Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.

• Redmi 3 unlock bootloader

jvalas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Hi Εχω το redmi 3 με MUIGLOBAL 7.3 STABLE. Θελω να περασω στην 8. Εχω παρει εγκριση για unlock και με το unlock tool φτανω στο 50% και μετα εχω το μηνυμα can't get info connect again. Υπαρχει καπιος αλλοσ τροπος να περασω τη νεα Miui ? Το κινιτο ειναι register, το βλεπω στο χαρτη της χιαομι, δεν ξερω τι αλλο να κανω. Εχω δοκιμασει διαφορα tricks αλλα κανενα δεν δουλεψε. Ευχαριστω.

• Mετα το περασμα τις MIUI V.8 κανε απο το μεσα απο το menu του Redmi Factory Reset (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) για παν ενδεχομενο ασυμβατοτητας.

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από NasDriver: “Απλό factory reset και βάλε την 6.6.30 ή την 6.7.7 αφού δεν κάνεις συχνά αλλαγές, έχουν καλύτερη μπαταρία Μην επαναφέρεις αντίγραφα από mi cloud κατά τις αρχικές ρυθμίσεις, δημιουργούν μικρό προβλήματα, καλύτερα να τις βάλει από την αρχή, φυσικά αν θες επαναφέρεις κανονικά το backup, απλή πρόταση είναι Επίσης εάν σε ρωτήσει στο TWRP για εγκατάσταση του SuperSU επιλέγεις "ΟΧΙ". Αυτά και χαρήκαμε που σε είδαμε ξανά ” ThanksΑν καταλαβαίνω σωστά η 6.7.2…

• Παράθεση από mihalisvolos: “Παράθεση από jvalas: “Η ενταση χαμηλωνει οταν ερχετε ηχος απο αλλη πηγη. Το ραδιο, και τα notifications των διαφορων εφαρμογων, ειναι στην ιδια πηγη στο headphone radio mode. ” Σοβαρά? Θα το τσεκάρω κι εγώ αλλά από όσο θυμάμαι σε notification ό,τι και να ακούω πάντα χαμηλώνει. Όπως και να έχει notification να χάσεις κομμάτι δύσκολο. Αν έχεις δυνατά το ράδιο, θα έρχεται και δυνατά και το notification οπότε.... Ή διάλεξε κάποιο αρχείο ήχου διαπεραστικό σιγά. Μικρό το θέ…

• Παράθεση από mihalisvolos: “Είναι σίγουρα στο ίδιο? Νομίζω όχι. Άλλα και να είναι, η ένταση από ό,τι και να ακούς χαμηλώνει αυτόματα όταν έρχεται κάτι. ” Η ενταση χαμηλωνει οταν ερχετε ηχος απο αλλη πηγη. Το ραδιο, και τα notifications των διαφορων εφαρμογων, ειναι στην ιδια πηγη στο headphone radio mode.

• Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από mihalisvolos: “Όταν ακούς ραδιόφωνο και πας να χαμηλώσεις ένταση, χαμηλώνει μόνο από αυτό και οι ρυθμίσεις για notifications παραμένουν ως έχουν έτσι κι αλλιώς. Παρ' όλα αυτά εγώ κατέβασα app το slider widget με το οποίο ανεβοκατεβάζεις εντάσεις για κάθε πράγμα ξεχωριστά. ” Κι όμως το δοκίμασα αλλά χαμηλώνουν όλα όχι μόνο το ράδιο... Θα δοκιμάσω το app που λες ” Και εγω το ιδιο εχω, και αυτο ειναι το προβλημα για το οποιο σας εγγραψα. Δεν υπαρχει λυση μεσω ap…

• Καλησπερα, αναζητω απεγνωσμενα ενα τροπο να μειωσω την ενταση του FM Radio οταν το ακουω μεσω ακουστικων, γιατι δεν ακουω τα promts απο αλλα προγραματα. Το εχω ξανα αναφερει αλλα δεν πηρα απαντηση. Οταν εχω το Radio στο speakerphone ολα ειναι ενταξει, ακουω το ραδιο και τις αλλες εφαρμογες, αν το γυρισω στα ακουστικα τοτε σχεδον δεν ακουω τις αλλες εφαρμογες. Εχω δοκιμασει Stable και Dev roms. H λυση που δεν θελω ποτε, ειναι να δοκιμασω stock android rom (δεν ξερω αν θα τα καταφερω να γυρισω πισ…

• Παράθεση από aekfc212: “με το δερμα η με το γυαλι; βαλε φωτο αν μπορεις ” Bepak Aluminum Metal Frame with TPU Back Cover For Xiaomi Mi note / Xiaomi Mi Note Pro Ggoogle it.

• Παράθεση από kalandre3: “Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία. Αν κάποιος γνωρίζει θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη του. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τη θήκη από αλουμίνιο το γύρω - γύρω και από tempered glass το πίσω. Την έχεις πάρει κάποιος να πει αν αξίζει? ” Δοκιμασα την θηκη απο αλουμινιο αλλα το κινιτο εγινε αποτομα "πολυ μεγαλο" σε ογκο και νομιζω οτι ελατωσε την ισχυ του WIFI και του FM ραδιου. Η αποψη μου παντα. Χρησιμοποιω την Frosted Shield της Nillkin και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

• Υπαρχει τροποs να μειωσω την ενταση του ραδιοφωνου γιατι οταν εχω το ραδιο και μια αλλη εφαρμογη (fitness apk) το ραδιο υπερκαλυπτει σχεδον 80% τα μυνηματα της αλλης εφαρμογης ενω ειναι και τα δυο στο ιδιο slider στην ενταση του ηχου στις ρυθμισεις του τηλεφωνου. Και ενα αλλο apk ραδιοφωνου αν υπηρχε θα μου ελεινε το προβλημα. Η ακομη μια rom που να εχει αυτην τη ριθμιση. Εχω την MIUI 7.0 STABLE 7.0.6.0(LHMCNCI). Ευχαριστω για τον χρονο σας.

• Γεια σας παλι, Μηπως υπαρχει η δυνατοτητα tap ή double tap to sleep στο Xiaomi Redmi Note 2 ? Μηπως με καποια Swipe μεθοδο ? Ευχαριστω πολυ.

• Γεια σε ολους Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να ενεργοποιησω το double tap to wake the Redmi Note 2 ? Αν ναι πως ή σε ποια Rom. Ευχαριστω.