Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 91.
-
ΒΟΗΘΕΙΑ παιδιά κατέβασα το νεο twrp για libra άλλα απο την βιασύνη μου δεν κατέβασα την έκδοση για android 7 αλλά για την 5 το έκανα εγκατάσταση άλλα τώρα δεν ανοίγει το twrp ουτε χειρικινητα ουτε απο το menu στο recovery ....έκανα flash απο adb το σωστό twrp αλλά δεν το φορτώνει ...κάνω κάτι λάθος ......??????
-
μπραβο παιδιά ευχαριστούμε για το δώρο....
-
Παράθεση από zisistil: “Ο browser. Ο stock δεν βγάζει τίποτα. ” και όμως βγάζει και ο στοκ μύνημα ειδοποιήσης.....Σ εμένα σχεδόν καθημερινά και εδώ και αρκετό καιρό.... =============== Απρ 25th 2017, 2:13am =============== mi4c Μ αρέσει πολύ η νέα rom.. Μπαταρία πολύ κακή Ραμ πολύ καλά Γενικά δεν είδα προβλήματα εκτός από τα προβλήματα που έχω με την κάμερα εδώ και καιρό ... Κατ αρχάς μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου η πρώτη φωτογραφία που θα πάω να τραβήξω θα μου κολλήσει την εφαρμογή όταν θ…
-
mi 4c Μια απορία αυτό συνεχίζεται είμαστε καλά ή να κάνω κάτι ;
-
mi4c έχω καιρό να δω τέτοια Ρομ απλά θα πω γαμει.....τελος
-
που είναι το τηλεχειριστήριο ; Ούτε και στην νέα κατέβηκε.....mi4c ... Sms και εγώ δεν βρίσκω διακόπτη και την ρύθμιση 160 χαρακτήρων Μπαταρία καλή μέχρι τώρα στην αδράνεια από εδώ και πέρα θα δω Google play διορθώθηκε με απεγκατασταση ενημερώσεων .... Άλλαξε το εικονίδιο της φόρτισης Πιάνω cosmote lte και πάει σφαίρα Δεν με έχει κολλήσει μέχρι τώρα η φωτογραφική που πάντα κολλούσε στην πρώτη φωτο μετά από κάθε νέα Ρομ Θερμοκρασία μπαταρίας οκ μέχρι τώρα Έχασα τρεις χιλιάδες στο antutu Αυτά προς…
-
εδω και πολύ καιρό και ειδικότερα μετά την μετάβαση στα 7 η φωτογραφική δεν λέει να στρώσει.Δεν υπάρχει ομαλη λειτουργία , πολλά κολλήματα και ειδικά όταν τραβώ φωτο σε υψηλή ανάλυση hdr οπου η εφαρμογή θα κολλήσει είτε θα έχω πολύ κακη μέτρηση του φωτός που σημαίνει ότι η φωτό θα είναι κάτασπρη μιας και πιθανόν δεν μπορεί να ρυθμιστεί την έκθεση του φωτός .........mi4c και στη τρέχουσα Ρομ το ίδιο ...Θα προσπαθήσω για φωτό αλλά βγαίνουν μεγάλα αρχεία...
-
καλη τύχη σε όλους μας (αλλά το θέλω μόνο ΕΓΩ)......
-
οκ με την καινούργια , δεν βλέπω κάτι παράξενο μέχρι στιγμής από οτι είχε ...μου κάνει εντύπωση λίγο η μπαταριά ..ξεκίνησα την διαδικασία με 100% , μόλις έκανα στο twrp την διαδικασία εγκατάστασης της νέας ρομ τότε η μπαταριά μου έδειξε 79% αμέσως. Έπειτα αφού η διαδικασία της εγκατάστασης έγινε κανονικά και άνοιξε το τηλεφωνώ μου η πτώση της μπαταρίας ήταν άστα να πάνε χαχαχαχ (μόνο 3% ) και πήγε στο 76% .Σερφαρωντας εδώ και περίπου μιάμιση ώρα και μετά απο δυο επανεκκινήσεις το mi4c συνεχίζει …
-
Επιβεβαιωνω και εγώ το πρόβλημα σε mi4c σε κάμερα στα εξής δεν δουλεύει στα hdr σε ζωντανό και κανονικό σε πανοραμα και σε νυχτερινή λήψη .... Τώρα θεωρώ ότι έχει θέμα η εφαρμογή της φωτογραφίκης γιατί δεν μου δουλεύει στο viber βασικά με το που ανοίξω την κάμερα μέσα στο viber κόλλημα αμέσως...... Απλά τώρα στέλνει αρχεία φωτο σε αντίθεση με την προηγούμενη Ρομ που δεν έστελνε κανένα φωτο αρχείο μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή .... Η αναζήτηση δεν δούλευει Στην προηγούμενη είχα πολύ συχνό συνχρ…
-
@vabene73 το ίδιο έπαθα και εγώ κανε factory reset ka βαλε 6,12,22 και μετά βάλε την 7,2,9 εαν θελεις...
