Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 344.
-
μολις το brikara δεν μπαινει στο recovery.μετα τον καθαρισμό εκανε επανεκκίνηση σε recovery για καλύτερα και κώλυσε στο λογοτυπο. Ολα ενταξη το εκανα με το volum και μπήκε. τωρα κάνω εγκατασταση . Ευχαριστώ
-
@amavroudis - apo stable παμε advance Wipe dalvik cache data cache για καθαρισμα και το συστεμ?
-
στο download υπάρχει Miui9 stable arΩma για GEMINI MI5 σωστά είναι ? 7.0_gemini_arΩma_Stable_V9.1.4.0.zip
-
Καλήμερα σήμερα βλέπω ενημέρωση απο το ΕΛΤΑ αγορασμένο απο ευρωπαϊκή αποθήκη και μου βγάζει ΚΔ τη σημαίνει αυτό? * RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER * 22-12-2017 * 13:08 * GERMANY * ARRIVAL AT AIRPORT * 23-12-2017 * 01:36 * GERMANY * SEND ITEM ABROAD * 23-12-2017 * 06:35 * GERMANY * RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE * 05-01-2018 * 07:10 * * ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (DEMATA) * 05-01-2018 * 09:21 * K.D.AERODROMIOU (DEMATA) * ITEM UNLOADED * 05-01-2018 * 15:09 * KENTRO DIALOGIS ATTIKIS
-
Αυτη η ROM μπορεί να είναι φτωχή σε Ap αλλά είναι απίστευτη στην ζωη της μπαταρίας, εως και 3 μέρες χωρίς φόρτιση με bluethouth και WiFwi ανοιχτό τέλεια
-
μια ερώτηση το lightinthebox ειναι ευρωπαϊκή αποθήκη? γιατι δεν βλέπω κάπου να γράφει =============== Δεκ 20th 2017, 12:14pm =============== βρήκα και απο το gearbest απο EU5 +5€ έξοδα μεταφοράς δλδ δεν θα περάσει απο τελωνείο σίγουρα? OUKITEL U20 Plus 4G Phablet -$87.59 Online Shopping| GearBest.com
-
Πρόβλημα αναπαραγωγής βίντεο σε όλα τα broswers εκτός της Miui V9.2.5. στην αρχή νόμιζα οτι το πρόβλημα προέρχεται απο το facebook οταν πατούσα σύνδεση και άνοιγε εξωτερική σελίδα δε έπαιζε κανένα βίντεο . πατάω για να παίξει το βίντεο και κολλάει σαν να μην φωρτόνει και δεν έχει ήχο. παίζει διακεκομμένα με μεγάλα διαστήματα παύσης. εγκατέστησα και άλλα broswer και πάλι τα ίδια . μόνο στης miui παίζει . προφανώς είναι κάποια ρύθμιση απο το σύστημα που δεν αφήνει να παίξει βίντεο σε άλλο broswer …
-
Έβαλα την V9 rom stable μια χαρά αλλά σαν φτωχή την κόβω . Και στις ρυθμίσεις της μπαταρίας δεν μου εμφανίζει την προγραμματισμένη ενεργοποίηση- απενεργοποίηση της συσκευής, δεν την βρίσκω πουθενά. Δεν υπάρχει ή δεν το βλέπω?
-
@fog ετσι και αλλιώς τα έσβησα όλα , ήθελα να καθαρίσω το τηλέφωνο. ευχαριστώ
-
αυτην εβαλα ειναι stable [Ενημέρωση 30/11/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! όσο για VIP δεν υπάρχει σάλιο, και εγω και η γυναίκα μου είμαστε άνεργοι . ευχαριστώ αν βάλω την Dev θα εχι το script εγκατάστασης?
-
@amavroudis πέρασα την V9 Xtrv αλλα δεν μου έβγαλε επιλογές για limit ή πλήρης εγκατάσταση ούτε για να κάνω root ! με έβγαλε κατευθείαν στην οθόνη καλωσορίσματος με τις γνωστές γοογλε ρυθμίσεις wifi και τετοια. τι έπαιξε ? δεν έβαλε στο περιβάλλον της ROM. κατα την εγκατάσταση δλδ για να διαλέξω
-
Είπα να κάνω καθαρή γιατί έχω πρόβλημα με τις εξωτερικές συνδέσεις βίντεο του Facebook
-
@amavroudis Ευχαριστώ θα δοκιμάσω την ελληνική πρώτα με καθαρή εγκατάσταση και μετά την global