Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 159.
-
MIUI 10 σε Nikel
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μην βιάζεσαι, περίμενε να βγει η αντίστοιχη stable MIUI 10 και θα σου έρθει αυτόματη αναβάθμιση ” Καμαρι μου δε θελω stable . Developer θελω.
-
MIUI 10 σε Nikel
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σε developer έχει βγει σε stable ακόμα... ” Τη developer ψαχνω. Εχεις ιδεα που θα τη βρω;;
-
MIUI 10 σε Nikel
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? ” stable 9.5.2.0. Πως θα την περασω ξερω. ΑΠλα δεν τη βρισκω.
-
MIUI 10 σε Nikel
Μήνυμαstable 9.5.2.0
-
Nikel
ΜήνυμαΠαιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας. Βλεπω οτι εχει βγει MIUI 10 για nikel αλλα δε μπορω να την εντοπισω πουθενα. Μπορει καποιος να με βοηθησει;;
-
Παράθεση από liquid: “Για το προβλημα του libra με το gps. Το εχω επισημανει απειρες φορες εδω στο φορουμ. Μπες σε recovery κανε mount το system και στον file manager στον φακελο system/etc μετονομασε το αρχειο gps.conf σε gpsxxx.conf Κανε reboot και πες μου μετα ” Μπορεις να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος με τις κινησεις που πρεπει να γινουν για να το κανω και στο δικο μου nikel γιατι δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω;; Και αφου μεχρι πριν δυο εβδομαδες το gps λειτουργουσε γιατι εγινε αυτο;;
-
Τελικα το προβλημα δε διορθωθηκε με την προηγουμενη ρομ. Ισως υπηρχε και δεν ειχα χρησιμοποιησει το gps την προηγουμενη εβδομαδα. Καμμια ιδεα κανεις;;
-
Λεβεντες καλημερα. Απο την ωρα που περασα τη νεα ρομ δεν συνδεεται με τιποτα το gps με το δορυφορο. Ξερει κανεις κατι για αυτο;; =============== Δεκ 18th 2017, 11:30am =============== Περασα την προηγουμενη ρομ και λειτουργει αψογα. Οποτε εδω εχουμε ενα σοβαρο bug.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billyrek: “Παληκαρια καλησπερα. Διαπιστωσα στην προηγουμενη rom και το βλεπω και σε αυτη οτι οταν κανω εγκατασταση της rom η καθαρισμο σκουπιδιων μου σβηνει τους χαρτες στο navigon πραγμα που δεν το εκανε πριν βαλω αρωμα. Τι γινεται; ” Στον καθαρισμό σκουπιδιών πρέπει να προχωήσεις στην λίστα που σου βγάζει και να ακυρώσεις την διαγραφή του φακέλου με τους χάρτες.Δεν είναι πρόβλημα της ROM, αλλά μη ορθή χρήση της εφαρογής. Ο καθαρισμός σου προτείνει μία λίστα…
-
Παληκαρια καλησπερα. Διαπιστωσα στην προηγουμενη rom και το βλεπω και σε αυτη οτι οταν κανω εγκατασταση της rom η καθαρισμο σκουπιδιων μου σβηνει τους χαρτες στο navigon πραγμα που δεν το εκανε πριν βαλω αρωμα. Τι γινεται;
-
Παράθεση από derveni: “@billyrek Με τιμούν τα λόγια σου και χάρηκα που έκανα ακόμη έναν φίλο, θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά όταν ανέβεις Λάρισα και να πνιξουμε την χαρά μας με Μαλαματινα και κεμπάπ πρόβειο, με το καλό να έρθεις Βασίλη, θα είμαι πάντα εδώ για σένα γιατί είσαι άτομο με ποιότητα και μου αρέσουν αυτοί. ” Χαχαχαχα θα την πνιξουμε δε λες τιποτα.