-
@gkalen επιβεβαιωνω το ίδιο πρόβλημα στην κάμερα ,πανοραμα, και νυχτερινή λειτουργία και επίσης έχουμε πρόβλημα της κάμερας στο viber είναι ψιλο θολή και εχει φλασαρισματα..... Συνεχόμενο συνχρωνισμο και θερμοκρασία υψηλή και μπαταρία σε large καταναλώσεις. Ευχαριστώ πολυ------------------------
-
παιδιά μια ερώτηση όταν λέμε factory reset απο twrp μιλάμε για to : σέρνω το μπαράκι κάτω που λέει swep for factory reset η μiλαμε για wipe data ? =============== Φεβ 15th 2017, 3:24pm =============== @zpaf μιλάμε για την καλή λειτουργία της κάμερας σε όλες τις εφαρμογές που απαιτουν κάμερα δηλαδή viber mesenger ?
-
Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με flashily, ούτε κάνο…
-
τι μπαταρία του βάλανε λέτε; Ιόντων νιτρο γλυκερίνης.......
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “το δικό μου πέρασε πριν μία εβδομάδα ...Ταρίφα για το mimax 3-32 14 ευρω ” 14 ευρω; Τοσο ειναι μονο η αμοιβη του τελωνειακου ρε συ! Το ΦΠΑ 24% δεν το χρεωσαν;Παράθεση από makis1024: “Σε σχέση με singpost, postnl, Swiss post κ.τ.λ , αυξημένες πιθανότητες ” Γιατι να ειναι μεγαλυτερη η πιθανοτητα ρε συ αφου και οι 2 τροποι αποστολης καταληγουν στα χερια των ΕΛΤΑ..δεν βρισκω το λογο να γινεται αυστηροτερος ελεγχος σε αυτα που ερχοντ…
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Παιδια ποιες οι πιθανοτητες να περασει ενα δεμα τελωνειο με ΕΜS?? ” το δικό μου πέρασε πριν μία εβδομάδα ...Ταρίφα για το mimax 3-32 14 ευρω
-
Η εμπειρία μου απο την παραγγελία μου στο geekbuing.... Παραγγελία 03/12/2016 με Ems τα εξής είδη.... Ένα mimax 3_32g x 173€ Δυο handsfree × 4.32€ Θηκη σιλικόνης Γυαλί προστασίας (δεν είχαν εκείνη την περίοδο τις ζελατίνες)... Φεύγει η παραγγελία μου χωρισμένη σε δύο μέρη ένα μέρος η θήκη και τα hands free και μετά σαν δεύτερο μέρος το τηλέφωνο και το τζαμί ....Δεν είχαν το τηλέφωνό στοκ μάλλον χωρίς να μου αναφέρουν το πότε θα φύγει το δεύτερο μέρος.....Πληρωμή έγινε με χρεωστικη κάρτα visa της…
-
- Η παραγγελία μου έγινε 03-12-16 δεν είχε το geek το τηλέφωνο και τώρα μία εβδομάδα στο Υεδ Θεσσαλονίκης τι γίνεται ρε φίλε ; Θα το πληρώσω το πεσκέσι Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-01-13 07:03 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS 2017-01-06 09:01 KAT.AERODROMIOU (EMS), ITEM IN CONTA KAT.AERODROMIOU (EMS) 2017-01-06 07:04 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2017-01-06 06:50 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-12-28 13:33 SINGAPORE, SEND ITE…