Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 229.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνουν συνέχεια αλλαγές στα πάντα (και στα μενού), και είναι και για εμάς δύσκολο να τους παρακολουθήσουμε σε ότι αφορά την μετάφραση και την παραγωγή ROM. Mπορεί στην επόμενη έκδοση να έχουμε και άλλες αλλαγές στα μενού και να μπεί μία τάξη.” Ναι, προς Θεού, δεν έχω απαίτηση να τα διορθώσετε εσείς παιδιά, έτσι κι αλλιώς έχετε ήδη κάνει πολλά, απλά ρωτάω αν είναι σωστό που είναι έτσι ή σε μένα μόνο είναι μπάχαλο. Άρα, εφόσον και σε σένα είναι έτσι τότε το θεωρούμε σωστό. …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά στα μενού. ” Ναι ακριβώς αυτά έχω κι εγώ στην 4.10.26. Δεν ήταν έτσι στην 4.10.17, παρατήρησε ότι είναι όλα χύμα, Call settings, τα display settings ήταν στο "Οθόνη" ενώ τώρα είναι μέσα στο Additional Settings χύμα, ρυθμίσεις μενού εμφανίζεται 2 φορές (το ένα για τον ήχο το άλλο γενικά)... Είναι σωστό να είναι έτσι;

• Παράθεση από Pallaros: “Εκτός του network location που δε δουλεύει, εμένα η 4.10.26 όταν πάω ρυθμίσεις λείπει όλο το section που λέγεται προσωπικά δεδομένα και εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για κάθε εφαρμογή χύμα από κάτω... Το κάνει σε κανέναν σας αυτό;” Εχθές το βράδι πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω full wipes, data όλα. Έκανα format και το partition 1 και το 2 και καθαρά όλα πέρασα την 4.10.26 με recovery. Τα μενού στις ρυθμίσεις είναι πάλι μπάχαλο (καλά άσε το network location που δεν υπάρχει). Τ…

• Παράθεση από z953rr: “Παράθεση από Pallaros: “Η έκδοση Google Play που έχεις είναι 5.χ ή 4.χ?” 5.0.31” Την ίδια έχουμε... Σπαζοκεφαλιά !!!

• Εκτός του network location που δε δουλεύει, εμένα η 4.10.26 όταν πάω ρυθμίσεις λείπει όλο το section που λέγεται προσωπικά δεδομένα και εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για κάθε εφαρμογή χύμα από κάτω... Το κάνει σε κανέναν σας αυτό;

• Η έκδοση Google Play που έχεις είναι 5.χ ή 4.χ?

• Παράθεση από z953rr: “ ΤοΕΚΑΝΑ με τον τροπο που ειπες μολις τωρα..δουλευει!!” Χαίρομαι για σένα. Εμένα πάλι και σε αρκετούς άλλους στη 4.10.24 και 4.10.26 δεν δουλεύει... Στην 4.10.17 δουλεύει... Θα το βρούμε που θα πάει...

• Παράθεση από fanatic: “ Τα υπόλποια που λένε τα παιδιά με το location κλπ. είναι μάλλον θέματα ρυθμίσεων, από το μενού ρυθμίσεων.” Φίλε μου δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, δεν είμαστε τόσο χαϊβάνια, το ψάχνουμε μήνες το πρόβλημα...

• Παράθεση από sugardad: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από alonso_7: “Η τοποθεσία ρε παιδιά με wifi η δεδομένα σας δουλεύει?” Όχι φίλε μου δυστυχώς η μόνη στην οποία λειτουργεί το network location είναι η 4.10.17 (για το Μi3W).” Για την τοποθεσία δοκιμάσατε να πάτε Ρυθμίσεις, --> Λογαριασμοί --> Πατάτε στον λογαριασμό της Google που έχετε σετάρει για 4.4 --> Απόρρητο --> Τοποθεσία --> Αναφορά Τοποθεσίας Google --> Ενεργοποίηση Αναφοράς Τοποθεσίας για τη Συσκευή για 4.1 --> Απόρρητο --> Ρυθμίσε…

• Παράθεση από z953rr: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από MIUI_ART: “Για να δουλέψει σωστά το Location (Τοποθεσία) πρέπει να κάνετε το εξής... - Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα - Google => Τοποθεσία - Ενεργοποίηση Πρόσβαση στην τοποθεσία μου - Λειτουργεία Τοποθεσίας - Επιλογή Υψηλής ακρίβειας ή Εξοικονόμησης μπαταρίας Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά.... ” Φίλε μου με όλο το σεβασμό στη δουλειά που έχεις ρίξει και χωρίς καμμία αρνητική διάθεση αλλά είναι λάθος αυτό που λες. Η ρύθμιση "Επιλογή …

• Παράθεση από alonso_7: “Η τοποθεσία ρε παιδιά με wifi η δεδομένα σας δουλεύει?” Όχι φίλε μου δυστυχώς η μόνη στην οποία λειτουργεί το network location είναι η 4.10.17 (για το Μi3W).

