Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 229.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mekras1: “Καποιος μπορει να μου στειλει τον αριθμο του να τον παρω γιατι εχω ενα θεμα με το redmi pro;” Θεούλης... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες καλησπέρα, για το Mi3 θα βγει Ρομ ή υπάρχει θέμα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από blackm76: “1)δηλαδη με την επομενη ρομ που θα βγει αυριο θα διορθωθουν τα πραγματα;;; 2)ασχετα με αυτο πρεπει να φλασαρω τον twrp ξανα η οχι;;; 3)wipe cache den θα μπορω να κανω;;;” Εάν τα παιδιά αφαιρέσουν το optimization αυτό τότε δε θα κολλάει. Επίσης μπορείς να κάνεις wipe cache κανονικά το mi3 δεν θα πάρει nougat Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από blackm76: “ μηπως για αυτο κολλαει η συσκευη μου ” Το Mi3 μας φίλε μου κολλάει γιατί πρέπει να αφαιρεθεί το optimization script για τους πυρήνες που έχουν βάλει τα παιδιά . Αν το αφαιρέσουν δε θα κολλάει γιατί θα δουλεύουν και οι 4 πυρήνες.
-
Παράθεση από drillerkiller: “Χρόνια πολλά και καλά! Παιδιά κατεβάζω κι εγώ και φλασαρω! Ελπίζω να τρέχει καλύτερα το mi3 και να ξεπεραστηκε το κόλλημα που τραβαγε που και που όπως έλεγε και ο @gkalen με άλλον ένα "συνάδελφο" μου! Μόλις μπει αναφέρω! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία εύχομαι! ” Καλησπέρα συνάδελφε χαχαα, περιμένω σχόλια είτε από σένα είτε από τον gkalen για το αν είναι οκ δηλ. αν δεν μπήκαν αυτά τα tweaks που δημιουργούν το πρόβλημα γιατί είμαι σε μια έκδοση που όλα είναι σούπερ και …
-
Ok παλίκαρε, ευχαριστώ πολύ και καλά Χριστούγεννα!
-
Παίδες καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και χαρά ! Από την προηγούμενη έκδοση της XTRV για το Mi-3W, έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα το οποίο ίσως να μην είναι ορατό από όλους αν δεν το ψάξετε λίγο. Συγκεκριμένα, εάν αφήσει κανείς το κινητό σε standby mode για αρκετή ώρα (έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί μάλλον το doze) και μετά προσπαθήσει να το ανοίξει και να κινηθεί λίγο μέσα στο λειτουργικό θα παρατηρήσει ότι κολλάει απίστευτα το κινητό. Έπειτα από αρκετή έρευνα με διάφορα εργαλεί…
-
Εγω παιδιά έκανα downgrade στην 6.12.1, με την τελευταία αντιμετώπισα πρόβλημα με το mi cloud που έσκαγε και μεγάλο πρόβλημα απόδοσης, το κινητό σέρνεται σα διπύρηνο... Mi3 εχω... Γυρνώντας στην 6.12.1 όλα τέλεια!
-
Παίδες καλησπέρα, η νεα xtrv για mi3 έχει θέμα με το mi cloud, σκάει exception... Κατά τα άλλα καλή φαίνεται, λίγο κολλάει το κινητό, έχετε ρίξει το χρονισμό στα cores; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Pallaros αν σου επιτρέπει να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή κάντο να δούμε..” Τελικά ήταν οι προεπιλογές, ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντησή σου φίλε μου! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Προεπιλογές > Βοηθός & φωνητική είσοδος > Εφαρμογή Βοηθός και επέλεξε "Εφαρμογή Google"” Αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen καλημέρα, μήπως έχεις καμμία ιδέα γιατί στο mi3 δεν ανοίγει το Google now πατώντας παρατεταμένα το κουμπί που έχω ορίσει; Όποιο κουμπί και να ορίσω το ίδιο κάνει, κολλάει η home screen. Thanks! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Pallaros: “Καλησπέρα παιδιά, ένα πρόβλημα που είδα από την προηγούμενη έκδοση, δε λειτουργεί το Google now, πατώντας το πλήκτρο που έχω ορίσει ανοίγει για λίγο η άσπρη φούσκα και μετά κλείνει αμέσως παγωνοντας τη home screen η οποία ξεπαγωνει με καθαρισμό μνήμης. ” Καμμία ιδέα; Καλησπέρα και καλό Σ/Κ σε όλους !!
-
Καλησπέρα παιδιά, ένα πρόβλημα που είδα από την προηγούμενη έκδοση, δε λειτουργεί το Google now, πατώντας το πλήκτρο που έχω ορίσει ανοίγει για λίγο η άσπρη φούσκα και μετά κλείνει αμέσως παγωνοντας τη home screen η οποία ξεπαγωνει με καθαρισμό μνήμης.
-
Παίδες ερώτηση: Σας παίζει το Google now; Σε μένα βγαίνει η φούσκα κάτω και μετά κολλάει Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έγινα vip και πολύ το φχαριστήθηκα, το αξίζετε και με το παραπάνω!
-
Παίδες, όλα τέλεια στο Mi3, είστε όλα τα λεφτά, ευχαριστούμε πολύ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pallaros: “Ρωταω γιατί είδα ότι στο Mi3 σε αυτό το ποστ είναι η 6.10.27... Ευχαριστούμε! ” Ευχαριστούμε για την επισήμανση, καθώς δεν είχε ενημερωθεί σωστά το Link για το Mi-3 & Mi-4 (Cancro). Είναι οκ τώρα και μπορείς να κατεβάσεις την 6.11.3 ROM.. :thumbup:” Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το M9pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρωταω γιατί είδα ότι στο Mi3 σε αυτό το ποστ είναι η 6.10.27... Ευχαριστούμε!