Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 183.
-
perfdump Τι είναι αυτο;;
Μήνυμαδεν περαστικά ξανά...
-
perfdump Τι είναι αυτο;;
Μήνυματο ξέρω ότι δεν κολλάνε....Υπάρχει περίπτωση σε ξανά εγκατάσταση της latest rom να μπει πάλι;
-
perfdump Τι είναι αυτο;;
Μήνυματο έσβησα με root unistall....υπάρχει προβλημα; σόρρυ που το έσβησα άλλα φοβήθηκα για virus...:P
-
perfdump Τι είναι αυτο;;
Μήνυμαδεν έβαλα πότε κάτι τέτοιο..
-
perfdump Τι είναι αυτο;;
ΜήνυμαΤι είναι αυτό το perfdump που εμφανίστηκε και δεν μπορώ να το σβήσω;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63180/
-
Χαμενες κλησεις
ΜήνυμαTo ιδιο προβλημα σε mi 8 κρατησε 3-4 dev εκδοσεις....1 μηνα δλδ... Τωρα καπως εχει στρωσει... Φιλος με redmi 4x και stable updates το χρησιμοποιουσε καθε μερα για δουλεια και επαθε αυτο... Αλλαξε συσκευη τελικα...(Λεει οτι λυθηκε) Γενικα επειδη δουλευω σε μαγαζι με πολυ κοσμο και νεο κοσμο βλεπω οτι το προβλημα υπαρχει γενικα...Δεν ξερω καν αν ειναι της Xiaomi ή των παρόχων... Γιατι το ακουσα και σε samsung να συμβαινει...
-
ΟΚ. Παντος για να βγει το οριο γινετε μεσω της εφαρμογης open camera (playstore) αλλα τραβαει σε 4k μονο 30FPS
-
Καλησπέρα! Παρατηρησα χθες στο κινητο μου οτι 4k video τραβαει μονο 8 λεπτα... Μετα απλα κανει stop την καταγραφη... Τι γινεται; γιατι ετσι? ROM LATEST DEV xiaomi.eu
-
Καλημέρα...Η μπαταρια με always connect Bluetooth ποσο σας κραταει περιπου στο MI band 3?
-
Update στο mi fit ερχονται αυτοματα; ή πρεπει να μπαινουμε στο site?
-
Aυτο με την καμερα μου το εκανε μια φορα στο skype αλλα δεν εδωσα σημασια..Εστρωσε με Restart..(dev rom) Χρειαζεται να περασω το img?
-
REDMI NOTE 4X MTK
ΜήνυμαΚαλημέρα...Το redmi note 4x με MTK επεξεργαστηειναι το Nikel?? Γιατι εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι rom να περασω
-
mi8 beta testers?
ΜήνυμαKαλημέρα! Βλεπω στο en.miui ζητανε beta testers για max 3,και mi 8 pro κτλ.. Για το mi8 θα δουμε λετε;; Περνεις δικαιωματα unlock κατευθειαν με beta tester ετσι;;
-
Κάμερα προβλημα
Μήνυμαειναι προβλημα της καμερας , του κινητου γενικα;
-
Κάμερα προβλημα
ΜήνυμαΑντανάκλαση ναι.. Το παρατηρησα και χθες στην λαμπα στο σπιτι... Τι φαση; απο που προερχεται αυτοα;
-
Κάμερα προβλημα
Μήνυμαphotos.app.goo.gl/HinWV2KtnAraWYk37
-
Κάμερα προβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα... παρατήρησα αυτό στην κάμερα σήμερα...τι φάση; rom 8.10.18 eu