Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.

• φτάνει στο 50% και σταματάει . κάνω κάτι λάθος ? παλαιότερα είχε τέτοιο θέμα από ότι θυμάμαι . εξακολουθεί και υπάρχει ? μπορεί με κάποιο τρόπο να παρακαμφεί αυτό το πρόβλημα ?

• να κάνω μία ερώτηση. εαν κάνω την διαδικασία του unlock σε redmi note 3 pro μετά από αυτό μπορεί να ανοίξει το τηλέφωνο στην αγγλοκινέζικη ρομ που είχε πριν ? η πρέπει μετά καπάκι να περαστεί η ελληνική ρομ ? θέλω να πω μπορεί να γίνει το ξεκλείδωμα σήμερα και κάποια αλλη ώρα να περάσω την ρομ που θέλω ? αν ξεκλειδωθεί μετά ποιο είναι το επόμενο βήμα ? μπαίνει δύσκολα η ελληνική ρομ ?

• συνδέθηκα στο λογαριασμό μου πήγα Unlock και μου λέει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα και να κάνω κάποια βήματα . άρα μάλλον έχω δικαίωμα να το ξεκελιδ'ωσω έτσι δεν είναι ? μπορώ απλά να το ξεκλειδώσω αλλά να παραμείνει το τηλέφωνο για την ώρα με την αγγλοκινέζικη ρομ ? δηλαδή η διαδικασία ξεκειδώματος περιλαμβάνει ξανά φλασάρισμα ρομ οπότε το κινητό επανέρχεται στην αρχική μορφή ? ή μόνο με το πρόγραμμα ξεκλειδώνει ο bootloader και μετά είμαι έτοιμος ότνα θελήσω να φλασάρω ?

• καλημέρα στην παρέα . Έχω εδώ και λίγο καιρόμ το pro . Ήρθε με την αγγλοκινέζικη οπότε πήρα όλα τα update . Πριν είχα το Redmi Note 3 . είχα στείλει αίτημα για ξεκλείδωμα και μία μέρα πριν το δώσω νομίζω ( δεν θυμάμαι ) μου ήρθε μύνημα για ξεκλείδωμα . τώρα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε αυτό το τηλέφωνο ? πως μπορώ να τσεκάρω αν όντως μου είχε έρθει μύνημα για ξεκλείδωμα ? ποια διαδικασία σε περίπτωση που μπορείς να ξεκλειδώσεις πρέπει να ακολουθήσεις ?

• Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από gkionis: “μία ερώτηση παιδιά . καλώδιο otg υποστηρίζει το pro ? πήρα ένα τέτοιο καλώδιο αλλά το κουμπώνω και δεν ανταποκρίνεται . χρειάζεται να κάνω κάτι μέσα από το κινητό ? να ανοίξω κανένα διακόπτη ? ” Εγω έβαλα otg και συνδεσα usb αλλά πρόσεξε να δεις, νομίζω υποστηρίζει μόνο fat32 μορφή, όταν το δοκίμασα με NTFS μου έλεγε ότι είναι unsupported... Δεν έχει διακόπτη κατευθείαν το κουμπωνεις και το βλέπει... ” είσαι και από Κατερίνη . εγώ πάλι το βάζω αλ…

• μία ερώτηση παιδιά . καλώδιο otg υποστηρίζει το pro ? πήρα ένα τέτοιο καλώδιο αλλά το κουμπώνω και δεν ανταποκρίνεται . χρειάζεται να κάνω κάτι μέσα από το κινητό ? να ανοίξω κανένα διακόπτη ?

• Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από gkionis: “Να δούμε και λίγα ελληνικά στο τηλέφωνο γιαυτό θέλω ” Εγώ όπως θα δεις στο παρακάτω screenshot το έχω γυρίσει στα ελληνικά αλλά δεν υπάρχουν ελληνικά στο κινητό, ο λόγος που το έκανα είναι για να έχω ελληνικά σε εφαρμογές της google για παράδειγμα...Χρησιμοποίησα άλλη εφαρμογή που δεν χρειάζεται root αλλά έχει μια διαδικασία, αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα καλώς, σου δίνει αναλυτικές οδηγίες στην εφαρμογή... Link: play.google.com/store/apps/det…ti…

• Να δούμε και λίγα ελληνικά στο τηλέφωνο γιαυτό θέλω

• Καλησπέρα στη παρέα. Είμαι μερικές μέρες με το Pro και πραγματικά πετάει. Μου ήρθε με την αγγλοκινεζικη και ήδη πήρα δύο update. Χρειάζεται ξεκλείδωμα για να περάσεις κάποια ρομ? Κάποιος είχε αναφέρει για root αλλά δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανένας αν μπορεί να γίνει root? Θέλω να χρησιμοποιησω το morelocale 2 και θέλει root

