Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΓνωρίζεις άλλους;
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΝομίζω πως η λύση είναι στο fastboot
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΤο έχω επαναλάβει πολλές και δεν βρίσκει το αρχείο.
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΠρέπει να έχω πολύ υπομονή για να πετύχε. Δεν έχω κάνει Backup
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΘα την κατεβάσω από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5970-6-1-21-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1S-3G-WCDMA/#files
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΚαλημέρα Opanos χρησιμοποιώ linux δεν κάνουν τέτοιες αλλαγές στο extention του αρχείου
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΔώσε μου την διαδρομή link για να την κατεβάσω στα σίγουρα
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΣκέτο χωρίς τίποτα άλλο;
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΛογικά δεν υπάρχουν τα αρχεία που χρειάζεται και δεν μπορεί να ξεκινήσει.
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΤο λιγότερο είναι διαγραφούν οι εφαρμογές Τα έκανα και με βγάζει στην Recovery 2.0.1 Δεν μπουτάρισε
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΚαλημέρα iAmLiakos Ναι
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΜπορεί και την Version: V6.6.2.0.KHCMICF 656M MD5: 2e993e95aee940176616acd193de5604 Τι είναι το Fastboot?
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΚαλημέρα michalicy, νομίζω κάποια 6. κάτι
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΚαταρχάς ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Έχει την 2.0.1 Τι εννοείς από ποιά Global stable φλάσαρα;
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΓια σας παιδιά, προσπάθησα να εγκαταστήσω στο REDMI 1s την ROM που έδιναν στο site της MIUI en.miui.com/download-226.html την σταθερή έκδοση. Κατά την εγκατάσταση "κρασάρισε" και δεν ξεκινά. Μου βγάζει να επιλέξω την εγκατάσταση από την SD με το αρχείο update.zip που θα πρέπει να το έχω εγκαταστήσει στο root folder. Έχω αντιγράψει το αρχείο (αφού το έχω μετονομάσει σε update.zip όπως θέλει) στην sd αλλά το αναγνωρίζει. Το έχω χάσει το τηλέφωνο; Ποια είναι η άποψή σας; Θα ήθελα την βοήθειά σας.
-
Μετά το 1s που έχω πήρα και το NOTE από το merimobiles με προσφορά που είχαν. Ελπίζω να έρθει το συντομότερο και να είναι original. Αν και το συγκεκριμένο κατάστημα δεν φημίζεται για την αναξιοπιστία του. Ευχαριστώ και πάλι φίλοι μου. Μια ερώτηση ακόμη στην Θεσσαλονίκη που βρίσκετε το fan club της XIAOMI;
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Ελληνικά σε Redmi 1s
ΜήνυμαΣήμερα μετά το πέρας της όλης διαδικασίας από το ebay μου έγινε επιστροφή του ποσού αγοράς του τηλεφώνου (159 $) και μου ζήτησαν τα το καταστρέψω. Γενικά οι αγορές από το ebay είναι αρκετά ασφαλής. Από τα παραπάνω καταστήματα ποιο είναι το πιο αξιόπιστο για να αγοράσω και εγώ ένα Xiaomi; Ευχαριστώ όλους για το ιδιαίτερο ενδιαφέρων.