-
Θα ηθελα να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τον φιλο @derveni απο τη MIUI Θεσσαλιας για την καθοριστικη του μεσολαβηση στο θεμα του τηλεφωνου μου...ΕΙχα αρχισει και εψαχνα για αλλη συσκευη για να ειμαι ειλικρινης. Φιλε Χρηστο να εισαι καλα. Εισαι τεραστιος...!!!
-
Παράθεση από derveni: “@billyrek Κατέβασε αυτήν την Stable που σου έβαλα στο τσατ και θα την περάσουμε το βράδυ Βασίλη ” Παρακαλω κυριε προεδρε θα ηθελα μια μπλουζιτσα για το κλαμπ Θεσσαλιας.....Ετοιμο το εργαλειο....Να εισαι καλα Χρησταρα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Κάτι σημαντικό όμως... Είχα κάνει format factory πριν περάσω την προηγούμενη τον με miui 9. τώρα δεν ξαναέκανα. Έπρεπε να ξανακάνω; ” Όχι δεν χρειάζεται.. =============== Οκτ 16th 2017, 10:08pm =============== Παράθεση από billyrek: “Παιδια λιγο τη βοηθεια σας. Εκανα wipe clean και ισως κατι αλλο. Τωρα προσπαθω να περσαω τη νεα ρομ συνδεω τον υπολογιστη με το τηλεφωνο παω στο TWRP μου δειχνει ενα σωρο φακελους αλλα οχι τη ρομ. Τι κανω;; Βοηθεια ειμ…
-
Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου το φιλο @derveni που εκατσε μαζι μου μεχρι τις 2,00 τη νυχτα νηστικος για να με βοηθησει. Δυστυχως το προβλημα δεν εχει λυθει.
-
Παιδια λιγο τη βοηθεια σας. Εκανα wipe clean και ισως κατι αλλο. Τωρα προσπαθω να περσαω τη νεα ρομ συνδεω τον υπολογιστη με το τηλεφωνο παω στο TWRP μου δειχνει ενα σωρο φακελους αλλα οχι τη ρομ. Τι κανω;; Βοηθεια ειμαι 5 ωρες και παιδευομαι.
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από billyrek: “Παράθεση από derveni: “Είμαι εκτός αυτήν την στιγμή από το σπίτι, θα γυρίσω αργά το βράδυ, ερώτηση έχεις ξεκλειδώσει ? ” Βεβαια αλλα ειχα αυτο το προβλημα και πιο παλια με την 8 και μαλλον εσυ μου ειχες πει να αποσυμπιεσω την καινουρια ρομ και να περασω το αρχειο της αναβαθμισης του ρουτερ απο την παλια και να ξανασυμπιεσω. Απλα δε θυμαμαι το ονομα του αρχειου αναβαθμισης του ρουτερ. Αυτο θελω ” Αυτό να σου το είπα ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, αλλά αν θέλεις αρ…
-
Παράθεση από derveni: “Είμαι εκτός αυτήν την στιγμή από το σπίτι, θα γυρίσω αργά το βράδυ, ερώτηση έχεις ξεκλειδώσει ? ” Βεβαια αλλα ειχα αυτο το προβλημα και πιο παλια με την 8 και μαλλον εσυ μου ειχες πει να αποσυμπιεσω την καινουρια ρομ και να περασω το αρχειο της αναβαθμισης του ρουτερ απο την παλια και να ξανασυμπιεσω. Απλα δε θυμαμαι το ονομα του αρχειου αναβαθμισης του ρουτερ. Αυτο θελω
-
Παράθεση από derveni: “Πέρνα μια προηγούμενη rom είχαμε πρόσφατα στην Λάρισα ίδιο πρόβλημα και δεν διάβαζε της cim περάσαμε μια προηγούμενη και όλα καλά. Εννοείται να είναι καινούργιες η κάρτες cim έτσι. ” Ειναι nikel και περναω πρωτη φορα την miui 9. Μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω;;