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από gkionis: “μετά το τελευταίο update που είχε το κινητό βελτιώθηκαν πολλά πράγματα . το σημαντικότερο από όλα η γρήγορη ανάγνωση των σιμ . πλέον το έχω δίκαρτο όπως το ήθελα από την αρχή . η μπαταρία του μπορώ να πω είναι απίστευτη από την πρώτη μέρα της χρήσης . κοιμήθηκα με 75% μπαταρία και το πρωί είχε 74% . ξεπέρασε και το i-phone στη διαχείρηση . κάτι τελευταίο υπάρχει η δυνατότητα να το κάνω root ? υπάρχει κανένας οδηγός ? θέλω να κατεβάσω το morelocale 2…

• μετά το τελευταίο update που είχε το κινητό βελτιώθηκαν πολλά πράγματα . το σημαντικότερο από όλα η γρήγορη ανάγνωση των σιμ . πλέον το έχω δίκαρτο όπως το ήθελα από την αρχή . η μπαταρία του μπορώ να πω είναι απίστευτη από την πρώτη μέρα της χρήσης . κοιμήθηκα με 75% μπαταρία και το πρωί είχε 74% . ξεπέρασε και το i-phone στη διαχείρηση . κάτι τελευταίο υπάρχει η δυνατότητα να το κάνω root ? υπάρχει κανένας οδηγός ? θέλω να κατεβάσω το morelocale 2 αλλά δουλεύει μόνο σε root συσκευές . και κάτι…

• Παράθεση από gkionis: “7.1 ” Οπότε είμαι εντάξει ? δεν χρειάζεται να κάνω κάτι ? έχει ένα θέμα με τις σιμ

• ΜUI VERSION MIUI 7.1 7.1.16.0 LHOCNCL CPU HEXA CORE MAX 1.8GHZ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ

• κατέβασα την ρομ την πέρασα στο κινητό πήγα στο update πάτησα τις τρεις τελίτσες επέλεξα το αρχείο της ρομ που το έβαλα μέσα στο κινητό και όταν το επέλεξα μου γράφει cant verify update .μήπως έκαναν λάθος και μου στείλαν το απλό το Νοτε 3 ? στο κουτί του πουθενά δεν γράφει pro . έχει πλάκα θα πηδήξω από το παράθυρω !!!!!

• σε ευχαριστώ έκανα το factory reset ανοιξε το τηλέφωνο και τώρα κατεβάζω την ρομ που μου είπες . για πες μου σε παρακαλώ από που να κατεβάσω τα google apps ? σε ευχαριστώ πολύ

• μόλις παρέλαβα το κινητό από vickmall έχω πολλά θέματα . καταρχήν δεν υπάρχουν μέσα τα google apps . έκανα install το playstore αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα μετά το install πάει να μπει και με πετάει έξω . έχει πάνω την αγγλική ρομ . με το που το ανοιξα μου ζήτησε upadate και το έκανα 123 μβ κατέβασα . στην αρχή έβλεπε τις κάρτες σιμ τώρα δεν τις βλέπει μετά το update .γράφει συνέχεια no service μετά από πολλές επανεκινήσεις . σε μία φάση έκλεισε μόνο του έκανε επανεκίνηση και από εκείνη την ώρα κ…

• κάνω την παραπανω διαδικασία για να κάνω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και πατώντας επαναφορά μου βγάζει να βάλω Pin . εκεί τι πληκτρολογώ . εγώ δεν έχω δώσει κανένα Pin στο τηλέφωνο . μιλάω για το xiaomi redmi note 3

• καλημέρα στην παρέα . κάτι άσχετο θέλω να ρωτήσω . θέλω να δώσω το κινητό σε ένα φίλο . έχω την ρομ αυτή που μου έστειλε το vickmall . εαν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα γυρίσει το τηλέφωνο στην εργοστασιακή μορφή προκειμένου να περαστεί άλλο μαιλ στο playstore ? έχω κατεβάσει όλα τα google apps οπότε εάν σβηστούν να τα περάσω . για ενημερώστε με σας παρακαλώ

• καλημέρα στην ομάδα . μου ήρθε μήνυμα από την Xiaomi ότι μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο κατεβάζοντας το Unlook tools . συνδέομαι με τον λογαριασμό mi που έχω και βάζω το τηλέφωνο σε fast boot και πατάω Unlook έτσι δεν είναι ? μετά όταν ξεκλειδώσει απλά κατεβάζω την ρομ την περνάω μέσα στο τηλέφωνο και την περνάω ? πρέπει να προσέξω κάτι ?

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από gkionis: “και πως ακριβώς γίνεται ? την κατεβάζω και την περνάω ? ποια είναι η ρομ που πρέπει να κατεβάσω ? είναι κλειδωμένος ο bootloader οπότε δεν μπορώ να περάσω ρομ . έτσι δεν είναι ? τώρα 'εχω την stable 7.00.99 ” Έχεις κλειδωμένο bootloader στο redmi note 2? ” δεν έχω το redmi note 2 . Το redmi note 3 έχω και είναι κλειδωμένος ο bootloader μπορώ να περάσω ξανά την ρομ που έχω τώρα ? ή κάνω στην ίδια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή factory reset . τ…