Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.

• SOS

kzr1967 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Το έχω κάνει ήδη και δεν επανήλθε. Οπότε... Καμιά άλλη ιδέα κάποιος πριν το factory reset?

• SOS

Μήνυμα

Ναι μπαίνει

• SOS

Μήνυμα

Δυστυχώς το εμπέδωσα κι εγώ με το λάθος τρόπο

• SOS

Μήνυμα

Παιδιά SOS. "Παίζοντας" με το Titanium σε Mi4c πάγωσα κάτι, το οποίο δεν ξέρω τι ακριβώς είναι γιατι επιχείρισα να παγώσω διάφορα μαζί και η οθόνη του τηλεφώνου έγινε απλά black. ¨ηταν σίγουρα ανοιχτό αλλά δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα. Το άνοιξα σε TWRP έκανα reboot αλλά έμεινε στο logo Mi. Είχα αποθηκευμένη στο τηλ. την GTV 6.3.31 και την έκανα εγκατάσταση από TWRP κολλάει όμως για ώρες στο 99% και δεν προχωράει. Μόνο factory reset με σώζει; Ευχαριστώ

• RE:

kzr1967 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kzr1967: “Πριν από την εγκατάσταση είχα κάνει κι εγώ backup system και data μέσω TWRP. Αν κάνω restore από TWRP θα επανέλθει η 6.3.10 χωρίς να την εγκαταστήσω πάλι; ” Φυσικά Αυτός είναι ο σκοπός του Απλά πρόσεχε γιατί με το backup ξεχάνουμε κάποτε πως ότι εμφανίστηκε από το πριν μέχρι το τώρα θα χαθεί Δηλαδή αν προχθές έβγαλες μια φωτογραφία δεν θα υπάρχει και δεν μπορείς και να την βρεις αφού θα έχεις πάει στο παρελθόν και δεν θα έχεις φυλάξει το παρόν. Άρα…

• RE:

kzr1967 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από bandit650: “Παράθεση από kzr1967: “Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum. Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ ” Παράθεση από fanatic: “Επειδη δε μου αρεσει η 6.3.24 μπορω να ξαναβαλω την 6.3.17? Εχω mi3 με marshmallow. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” εγω καθε φορα πριν απο αναβαθμιση κανω ενα twrp backup το οποιο αποθηκ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kzr1967: “Είναι κι αυτό μια λύση. ” Αν το ψάξεις λίγο περισσότερο υπάρχουν και έτοιμα θέματα που σου προσφέρουν κάτι τέτοιο Παλιά είχα πετύχει 2-3 τέτοια” Θα το ψάξω. Αν χρειαστεί κάτι τα ξαναλέμε Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας Το γνωστό πρόβλημα με lockscreen Ούτως ή άλλως όμως ευχαριστούμε για την καλή δουλειά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Νομίζω μπορείς να βγάλεις έξω κάποια πράγματα, όποια εσύ θες. Κάπου το είχα βρει αυτό αλλά δεν θυμάμαι τώρα που. Και θα είναι σαν κυκλάκια πάνω στην κλειδωμένη σου οθόνη. Είτε τα μηνύματα, είτε το άλμπουμ, είτε ότι θες... Η αλήθεια εγώ δεν το έκανα γιατί έχω θήκη που ανοίγοντας την ξεκλειδώνει η οθόνη αυτόματα, άρα... ποτέ μου δεν είμαι εκεί που χρειάζεται συντόμευση μιας και ποτέ δεν είμαι.. έξω” Είναι κι αυτό μια λύση. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Μάλλον γιατί αυτές είναι συντομεύσεις των συγκεκριμένων προγραμμάτων και δεν είναι γενικά open camera ή open music” Οπότε δεν υπάρχει λύση. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από kzr1967: “Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum. Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ ” Θα σου πρότεινα να μην πας σε downgrade επειδή και τις δύο dev. τις δούλεψα. Εάν όμως το θές πολύ κάνε το έχε όμως υπόψην ότι πολλές φορές δεν αρκούν τα δύο wipes. Ίσως χρειαστεί και factory reset. Εγώ θα έκανα τα…

• Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum. Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ

• Προσπαθώ να αλλάξω τη default camera με την camera 360 ultimate από Ρυθμίσεις >Εγαρμογές>Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών>Κάμερα. Παρόλο ότι επιλέγω την camera360, όταν από lockscreen σέρνω αριστερά για να ανοίξει η κάμερα ανοίγει η default. Το ίδιο συμβαίνει και όταν συνδέω ακουστικά. Αντί να ανοίξει η GooglePlay που έχω ορίσει ανοίγει η default. Καμιά ιδέα γιατί δεν το κατέχω πολύ. Ευχαριστώ Mi4c GTV 6.3.10

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη

• Τελικά το πρόβλημα μη σύνδεσης είναι το update του PC suite. Εγκατέστησα την προηγούμενη έκδοση και όλα ρολόι

• Ευχαριστώ. Απλά ρώτησα γιατί δεν συνέβαινε πριν την αναβάθμιση

• Εκπληκκτική δουλειά στη νέα ROM. Ευχαριστούμε παιδιά. Μετά την αναβάθμιση τo τηλέφωνο (Mi4c) δεν συνδέεται με το Mi PC Suite. Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα πάλι στο PC. Συνδέεται κανονικά την πρώτη φορά αλλά αν αποσυνδέσεις το τηλέφωνο και το συνδέσεις πάλι δεν το βρίσκει μέχρι να το απεγκαταστήσεις και εγαταστήσεις ξανά. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ

• Καλημέρα. Όταν συνδέω το Μι4c στο PC ανοίγει κανονικά το PC suite αλλά δεν εμφανίζει την οθόνη του τηλεφώνου. Από ότι έχω δει πρέπει να την εμφανίζει και μπορείς με το ποντίκι να τρέξεις εφαρμογές στο τηλέφωνο. Υπάρχει λύση σε αυτό; Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με την USB σύνδεση. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στο PC στο Notification Bar δεν έχω καμία ειδοποίηση που αφορά την σύνδεση USB ώστε να μπορώ να επιλέξω μεταφορά αρχείων (Transfer files MTP) . Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ

• Mi Pc Suite ScreenCast

Μήνυμα

Έχω το Mi4C. Όταν το συνδέω στο PC ανοίγει κανονικά το PCSuite αλλά δεν μπορώ να δώ την οθόνη του κινητού. Παραμένει συνεχώς μαύρη ακόμη και μετά το Refresh. Λύνεται κάπως αυτό; Και κάτι άλλο. Παρόλο ότι στο PCSuite συνδέεται κανονικά δεν μπορώ να το δω σαν εξωτερικό USB storage drive στον Windows Explorer. Κάνω κατι λάθος; Ευχαριστώ