειναι πιο χαμηλες σε σχεση με αλλα 4G που εχω δοκιμασει. Το περισσοτερο που επιασα με αυτο ειναι 114/33. Συνηθως ομως ειναι πολυ χαμηλοτερες.
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από manik: “ ” Άρα από εκεί και μετά την ευθύνη την φέρει το ταχυδρομείο και όχι ο έμπορος που μας πούλησε το προϊόν και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ το ταχυδρόμησε προς τα εμάς!!! ” Ακριβως ετσι. Δουλεια του καταστηματος ειναι να το ταχυδρομησει. Και το vickmall τα ταχυδρομει πολυ γρηγορα. Απο εκει και επειτα δεν μπορει να κανει κατι, ουτε εχει καποια ευθυνη αν το δεμα καθυστερει.
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από sprkrt: “Yπαρχει καποια εφαρμογη που να παραμετροποιει το LED του κινητου? (greek stable + root). ” Υπάρχει η ρύθμιση στο : Ρυθμίσεις>>Πρόσθετες ρυθμίσεις>> LED... ” το γνωριζω αυτο, εννοω πληρη παραμετροποιηση, ανα εφαρμογη κτλ κτλ.
Παράθεση από geornirv: “Τι λογικο ειναι να γυρναει σε 3G ; Οτι κινητο ειχα μεχρι τωρα μιλουσα σε δικτυο 4G. ” η φωνη δεν περναει απο 4G, μονο τα data. τους επομενους μηνες θα ενεργοποιηθει το VoLTE στην Ελλαδα.
Παράθεση από komatoza: “Αυτό προσπαθώ να καταλάβω και δεν θυμάμαι αν το έκανε με την πρώτη κινέζικη ρομ και είχα πολύ καλή ποιότητα κλήσεων, γιατί έχει και σαν επιλογή στις ρυθμίσεις το voLTE Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ειναι λογικο να γυρναει σε 3G στις κλησεις, δεν υποστηριζεται ακομη το voLTE στην Ελλαδα (γιαυτο & υπαρχει η επιλογη).