Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
NFC τελος?! Help!
ΜήνυμαΠαράθεση από AquaTron: “Παράθεση από tteo70: “aopvet --> Έκανα τη διαδικασία που υπέδειξες και η κάρτα προστέθηκε κανονικά. Επίσης με την απόκρυψη του magisk δουλεύει κανονικά το gov.gr wallet. Ευχαριστώ για τις οδηγίες. ” ευχαριστούμε!στο magisk μπορείς να μας πεις που πάμε για την απόκρυψη;; ” Από τον παραπάνω οδηγό : 5. Play Integrity Fix requires enabled Zygisk. Tap the gear button, then select "Zygisk". You can also enable "Enforce DenyList" - it will be useful for hiding apps that are dete…
-
NFC τελος?! Help!
Μήνυμαaopvet --> Έκανα τη διαδικασία που υπέδειξες και η κάρτα προστέθηκε κανονικά. Επίσης με την απόκρυψη του magisk δουλεύει κανονικά το gov.gr wallet. Ευχαριστώ για τις οδηγίες.
-
NFC τελος?! Help!
ΜήνυμαΓια MI10lite 5g με 13.0.4.0.SJΙΜΙΧΜ δεν έχω βρει λύση. Η πιστοποίηση εξακολουθεί να μην περνά και δεν βλέπω να υπάρχει διορθωμένη ROM όπως στις συσκευές με MIUI 14. Καμιά ιδέα? Έχει άλλος αυτό το τηλέφωνο?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tteo70: “Για κάποιο λόγο (ίσως έκανα εγώ κάτι λάθος), δεν έπαιζε το magisk. Περάστηκε πάλι με adb και λίγη αναζήτηση στο web! ” To Root το αποφεύγω γιατί δημιουργεί συνήθως πολλά προβλήματα, αλλά επίσης δεν το χρειάζομαι για την χρήση που κάνω στην δική μου συσκευή. ” Συγγνώμη για την καθυστερημένη ερώτηση. Χωρίς root πως παίζει το AdAway?
-
Όλα καλά σε Mi 10 lite 5g. Για κάποιο λόγο (ίσως έκανα εγώ κάτι λάθος), δεν έπαιζε το magisk. Περάστηκε πάλι με adb και λίγη αναζήτηση στο web!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tteo70 - - Recoveries
ΜήνυμαΈβαλα το νέο και έπαιξε μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ!!!
-
tteo70 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο εγκατέστησα την πρώτη φορά μέσα από το προηγούμενο twrp. Άνοιξε κανονικά το τηλέφωνο , φαινόταν ΟΚ. Έκανα ένα restart και εκεί κόλλησε, έμενε στην μαύρη οθόνη με το λογότυπο MI. Προσπάθησα να το ξαναπεράσω με adb και ενώ φαινόταν πως άκουγε τις εντολές στο pc , δεν ξεκίναγε. Μετά από 2, 3 φορές πέρασα την έκδοση 3.5.A10-07-02-21 - την προηγούμενη που είχα - και όλα καλά πάλι. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος.
-
tteo70 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαταρχήν ευχαριστώ για την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνεις. Να ενημερώσω με τη σειρά μου, πως σε MI10lite 5g μετά την εγκατάσταση του 3.5-1.08-03-21 το κινητό δεν άνοιγε με τίποτα. Κατέβασα το 3.5.A10-07-02-21 , που είχα και προηγουμένως, και με το adb έπαιξε κανονικά και πάλι. Αν υπάρχει κάτι να διορθώσεις, να το δοκιμάσω πάλι.
-
Ρομ σε mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ!
-
Ρομ σε mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα στην ομάδα έχω το mi 10 lite 5g το έχω ξεκλειδώσει έβαλα twpr και έχω περάσει την ron eu εάν θέλω να περάσω την ελληνική χρειάζεται κάποια άλλοι διαδικασία?? Και εάν θα δω κάποια διαφορά στο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είχα ρωτήσει και στο αντίστοιχο νήμα για το MI10 lite 5g αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. Αν μπορείς, πες, ποιο twrp έβαλες ;
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΚαθώς πρόκειται να το αγοράσω(ΜΙ 10 lite 5g), για να περάσω Ελληνική ρομ, που θα βρω τo σωστό twrp? Τη rom την έχουμε από την κοινότητά μας εδώ : xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10LITE5G_V12.0.1.0.QJIMIXM_v12-10.zip
-
Παράθεση από karivasilis: “Παράθεση από tteo70: “Σε ΜΙ5 η ARΩMA 8.5.10 δείχνει ανάποδα στην selfie κάμερα ακόμα και μετά από fr. Κάποια πρόταση? ” Πήγαινέ στο αρχειο /system/etc/camera/msm8996_camera.xml Θα δεις 2 τιμές στο front camera 360 η αν πέρασες το fix 270 Θα έχεις η 360 η 270 λοιπων Θα τις κάνεις 90 και τις δυο Κάνε επανεκκίνηση και πες μου. Προσοχή Τι τιμές μόνο στο front camera όχι στην πισω Δες το δικό μου g9yoYYp.png ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι πως στο \system…
-
Σε ΜΙ5 η ARΩMA 8.5.10 δείχνει ανάποδα στην selfie κάμερα ακόμα και μετά από fr. Κάποια πρόταση?
-
Ψήφισα , tteo1970