• Παράθεση από MIUI_ART: “Για να δουλέψει σωστά το Location (Τοποθεσία) πρέπει να κάνετε το εξής... - Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα - Google => Τοποθεσία - Ενεργοποίηση Πρόσβαση στην τοποθεσία μου - Λειτουργεία Τοποθεσίας - Επιλογή Υψηλής ακρίβειας ή Εξοικονόμησης μπαταρίας Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά.... ” Φίλε μου με όλο το σεβασμό στη δουλειά που έχεις ρίξει και χωρίς καμμία αρνητική διάθεση αλλά είναι λάθος αυτό που λες. Η ρύθμιση "Επιλογή Υψηλής Ακρίβειας" ενεργοποιεί το GPS. Εμείς θέ…

• Έβαλα τη νέα έκδοση 4.10.26 τόσο από τον upgrader (αναβάθμιση) όσο και από recovery και έγινε ο κακός χαμός, δεν ξέρω γιατί αλλά τα μενού πήγαν αλλού για αλλού, βγήκαν κάτι διπλά και τριπλά settings μενού, τα display settings πήγαν όλα στα additional settings... Έκανα format στο partition 2 και ξαναπέρασα την 4.10.26 από την αρχή στο partition 2. Μόλις μπουταρε, τα ίδια, μενού αλλού για αλλου. Ευτυχώς στο partition 1 είχα ακόμα την 4.10.17 (προβλεπόμενη συμπεριφορά) και σώθηκα, ξαναγυρισα σε αυτ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά δεν ασχολείσαι κανένας δυστυχώς, έχω βάλει και bug request στη xiaomi αλλά δεν...” Aυτό το δοκίμασες ? => [GTV-4.10.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! Δεν μπορεί να δουλεύει σε εμένα και όχι σε εσένα εφ'όσον έχουμε την ίδια ROM (GTV-4.10.26)” Δεν ήξερα ότι έβγαλες νέα έκδοση, δοκιμάζω και θα σου πω, ευχαριστώ πολύ!

• Παράθεση από tora33: “notification bar μες την καλή χαρά” Παράθεση από tpapo: “Οχι δεν δουλευει φιλε μου και αναρωτιεμαι στους αλλους φιλους δουλευει ( ? ) γιατι δεν βλεπω να το αναφερει καποιος εκτος απο εμας ,ο φιλος @ pallaros το εντοπισε πρωτος ,δεν δουλευει καιρό τωρα ούτε λύση βλέπω ” Παιδιά δεν ασχολείσαι κανένας δυστυχώς, έχω βάλει και bug request στη xiaomi αλλά δεν...

• Παράθεση από tpapo: “Τελικά και εγώ έχω πρόβλημα με την εύρεση τοποθεσίας ..αυτό έγινε με την 4.10.15 ,πριν δούλευε σωστα ,γνωρίζει κανεις κάτι :” Μπορείς να ψηφίσεις στο παρακάτω bug fix request που έχω φτιάξει γιατί δε θα δώσει κανείς σημασία : Network Location is not working again. Was fixed in 4.10.17 - Bugs - MIUI Official Forum

• Παίδες καλησπέρα, επειδή το θέμα με το network location όντως επανεμφανίστηκε και θεώρησα ότι το bug είναι της xiaomi και άνοιξα bug fix request, υπάρχει πιθανότητα να λυθεί με το αυριανό rom, δηλαδή το σφάλμα έγινε από εδώ την ομαδάρα μας; Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα από την απάντηση του MIUI ART, αν ισχύει κάτι τέτοιο να βγάλω το bug fix request από τη xiaomi, μην τους αποπροσανατολίζω τσάμπα... Ευχαριστώ!

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από alonso_7: “Κανένας παιδιά καμια απάντηση για την εύρεση τοποθεσίας μέσω wifi ή δεδομένα?επανήλθε το bug γιατι με την 4.10.17 είχε φτιάξει! Πρεπει να κάνω κάτι wipe?ευχαριστω για τις απαντησεις!” ο καιρός στην περιοχή μου με wifi , στην notification bar” Το bug επανήλθε, το screenshot που βάζεις δεν έχει σχέση, το Google now δουλεύει κάνοντας χρήση των Google maps τα οποία δεν έχουν πρόβλημα. Δοκίμασε με την μαμά εφαρμογή καιρού να δεις...

• Παράθεση από alonso_7: “Πάντως η 4.10.17 είναι πολύ σταθερή με καλη διαχείριση και μνήμης και μπαταρίας,πανω απο όλα ελληνικά και διορθώθηκε και το bug με την μη εύρεση τοποθεσίας με δίκτυο wifi ή δεδομένα!αναμένουμε την καινούρια ενημέρωση!” Μη βάλεις 4.10.24 ξαναχαλάει το network location. Έστειλα bug fix request στη Xiaomi και κάνουν τους... Κινέζους...

• Ευχαριστώ πολύ για τις τεκμηριωμένες σου απαντήσεις. Το θέμα με την μπαταρία και την ένδειξη στο τηλέφωνο το γνωρίζω. Το led όμως που είναι πάνω στη συσκευή όταν το φορτίζεις είναι μονίμως αναμένο κόκκινο και σε 20 λεπτά σβήνει, ό,τι χρήση και να του είχες κάνει. Μετά από 1 ημέρα αρχίζει η κάτω βόλτα, πέφτει η ένταση στα μισά, κάνει διακοπές ο ήχος και θέλει πάλι φόρτιση. Η αυτονομία του plantronics είναι περίπου μία εβδομάδα εργάσιμη (συνδεδεμένο τουλάχιστον 15 ώρες και μιλάω τουλάχιστον 1 ώρα …